Bảng ngọc Jax: Bảng ngọc bổ trợ cho Jax mới nhất

Reklamim

Udhëzime se si të luani gjeneralët Sezoni 11 i Jax, me Build Jax Guide se si të ndërtoni pajisje për shpejtësinë e sulmit, dëmtimin dhe vjedhjen e jetës për këtë gladiator kur shkon në Top, Forest. Gurët e çmuar shtesë, kombinimet dhe mënyrat për të rritur aftësitë sipas nivelit të mjeshtërve të botës shpesh luajnë së bashku me mënyrën se si t’i kundërviheni Jax-it kur shkoni në Mid, magjia më e mirë për ju që t’i referoheni luajtjes së League of Legends.

Sezoni 11 i udhëzuesit të ndërtimit të Jax – Tabela e runes plotësuese

Jax bordi lodh Kohët e fundit, disa degë nefriti janë të përshtatshme për këtë gladiator kur shkon Top, Forest për të aktivizuar fuqinë kur shkon. Me runat shtesë për Jax, ata që shkojnë shpesh në xhungël mund të aplikojnë kur ngjiten në Rank në LOL në mënyrë më efektive.

Jax bordi lodh

Saktësia + frymëzim

Udhëzues për ndërtimin e Jax - Tabela e runes përforcues Jax

Dega kryesore

 • Pushtoni: Ky perlë është mjaft i përshtatshëm për të luajtur Jax këtë sezon, sepse kur kryeni 2 sulme ose aftësi bazë, ndihmon që Jax të rritet nga 1.7 > 4.2 SMTU.
 • fitore: Kur merr pjesë në vrasjen e një kundërshtari, Jax shëron menjëherë 12% dhe merr 20 ari.
 • Legjenda: Shpejtësia e sulmit: Rrit shumë shpejtësinë e sulmit të Jax në luftime.
 • Legjenda: Rezistenca e efektit: Jax fiton rezistencë ndaj efektit 5%.
 • Qëndrimi i fundit: Sjell 5 > 11% më shumë dëm kur armiku është nën 60% shëndet.

Nëndegët

 • Gjurmët magjike: Në 12 minuta merrni falas 1 palë këpucë shumë të mira.
 • Dorëzimi i biskotave: Me kalimin e kohës, Jax fiton skedarë të shëndetit dhe rikuperimit të mana.
 • Ilaç kohe: Kur përdorni biskota ose ilaçe shëndetësore, Jax fiton 50% më shumë shëndet.

Shihni më shumë >>> Rune e mjeshtërisë për Jarvan IV pikërisht

Gurë Kristali për Jax për të shkuar në xhungël

Saktësia + Këmbëngulja

Udhëzues për ndërtimin e Jax - Tabela e runes përforcues Jax

Nëndegët

 • Shkatërrim Shkatërrim: Shkakton një sasi të madhe dëmtimi në frëngji.
 • Era e dytë: Mbi 10 sekonda, shëron Jax nga 6 > 12% e ngjyrës që mungon.
 • Qëndrueshmëria: Jax fiton 10% rezistencë ndaj efektit dhe rezistencë të ngadaltë.

Tabela e gurëve të çmuar për Jax për të shkuar Top – udhëzues për ndërtimin e jax sezoni 11

Këmbëngulje + Frymëzim

Pllakë gur i çmuar që Jax të shkojë në krye

Dega kryesore

 • Fuqia e Pavdekshme: Për 4 sekonda në luftim, bëni dëme magjike 4% dhe shërojeni Jax për +5 përgjithmonë.

Tabelat e rikombinuara të runes për Jax, të cilave duhet t’i referohen të gjithë kur luajnë këtë kampion në korsitë në të cilat jam unë.

Tabela e nivelit lart të aftësive për sezonin 11 të udhëzuesit të Jax Buide

Me aftësitë e Jax-it, të gjithë kur luajnë këtë kampion mund t’i referohen rendit të përmirësimit të aftësive Jax maksimumi W -> P -> E.

 • Fortune (W) Me një ftohje të shkurtër dhe duke shtuar mjaft mirë dëmtimin në sulmet bazë të Jax, do të jetë aftësia që ju duhet të maksimizoni së pari.
 • Kërce dhe Smash (P) ndihmon Jax-in të bëjë dëme dhe t’i afrohet objektivit më mirë ose të tërhiqet kur kërcen mbi një objektiv aleat kur është e nevojshme, kështu që do të jetë aftësia e fundit për ta maksimizuar.
 • Kundërsulm (E) merrni 1 pikë në nivelin 1 për të ndihmuar Jax të ketë aftësinë për të kontrolluar dhe hequr plotësisht dëmtimet nga sulmet bazë të kundërshtarit për kohëzgjatjen dhe më pas të rritet në maksimumin e dytë.
 • Forca kryesore (R) mbështetje për Jax në dëmtimin bazë të sulmit çdo 3 goditje dhe rrit mbrojtjen e Jax kur aktivizohet, kështu që duhet të shtoni nivelin e duhur (6/11/16).

Pasiv: I pakompromis

 • Sulmet e vazhdueshme bazë të Jax-it i japin atij shpejtësi sulmi.

Pyetje: Kërcimi dhe përplasja

 • Jax kërcen në një objektiv. Nëse është armik, ai sulmon viktimën me armën e tij.
 • Jax hidhet në një njësi, duke shkaktuar dëme fizike 70/110/150/190/230 (+100% bonus Dëmi nga sulmi) (+60% Fuqia e Aftësisë) nëse është armik.

W: Pasuri

 • Jax ngarkon armën e tij me energji, duke bërë që sulmi i tij i radhës të shkaktojë dëme shtesë.
 • Jax ngarkon armën e tij me mana, duke shkaktuar sulmin e tij të ardhshëm ose aftësinë Leap and Smash për të shkaktuar dëme magjike bonus 40/75/110/145/180 (+60% Aftësia e Fuqisë).

E: Kundërsulm

 • Shkathtësia luftarake e Jax-it e lejon atë të shmangë të gjitha sulmet për një kohë të shkurtër dhe më pas të kundërsulmojë shpejt, duke mahnitur armiqtë e afërt.
 • Jax futet në një pozicion mbrojtës për 2 sekonda, duke shmangur të gjitha sulmet bazë të hedhura ndaj tij dhe duke marrë 25% më pak dëme nga aftësitë në zonë të gjerë.
 • Pas 2 sekondash ose nëse riaktivizohet, Jax trullos të gjithë armiqtë e afërt për 1 sekondë dhe u jep atyre dëme fizike 50/75/100/125/150 (+50% bonus nga dëmtimi i sulmit).
 • Kundërsulmi sjell 20% më shumë dëme bazuar në çdo sulm që Jax shmang (maksimumi: 100% rritje e dëmit).

R: Fuqia kryesore

 • Çdo goditje e tretë radhazi sjell dëme magjike bonus. Përveç kësaj, Jax mund të aktivizojë këtë aftësi për të çliruar fuqinë e fshehur brenda, duke rritur forca të blinduara dhe rezistencën magjike për një kohë të shkurtër.
 • Pasiv: Çdo sulm i tretë radhazi Jax sjell 100/160/220 (+70% Fuqia e Aftësisë) dëme magjike bonus.
 • Aktiv: Jax çliron fuqinë latente, duke dhënë Armor dhe Rezistencë Magjike për 8 sekonda.
 • Bonus Armor është i barabartë me 25/35/45 + 30% bonus Dëmi nga Sulmi. Bonus Rezistenca Magjike është e barabartë me 25/35/45 + 20% Fuqia e Aftësisë.

Këshilla për lojën Lufta e shpejtë e Jaksit Më e mira e këtij sezoni

Magjitë e thirrjes për Jax – Udhëzuesi i ndërtimit të Jax të detajuar për sezonin 11

Udhëzues për ndërtimin e Jax Për të maksimizuar fuqinë me stilet e reja të rrugës, ne do të zgjedhim që Jax të shtojë magji që i përshtaten pozicionit të këtij kampioni.

Shkoni në Pyll

 • Shpejtësia + ndëshkimi.

Summoner Spells për Jax

Shkoni në mes

 • Blic + djeg.

Summoner Spells për Jax

Shkoni në krye

 • Shpejtësia + teleport.

Me një preferencë për duel, shtytje dhe korsi të vetme, kur jeni në xhungël, Ndëshkimi është magjia e vetme thirrëse për Jax. Por kur shkon në Top, Mid, magjia e teleportit është më e përshtatshme për këtë gjeneral.

Si të specifikoni General Jax

Me aftësinë për të ndarë shtytjen, dorë më dorë, Jax është mjaft i përshtatshëm për pajisjet që favorizojnë shpejtësinë e sulmit + vjedhjen e jetës. Sidomos në zonën pyjore, kur përballeni Hecarimi atëherë duhet t’i kushtojmë vëmendje pajisjeve të orientuara nga forca të blinduara për të shmangur dëmtimin e goditjes nga një Hecarim Full vdekjeprurës.

Pajisjet fillestare – Udhëzuesi i Jax Buide sezoni 11

Pajisjet e fillimit Jax shkon në pyll

Pajisjet e fillimit Jax shkon në Top, Mid

Udhëzuesi i jax build sezoni 11

Vish këpucët e Jax-it

Pajisjet kryesore

Jax shkon në Top

Udhëzuesi i jax build sezoni 11

Jax shkon në xhungël

Pajisje opsionale

Ose

Udhëzuesi i jax build sezoni 11

Si të ndërtoni Jax for the Jungle – Udhëzuesi i ndërtimit të Jax sezoni 11

Jax është në thelb një kampion me një ndërtim mjaft të çuditshëm, zakonisht unë do të ndërtoj pajisje për Jax kur shkoj në xhungël për të rritur shpejtësinë e sulmit dhe pajisje që favorizojnë aftësinë solo 1vs1.

Si të ndërtoni Jax me aftësi të shkëlqyera 1 vs1

Udhëzuesi i jax build sezoni 11

Ose si të ndërtoni artikuj në favor të shpejtësisë së sulmit

Si të visheni Jax to Top

Për shkak se aftësia e Jax-it për të kultivuar minionë është paksa e ngadaltë, zgjedhja e Tiamat-it dhe më pas shkuarja te Great Snake Axe do të ndihmojë aftësinë e Jax-it për të pastruar korsinë më shpejt.

Udhëzuesi i jax build sezoni 11

Si të ndërtoni peshë Jax to Carry është loja më e fortë, mund të luftoni me çdo kampion.

Si të ndërtoni Jax lojë tradicionale me ata që nxituan në injeksione Shpata pa emër Zhytja dhe goditja janë ende shumë të forta si në korsi, solo ashtu edhe në kombinime.

Si të ndërtoni Jax në Mid Magic

 • Shpata me tre hop: Pajisjet e sektit Jax që nga fillimi, duke rritur shumë statistika të dobishme dhe, mbi të gjitha, duke maksimizuar dëmtimin e Jax-it gjatë goditjes.
 • Tiamat Axe: Në të kaluarën, shumë lojtarë ishin të njohur me rrugën e ndërtimit Shpata pa emër jetojnë Jax, megjithatë dobësia e Shpata pa emër është mjaft e shtrenjtë. Sa për LIRAo Tiamatthjesht shpenzoni më shumë se 1000 ar, Jax ishte në gjendje të pastronte me lehtësi përbindëshat.
 • Ilaçi mutant: Pajisjet më të mira fillestare për Jax, ndihmë stave dhe shkëmbim i mirë.
 • Sëpata e gjarprit të madh: Versioni i përmirësuar nga Tiamat.Axi cili lejon Jax të jetë më i fortë me shëndetin bonus dhe aftësinë për t’u përhapur dhe aktivizuar për të shkaktuar dëme maksimale shëndetësore.
 • Shpata e Mbretit pa emër: Jax-it do t’i duhet një artikull për vjedhje jete që të jetë në gjendje të ndajë më lirshëm shtytjen, dhe ju mund të zgjidhni një nga këto dy artikuj për të. Nëse armiku ka shumë kampionë të buallit, Anonim Sword do të jetë një zgjedhje e arsyeshme dhe nëse armiku është i dobët, Jax duhet të përdorë Hextech Gun Sword për të shkaktuar dëme për ta mposhtur armikun më lehtë.
 • Shpata me armë Hextech: Shërim i shtuar, plus AP dhe aktivizim i përshtatshëm për ndjekjen e armiqve.
 • Tehja e çmendur e Guinsoo: Dëmtimi i bonusit në goditje dhe Buja pasive e Guinsoo aktivizon dy herë efektet e sulmit.
 • Kosë e shpirtit: Nuk rekomandohet shumë, por nëse doni të trokasni kundërshtarin tuaj dhe ta goditni në mënyrë kritike, nuk është keq.
 • Kërcimi i vdekjes: Rrit qëndrueshmërinë, aftësinë për të shëruar në bazë të dëmit të shkaktuar. Ndihmë Jax qëndroni sa më gjatë.
 • Kthetrat e Sterak: Të dyja ofrojnë dëme, sigurojnë shëndet së bashku me një sasi të armaturës dhe shëndet kur aktivizohet pasivi, duke ndihmuar Mjeshtrat e Armëve të jetojnë më gjatë në luftime.
 • Mburoja e Akullit Randuin: Kur kundërshtarët tuaj janë kampionë që shkaktojnë shumë dëme fizike, kjo mburojë do të kufizojë dëmin e tyre.
 • Kapelë adaptive: Vendoseni këtë kapelë dhe përgatituni të luftoni kampionët që përdorin shumë AP.
 • Armatura e Engjëllit: Një tjetër artikull që e ndihmon Jax-in të qëndrojë sa më gjatë të jetë e mundur
 • Thikë vjollcë: Rrit sulmin dhe mbrojtjen, shëron më shumë me shëndet të dobët dhe shkakton dëme shtesë në goditje.
 • Armatura shpirtërore: Shërimi nga të gjitha burimet është rritur dhe sigurisht për të luftuar armiqtë duke përdorur AP.

Pikat e forta dhe të dobëta të Jax-it

Forcë

 • Ka aftësinë për të dëmtuar një objektiv të fortë
 • Aftësia për të manovruar është mjaft e lartë, duke ndjekur objektivin dhe duke vrapuar mirë
 • Sjell një përzierje të dëmtimit fizik dhe fizik, duke e bërë të vështirë për armiqtë të zgjedhin pajisje rezistente
 • Është kuintesenca e gjeneralëve që duhet të godasin shumë
 • Si një kampion për të shtyrë korsinë, shtyni kullën jashtëzakonisht shpejt
 • Dëmi rritet me kalimin e kohës, duke u forcuar në fund të lojës

Dobësitë

 • Aftësia e pastrimit të lojës së hershme është paksa e ngadaltë
 • Sasia e dëmit në fazat e hershme është mjaft e ulët, duke e bërë të vështirë për Jax-in që të gabon
 • Ajo merr shumë energji në fillim, ndonjëherë merr qift fluturues
 • Vetëm me të vërtetë i fortë nga niveli 6 e tutje.
 • E vetmja aftësi e kontrollit është aftësia , e cila ka një ftohje të gjatë, kështu që duhet përdorur me arsye.

Si të kundërshtoni gjeneralin Jax

 • Mos e luftoni Jax ndërsa ai është në Kundërsulm.
 • Përpiquni të tregtoni shpejt me Jax, sepse Jax do të ketë shumë avantazhe në luftime të zgjatura falë pasivit të tij të pakompromis dhe fuqisë së tij të fundit Master.
 • Jini të kujdesshëm me çdo sulm të tretë bazë Jax sepse ai do të shkaktojë dëm magjik kur Jax të arrijë nivelin 6.
 • Bëni Jax përpara nivelit 6 sepse fuqia e Jax-it do të rritet shumë pasi të arrijë nivelin 6.

te kundër Jaxçdokush mund t’i referohet dobësive dhe vëmendjes së mësipërme kur përballet me këtë gjeneral.

Si të kombinoni – Udhëzues Jax Build në detaje

 • Kombinimi ganking i Jax është shumë i lehtë për t’u përdorur me Jump and Smash (Q) i kombinuar me përdorimin e Kundërsulmit (E) në fluturim dhe ri-aktivizimin e tij kur nxiton në kundërshtar.
 • Vini re pak se mund të përdorni plotësisht Kundërsulmin (E) dhe Jump and Smash (Q) mbi aleatët – minionët – sytë dhe më pas Flash për të qenë në gjendje t’i afroheni armikut nga shumë larg.

Letër-muri, Skin Jax

Stafi Jax

Stafi Jax

Jax Fisherman

Udhëzuesi i jax build sezoni 11

Jax ruan tempullin

Udhëzuesi i jax build sezoni 11

Hakmarrja e Jaksit

Udhëzuesi i jax build sezoni 11

Udhëzime se si të luani gjeneral Jax

 • Jax është një luftëtar i madh në xhungël, me aftësinë e tij jashtëzakonisht të fortë në duel, ky luftëtar mund të fitojë çdo ndeshje solo 1 vs kundër çdo kampioni kur të ndeshet.
 • Duke pasur një aftësi të mirë trullosëse, lojtarët mund ta përdorin atë për të ndeshur në korsitë e hershme për të përfituar nga shokët e tyre të skuadrës.
 • Në luftimet ekipore, Jax, siç thashë, është një luftëtar me një objektiv, kështu që vlerësoj vetëm aftësinë për të shtyrë ndarjen ose 1vs1 për të përfituar nga avantazhi i ekipit.

Shiko Udhëzues për ndërtimin e Jaxtë gjithë mund t’i referohen të kenë aftësitë dhe njohuritë për të luajtur këtë kampion përmes lojtarëve në botë.

https://www.youtube.com/watch?v=qwg7JxOLcTw

Aftësi të mira dueluese, shtytje e fortë kështu Jax në sezonin 10 Kjo është një kartë interesante e ngjitjes së gradës për lojtarë. Të kesh një zotërim të fortë të Udhëzuesit Jax Build do t’ju ndihmojë t’i kaloni ndeshjet me lehtësi. Chaolua TVju uron suksese!

Shihni më shumë >>>> [Bảng Giá] Face ID TimeFace TimeFace 2021

Komentoni

Përgjigju

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Bảng ngọc Jax: Bảng ngọc bổ trợ cho Jax mới nhất . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Tham Khảo Thêm:  Thuyết minh về đền thờ vua Lê Lợi ở huyện Nậm Nhùn tỉnh Lai Châu

Related Posts

TOP các trò chơi cực thú vị ở VinWonder Nha Trang

Nếu bạn đến VinWonders Nha Trang mà chưa biết chơi trò chơi gì hấp dẫn. Hãy để VinID chia sẻ cùng bạn những trò chơi dành cho…

Đảo Robinson Nha Trang – Hòn đảo cho người thích khám phá

Đảo Robinson Nha Trang là địa điểm du lịch hè 2023 được nhiều người yêu thích và trải nghiệm. Hòn đảo mới bắt đầu khai thác du…

Charlie Puth – Chàng ca sĩ với phong cách độc đáo, cuốn hút

Charlie Puth là ca sĩ nhạc pop người Mỹ, được mệnh danh là thần đồng âm nhạc bởi giọng hát cực hay. Anh sở hữu giọng hát…

Hè cực cháy với Charlie Puth tại đại nhạc hội 8Wonder

Lễ hội âm nhạc 8 kỳ tích – Sự kiện âm nhạc đẳng cấp quốc tế mang đến trải nghiệm “không giới hạn cảm xúc kỳ diệu…

Cách mua vé đại nhạc hội 8Wonder vừa dễ, vừa nhanh

8 Wonder Music Festival sẽ chính thức diễn ra vào ngày 22/07/2023, đây sẽ là sự kiện âm nhạc bạn không thể bỏ lỡ nếu ghé thăm…

Cẩm nang du lịch Thánh địa Mỹ Sơn chi tiết từ A đến Z

Khi nhắc đến tỉnh Quảng Nam, ai cũng sẽ nghĩ đến địa danh nổi tiếng đó là Thánh địa của con trai tôi. Vào năm 1995, Nơi…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *