Bảng Ngọc Ekko: Bảng ngọc bổ trợ cho Ekko Rừng mới nhất

Reklamim

Udhëzime se si të luani gjeneralët Ekko sezoni 11Ekko udhëzues ndërtimi në pajisjen e rezistencës magjike Mid dhe magjike. Tabela plotësuese e runeskundërmasat, Kombinimet dhe Ndërtoni sende dëmtimi, tanke të blinduara më e forta që Ekko të shkojë në Top, Forest në 2021.

Udhëzues ndërtimi Ekko – Udhëzues ndërtimi Ekko

Pllakë gur i çmuar në udhëzuesin e ndërtimit Ekko Në sezonin 11, mblidhni xhevahiret më të mira për xhungël, në mes dhe në krye në shumë stile loje që janë më të përshtatshmet për t’u përdorur nga lojtarët. Disa gurë të çmuar të kombinuar për Ekko-n më të fundit në sezonin 8 për referencën tuaj.

Bordi Ekko Forest Gem

Mbështetëse + Frymëzim

Udhëzues ndërtimi Ekko

Dega kryesore

 • Mbledhja e errësirës: Kur nën 50% të shëndetit, kur merr pjesë dëmtojnë ose vrasin kundërshtarin Ekko do të marrë dëme të absorbuara nga kundërshtari.
 • Ndikimi i papritur: Ekko merr menjëherë 7 vrasje dhe 6 penetrim magjik në 5 sekonda, kur Ekko përdor dash, kjo perlë është mjaft e përshtatshme për grupin e aftësive të Ekko.
 • Mblidhni kokërdhat e syve: Çdo kokërr syri, do të korrespondojë me SMTU 1.2 SMCK + 2 AP për Ekko.
 • Gjuetari i Lakmisë: Shëroni nga dëmtimi i aftësisë së shkaktuar.

Nëndegët

 • Gjurmët magjike: Në 12 minuta, Ekko merr menjëherë një palë këpucë.
 • Tregu i së ardhmes: Ekko merr një kredi për të blerë pajisje.
 • Kthjelltësia Kozmike: Zvogëloni ftohjen e aftësive, pajisjeve, aftësive, etj.

Shihni më shumë >>> Runa e Ezrealit më të fortë këtë sezon

Rune e mesme – Udhëzuesi i ndërtimit Ekko është më i forti

E madhe + Magjike

Udhëzues ndërtimi Ekko

Dega kryesore

 • Goditje elektrike: Ofron SMTU shtesë për 3 sekonda në sulmin e tretë bazë të Ekko.

Nëndegët

 • Makinë për pastrimin e ushtarit: Me fshirësin minion, ndihmo Ekko të pastrojë shpejt valët.
 • Dorëzimi i biskotave: Merr biskota, shëro Ekko + mana me kalimin e kohës.
 • Ilaç kohe: Shëroni kur përdorni ilaçe ose biskota.

Bordi Ekko Top Gem – Udhëzues ndërtimi Ekko

E madhe + e saktë

Udhëzues ndërtimi Ekko

Dega kryesore

 • Gjurmët e shpejta: E ngarkon energjinë e Ekkos gradualisht, me 100 rafte të grupit të sulmit të ardhshëm të Ekkos.
 • Prania intelektuale: Rikthen menjëherë 20% mana, kur Ekko bashkohet me vrasjen.
 • Legjenda: Rezistenca e efektit: Fitoni rezistencën e efektit 5% për Ekko.
 • Qëndrimi i fundit: Kur armiku është nën 60% shëndet, bëni përkatësisht 5 > 11% dëme shtesë.

Me Runat për sezonin 8 të Ekkotë gjithë mund t’i referohen kur përdorin këtë kampion në zonat më të përshtatshme të korsisë kur luajnë LOL.

Udhëzues ndërtimi Ekko sipas nivelit – Udhëzues ndërtimi Ekko

Nëse dikush ka luajtur ndonjëherë Ekko, ne të gjithë e dimë se si të ngremë lëvizjet në rregull P > E > W.

 • Move Winder Time (Q) është aftësia kryesore e dëmtimit të Ekkos, kështu që së pari do të maksimizohet.
 • Zhvendosja e fazës së Ekkos (E) duke pasur më shumë lëvizshmëri si dhe aftësinë për t’u afruar me kundërshtarin do të ngrihet i dyti.
 • Konvergjenca biseksuale (W) Mund të forca të blinduara dhe trullos, të ngadaltë armiku do të maksimizuar përfundimisht.
 • Breakout në kohë (R) atëherë thjesht merrni nivelin e duhur

Pasiv: Motori rezonant Z

 • Sulmet dhe aftësitë bazë të Ekko japin rezonanca të përkohshme në objektiv. Çdo sulm i tretë në të njëjtin objektiv aktivizohet në mënyrë pasive, duke shkaktuar 15 (+12 për nivel) (+80% Fuqia e Aftësisë) dëme magjike bonus dhe duke ngadalësuar shpejtësinë e lëvizjes së njësisë me 30/ 40/50/60% (në nivelet 1/ 6/11/16) për 2/2,5/3s (në nivelet 1/6/11). Nëse pasivi aktivizohet në një kampion armik, Ekko fiton 40/50/60/80% shpejtësi lëvizjeje (në nivelet 1/6/11/16).

Pyetje: Timespring

 • Ekko e hedh kohën-burimin në një zonë të caktuar. Në fund të diapazonit ose në një kampion armik, kohëmatësi aktiv bën dëme magjike 60/75/90/105/120 (+20% Fuqia e Aftësisë) dhe krijon një zonë të ngadaltë 32/39/ 46/53/60 % e të gjithë armiqve në zonën e efektit.
 • Pranvera e kohës kthehet më pas në drejtimin e Ekko, duke shkaktuar dëme magjike 60/85/110/135/160 (+60% Aftësia e Fuqisë) për të gjithë armiqtë në rrugën e kthimit.

W: Biseksualiteti homoseksual

 • Pasiv: Sulmet bazë të Ekko shkaktojnë dëme të shtuara në njësitë e ulëta shëndetësore
 • Dëmi i shkaktuar korrespondon me 4% (+1% me fuqi 35 aftësie) të shëndetit të munguar të armiqve nën 30% të shëndetit. Dëmi maksimal kundër minionëve dhe monstrave është 400.
 • Aktiv: Ekko hap një çarje kohore, duke krijuar një tjetër nga entitetet e tij që hedh një pajisje në një zonë të caktuar. Pas 3 sekondash, kjo pajisje zgjerohet në një sferë që ngadalëson shpejtësinë e lëvizjes me 40%. Nëse ekko hyn në këtë sferë, ajo shpërthehet, duke i dhënë atij një mburojë që thith 80/100/120/140/160 (+150% Fuqia e Aftësisë) për 2 sekonda dhe trullos të gjithë armiqtë për 2,25 sekonda brenda.

E: Transformimi i fazës

 • Ekko rrëshqet në një distancë në një drejtim të caktuar. Pas përfundimit të kërcimit, Ekko fiton shumë rreze në sulmin e tij të radhës bazë, më pas kërcen drejt objektivit të tij duke shkaktuar njëkohësisht dëme magjike 50/80/110/140/170 (+20% Fuqia e Aftësisë). Aplikoni efekte në sulme.

R: Përparim në kohë

 • Ekko e kthen kohën mbrapsht, duke hyrë në një gjendje ku nuk mund të dëmtojë dhe nuk mund të jetë në shënjestër përpara se të rishfaqet aty ku ishte 4 sekonda më parë. Kur ajo rishfaqet, Ekko shëron për 100/150/200 +20% (+1% për 15 fuqi aftësie) për dëmin e marrë në 4 sekondat e mëparshme dhe shkakton 200/350/500 dëme. (+130% Fuqia e Aftësisë) në të gjithë armiqtë e afërt.

Udhëzues ndërtimi Ekko – Magjitë e thirrësit

Më parë, kur u shfaq për herë të parë, Ekko njihej si një magjistar i pastër magjik, por në këtë sezon të ri, Ekko do të shfaqet në shumë pozicione të ndryshme.

Shkoni në krye

 • Shpejtësi + teleport.

Shkoni në Pyll

 • Shpejtësia + ndëshkimi.

Shkoni në mes

 • Blic + djeg.

Pozicioni i Ekkos është në korsinë e mesmeme mjaft aftësi për të mbushur dëme me kombinimet e tij, magjia e djegies është mjaft e përshtatshme për këtë kampion kur shkon në korsi për të rritur aftësinë për të përfunduar më shpejt kundërshtarin.

Udhëzues ndërtimi Ekko czgjedh rrobat

Fillimisht një magjistar, si dhe magjistarët që bëjnë shumë dëme si magjistarët Diana, Eni… ne kur Pajis Ekko duhet t’i kushtojë vëmendje pajisjes magjike + depërtimi magjik është kryesor.

Pajisjet e fillimit

Pajisjet e fillimit Ekko shkon në Top, Mid

Udhëzues ndërtimi Ekko

Pajisjet e fillimit Ekko shkon në Pyll

Udhëzues ndërtimi Ekko

Vishni këpucë për Ekkon

Udhëzues ndërtimi Ekko

Pajisjet kryesore

Ekko AP

Pylli Ekko

Udhëzues ndërtimi Ekko

Ekko Tank

Pajisje opsionale

Ekko magji

Udhëzues ndërtimi Ekko

Udhëzues ndërtimi Ekko – mbushje, Mesi

Ekko është kampioni im i preferuar i sulmit në mes të korsisë, për shkak të stilit të tij të ndryshueshëm të sulmit dhe aftësisë së madhe të grumbullimit të dëmeve që sjell ky kampion.

Ndërtoni grupin më të mirë të Ekko shërimit + dëmtimit magjik

Udhëzues ndërtimi Ekko

Referenca

Kombinimi i gjerdanit kryq kur AP Kundërshtari është shumë i fortë

Udhëzues ndërtimi Ekko – Vishu për pyllin

Në përgjithësi, pajisjet për Ekko në xhungël nuk janë shumë të ndryshme nga kur shkoni në Top ose Mid

Ndërtimi pajis Ekkon më të fortë me magjinë e xhunglës

Udhëzues ndërtimi Ekko

Ose ndërtoni pajisjen Ekko me Tank + Rezistoni kur shkoni në xhungël

 • Manteli me flakë: Vetëm pak u rrit në çmim, por kjo pajisje është ende mjaft e fuqishme dhe efektive. E kombinuar me aftësinë për të ndjekur mjaft mirë armikun e Shpatës Tre Hop, si dhe për të ndihmuar Ekkon të pastrojë më mirë minionët.
 • Sëpata e gjarprit të madh: Ekko do t’i mungonte pak rezistenca nëse do të pajisej me këtë artikull, por sëpata e Gjarprit të Madh i dha gjithsesi 450 shëndet. Me sasinë e madhe të shpejtësisë së sulmit të Shpatës Tre Hop, fuqia e Sëpatës së Gjarprit të Madh do të maksimizohet.
 • Pistoleta Hextech: Jep shëndet, energji dhe fuqi magjike. Kompleti i Ekko do të fitojë pak më shumë fuqi nga ky artikull, dhe ai gjithashtu ka aftësinë të ngadalësojë armiqtë dhe të fshijë minionët çdo 40 sekonda.
 • Shpata me tre hop: Sigurisht, nuk mund të luash Ekko Tam Hop Sword pa… Shpata Tam Hop. Ky artikull është i integruar nga Shpata e Ujit dhe 2 artikuj të tjerë, kështu që si Gauntlet Frost, ai do të forcojë sulmin e radhës të Ekkos pas çdo magji, por këtu është një rritje e dëmit, që nuk duhet të ngadalësohet. Për më tepër, rritja e shpejtësisë nëse sulmon kundërshtarin gjithashtu e ndihmon Ekkon të kapet më mirë në rreshtin e pasmë të kundërshtarit dhe të ketë më shumë lëvizshmëri.
 • Armatura e Martirit: Një artikull që i jep Ekkos edhe rezistencë edhe sulm, kur sasia e shëndetit dhe armaturës do ta bëjnë Ekkon më të fortë, dhe pasivi i Armaturës së Martirit gjithashtu i jep pak më shumë dëmtim dhe shpejtësi lëvizjeje.transferim i madh.
 • Armatura shpirtërore: Pas marrjes së Triumviratit, Armatura Shpirtërore do të jetë artikulli që dëshironi të ndërtoni nëse armiku ka burime të dëmtimit magjik në skuadër. Përveç rezistencës magjike dhe shëndetit, statistika e reduktimit të ftohjes dhe shërimit prej 10% është gjithashtu shumë e përshtatshme për Ekko.
 • Mburoja e Akullit Randuin: Ky është një artikull që shumica e luftëtarëve më të mirë të korsisë ose kampionëve të tankeve e duan shumë për momentin. Shëndeti, forca të blinduara dhe statistikat pasive të Ice Shield janë jashtëzakonisht të nevojshme për të rritur ngurtësinë e një kampioni gladiator si Ekko.
 • Këpucët Mercury: Nëse kundërshtari ka në formacion shumë kampionë me kontrollueshmëri të fortë si dhe dëmtime të larta magjike, atëherë kjo do të jetë zgjedhja optimale për pajisjet e këpucëve. Përveç kësaj, Këpuca e Argjendtë ose Këpuca Ninja gjithashtu mund të rritet nga Ekko në varësi të formacionit të kundërshtarit.

Pikat e forta dhe të dobëta të Ekko

Forcë

 • Lëvizshmëri e lartë
 • Ka aftësinë për të kundërshtuar mirë dëmtimin e kampionëve të grumbullimit
 • Është e vështirë të vdesësh dhe mundësia e këmbëzës në luftim është shumë e bezdisshme
 • Ka një aftësi të madhe të kontrollit të zonës
 • Dëmtime të larta të një objektivi të vetëm

Dobësi

 • Gjeneralë përleshje
 • Aftësitë nuk janë të lehta për t’u goditur, veçanërisht W Biseksuale Konvergjenca
 • Jo i fortë në ndeshjen e hershme

Si t’i kundërvihemi gjeneralit Ekko

 • Kur Ekko është me shëndet të dobët dhe gati për të dhënë Time Break, ndezeni atë për të zvogëluar shërimin e Ekkos.
 • Ekko normalisht do të shkojë në Zhonya Hourglass. Kjo i jep Ekkos më shumë kohë për të përdorur Time Break. Jini shumë të kujdesshëm!
 • Në fazën e kalimit, Ekko është shumë i prekshëm ndaj gjakderdhjes kur Time-Core i tij duhet të jetë në ftohje, sepse gjithçka që Ekko mund të përdorë për t’u arratisur është Phase Shift. Afrohuni me Ekkos dhe goditeni nëse i mungon Timespring. Por nëse Ekko ju godet me Time Winder, prisni derisa pasivi Z Engine Resonance të zhduket.
 • Ekko’s Time Winder shkakton dëme shtesë në rrugën e kthimit, kështu që përpiquni ta shmangni atë.
Synoni kundër Ekkolojtarët duhet të kuptojnë dhe minimizojnë fuqinë e Ekko përmes udhëzimeve të mësipërme.

Si të kombinoni për Ekko

 • Kombinimi kur në nivelin 2 është Faza Shift për t’iu afruar armikut, më pas sulmi me kohë-ftohje dhe bazë dhe më pas tërhiqeni dhe lëvizni në mënyrë që Spindle-kohë të godasë kundërshtarin nga ana e tij për të shkaktuar një pasiv që shkakton më pak dëme shtesë dhe rritje të shpejtësisë së vrapimit. .
 • Një kombinim i Ekko për të mashtruar kundërshtarin do të ishte të nxitonit në kombinimin Faza Change + Time Winder + sulmi bazë për të aktivizuar pasivin, pastaj Biseksualin që konvergojnë dhe pretendojnë të ikin nga lufta. kur armiku ndjek, pas 1.5 sekonda ju kaloni kohën e kundërt kur hija është në pozicionin ku keni vendosur Biseksualin të konverguar më herët, këtë herë do të jetë më e lehtë të trullosni dhe t’i bëni më shumë dëm objektivit.

Letër-muri, General Ekko Skin

Ekko Superushqim

Djemtë Ekko Savage

Stuhia e rërës Ekko

Udhëzime se si të luani General Ekko

 • Siç u përmend më lart, Ekko është një magjistar që luan në stilin e grumbullimit të dëmit dhe sulmit në fillim kundërshtarin, kështu që nga Niveli 2 e tutje është koha kur të gjithë mund të organizojnë një shtrydhje të mirë të korsisë.
 • Aftësia e Ekko për të trullosur, të gjithë duhet ta përdorin siç duhet në luftime.
 • Kushtojini vëmendje përdorimit të mirë të aftësisë R, për të promovuar fuqinë në kohën më të mirë.

Me si të luash Ekkotë gjithë mund t’i referohen për të mësuar nga lojtarët në botë që përdorin këtë kampion.

https://www.youtube.com/watch?v=SB3wGjHzqOo

Me ndryshimet e mëdha të këtij sezoni, Ekko në sezonin 11 me të vërtetë një magjistar më i fuqishëm dhe i lëvizshëm. Me udhëzuesin e fundit të ndërtimit Ekko të Thaotruong.com, ju do të bashkoheni përsëri me Ekko për të dominuar serinë e pamposhtur.

Koment

Përgjigju

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Bảng Ngọc Ekko: Bảng ngọc bổ trợ cho Ekko Rừng mới nhất . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Tham Khảo Thêm:  Nghị luận về lòng kiên trì

Related Posts

Các câu thả thính Quốc tế Thiếu nhi chinh phục crush

Ngày Quốc tế Thiếu nhi cũng là dịp đặc biệt để các chàng trai, cô gái thể hiện bản thân, thể hiện “địa vị” của nhau. Nếu…

Gợi ý quà Quốc tế Thiếu nhi ngày 1/6 đầy ý nghĩa cho bé

Quốc tế thiếu nhi sắp đến nhưng bạn chưa biết chọn món quà gì cho các thành viên nhí của mình. Vậy hãy tham khảo ngay những…

Cách làm trà mãng cầu xiêm giải nhiệt mùa hè cực dễ

Mãng cầu xiêm không chỉ là một loại trái cây ngon mà còn rất hợp với trà. Vị chua ngọt hòa quyện với hương thơm của trà…

“Bố già” Al Pacino sốc, không tin có con ở tuổi 83

Trang Six ngày 1/6 đăng tải thông tin Al Pacino bị sốc và nghi ngờ em bé trong bụng Noor Alfallah không phải của mình. Một nguồn…

Lý do Phương Linh “nghỉ chơi” Hà Anh Tuấn

Hà Anh Tuấn – Phương Linh là cặp đôi ăn ý và được yêu thích Vì rất hợp với màn song ca nên công chúng đã nhiệt…

Bật mí nguồn gốc, ý nghĩa của ngày Valentine đen

Ngày lễ tình nhân không chỉ có Valentine đỏ và Valentine trắng, còn có Valentine Đen. Nếu hai ngày Valentine kia là dành cho các cặp đôi…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *