Bảng ngọc Kayn: Bảng ngọc bổ trợ cho Kayn mới nhất

Reklamim

Udhëzime se si të luani gjeneralët Kayn sezoni 11, urdhri për të rritur aftësitë sipas nivelit dhe mënyrat për të pajisur vdekjen dhe dëmtimin më të fortë për Kayn në xhungël. Gurët e çmuar shtesë Kayn, Combo dhe Build Kayn Udhëzues se si të ndërtoni më të mirën që gjenerali Kayn të shkojë në krye, në mes me këto mënyra për t’iu kundërvënë këtij vrasësi kur shkon në korsinë e mjeshtrave të botës kur ngjitet në renditjen LOL.

Runa e fuqizimit për sezonin 11 të Kayn

Bordi Kayn Gem E fundit e këtij sezoni, me gurët e çmuar rekombinante për këtë gjeneral për të rritur forcën që ju t’i referoheni përmes ngjitjes në Rank me këtë vrasës. Një rune plotësuese për Kayn në xhungël, e mbledhur nga Chaolua TVnga lojtarët më të mirë në mbarë botën për ta përdorur.

Bordi Kayn Gem

Saktësia + dërrmuese

Kayn sezoni 11

Dega kryesore

 • Pushtoni: Pas dëmtimit të kampionëve të armikut, Kayn do të fitojë nga 1.4 > 4.7 STTU me aftësi ose sulme bazë. Pasi Kayn grumbullon sasi të mjaftueshme, rikthen 15% shëndet të barabartë me dëmin e shkaktuar në aftësi.
 • fitore: Pas pjesëmarrjes në vrasje, Kayn fiton 12% shëndet dhe 20 ar falas.
 • Prania intelektuale: Kayn rikthen menjëherë 20% mana ose mana kur rrëzon një kundërshtar.
 • Legjenda: Rezistenca e efektit: Ndihmon Kayn t’i rezistojë efekteve, rezistencë e ngadaltë në 2.5%.
 • Slash of Grace: Kayn u shkakton 8% më shumë dëme armiqve nën 40% shëndet.
 • Qëndrimi i fundit: Kayn shkakton 5 > 11% më shumë dëm, kur kundërshtari është nën 60% shëndet.

Shihni më shumë >>> Bordi Kayle Gem sezoni 11

Nëndegët

 • Ndikimi i papritur: Kjo është një perlë që është mjaft e përshtatshme për të si të luash Kaynpas rrëshqitjes, ky kampion fiton menjëherë 7 vdekje dhe 6 penetrim magjik.
 • Gjuetari i Lakmisë: Kayn shëron nga 1.5% > 2.5% shëndet bazuar në dëmet e shkaktuara nga aftësitë e këtij kampioni.

Tabela e gurëve të çmuar për xhunglën Kayn

E madhe + e saktë

Kayn sezoni 11

Dega kryesore

 • Mbledhja e errësirës: Pasi dëmton armiqtë nën 50% të shëndetit, Kayn mbledh shpirtrat e tyre dhe rrit AD.
 • Mblidhni kokërdhat e syve: Duke mbledhur kokërdhokët e syrit, Kayn fiton SMTU (SMCK + AP).

Gurë Kristali për Kayn sezonin 11

E madhe + Magjike

Kayn sezoni 11

Nëndegët

 • Fokusi Absolut: Kayn mbi 70% shëndet, fitim 18 pas Krishtit + 30 AP.
 • Akumulimi agresiv i erës: Çdo 10 minuta, Kayn merr SMTU që përbëhet nga AD + AP.

Me runat e rikombinuara për Kayn, njerëzit mund të gjejnë dhe të zgjedhin për vete një tabelë të përshtatshme për secilën nga pozicionet e tyre të uljes kur luajnë lmht.

Tabela e nivelit të aftësive të nivelit 11 të Kayn

Për të përputhur korsinë, do të kemi mënyra për të rritur aftësitë e Kayn sipas nivelit:

Mënyra 1: Rendi i rritjes së aftësive të Kayn në formën Forest E errët maksimumi P -> W -> E.

Mënyra 2: Kayn shkon në xhungël në formën maksimale W -> P -> E.

Mënyra 3: Rendi i rritjes së aftësisë Kayn në maksimumin e lartë: W -> P -> E.

Kayn sezoni 11

Mënyra 4: Kayn shkon Top max P -> W -> E.

Kayn sezoni 11

 • Paguaj (Q) është aftësia kryesore e dëmtimit nga pastrimi i xhunglës deri te luftimi, kështu që së pari duhet të maksimizohet.
 • Laguna (P) Përmirësojeni në nivelin 1 për të rritur shpejtësinë e pastrimit. Kjo aftësi është aftësia e vetme e kontrollit të Kayn, kështu që është maksimum në të dytën.
 • Set (E) Ngrini 1 pikë në nivelin 3 për të ndihmuar në sulm, arratisje ose ndjekje. Kjo aftësi maksohet më në fund.
 • Fut (R) është aftësia më e rëndësishme dhe më e fuqishme e Kayn, kështu që duhet të nivelizohet siç duhet.

Pasive: Darkin Scythe

 • Kayn përdor një armë të lashtë dhe lufton errësirën brenda saj, Rhaast, për kontroll. Në çdo ndeshje, njëri lojtar do të shkatërrojë tjetrin. Kayn i përmirësoi aftësitë e tij në hije duke gjuajtur kundërshtarë të varur, ndërsa Rhaast e ngurtësoi dëshirën e tij për gjak duke vrarë objektiva përleshjeje. Nëse Kayn fiton, ai bëhet Shadow Assassin. Nëse Rhaast është fituesi, Rhaast do të marrë përsipër trupin e tij dhe do të shndërrohet në Drakin.
 • Shadow Assassin: Paraqet dëme magjike bonus kur angazhohen kampionët e armikut
 • Darkin: Rikthen pak shëndet kur përdorni ndonjë aftësi në një kampion armik

P: Vrasje

 • Kayn shkon përpara, më pas lëkundet kosën për të sulmuar të gjithë armiqtë aty pranë kur mbaron me një vizë. Të dyja vizat dhe rrotullimi merren me dëmtimin fizik 55/75/95/115/135 (+65% bonus nga dëmtimi i sulmit). Slash u shkakton dëme shtesë përbindëshave.
 • Darkin: Kjo aftësi sjell dëme bonus bazuar në një përqindje të shëndetit për të gjithë armiqtë përveç minionëve.
 • Ofron (50% dëm total) si dëm fizik + [5% máu tối đa của tướng địch + (4% mỗi 100 sát thương) ] (maksimumi 200 për monstra)

W: Humbje

 • Ofron 80/125/170/215/260 + (120% bonus nga dëmtimi i sulmit) dëme fizike në një rresht, duke ngadalësuar të gjitha goditjet e armiqve.
 • Shadow Assassin: Lini një hije dhe hidhni Humbjen në emër të Kayn. Gama e topit të kësaj aftësie do të jetë më e gjatë se ajo e Kayn
 • Darkin: Menjëherë rrëzon të gjithë armiqtë e goditur nga aftësia.

E: Ministria

 • Kayn fiton 40% shpejtësi lëvizjeje dhe ka aftësinë të ecë nëpër mure për disa sekonda. Pasi Kayn hyn në një mur, ai shëron për shëndetin 100/115/130/145/160 + (40% bonus pas Krishtit) dhe rrit kohëzgjatjen e setit. Ndërsa është në luftim, Kayn nuk do të jetë më në gjendje të fitojë bonusin e kohëzgjatjes.
 • Shadow Assassin: Fiton shpejtësi lëvizjeje dhe imunitet të ngadaltë kur grupi është aktiv.

R: Hyni

 • Kayn mund të depërtojë në kampionët e armikut që sapo janë dëmtuar. Pas depërtimit, Kayn bëhet i pacaktuar për disa sekonda. Riaktivizimi i aftësisë mund t’i japë fund depërtimit, ku Kayn do t’i shpëtojë objektivit dhe do të dëmtojë fizikisht 150/250/350 (+110% bonus nga dëmtimi i sulmit).
 • Shadow Assassin: Gama e hyrjes rritet ndjeshëm dhe rikthen dëmin magjik pasiv të Darkinit kur Kayn del nga një kampion armik.
 • Darkin: Shkakton dëme shtesë bazuar në shëndetin maksimal të viktimës, dhe gjithashtu shëron pjesërisht.

Summoner Spells për Kayn Sezonin 11

Me lëvizjen e saj celulare, Kayn do të sjellë fuqi absolute në zonat e saj të udhëtimit me magji thirrëse:

Shkoni në Pyll

 • Shpejtësia + ndëshkimi.

Shkoni në mes

 • Blic + djeg.

Shkoni në krye

 • Shpejtësi + teleport.

Pavarësisht nga pozicioni kryesor i Kayn në xhungël, kur shkon në Mes, magjia më e përshtatshme e thirrësit për këtë kampion është Flash + teleport. Nëse shkoni në Top, atëherë shpejtësia + teleporti është magjia më optimale për Kayn.

Si të specifikoni Sezonin 11 të General Kayn

Me aftësi që favorizojnë dëmtimin fizik, ne mund të zgjedhim pajisje në xhungël për Kayn të ngjashme me pajisjet për Kayn. Jarvan IV Shkoni në xhungël me pajisje vdekjeprurëse + dëmtime.

Në të njëjtën kohë, pajisjet specifike të Kayn për t’i dhënë fund pozicioneve të gjuajtësit si p.sh Kalistashëndeti më i dobët me pajisje vdekjeprurëse + forca të blinduara.

Pajisjet e fillimit

Pajisjet e fillimit Kayn shkon në pyll

Pajisjet e fillimit Kayn shkon në Top, Mid

Pajisjet kryesore

Bëni këpucë për Kayn

Kayn shkon në pyll

Kayn go Top

Pajisje opsionale

Si të ndërtoni Kayn në xhungël

Kayn është një kampion që grumbullon mjaft mirë dëmet, për shkak të kësaj, çdo lojtar që përdor këtë kampion në xhungël do të synojë artikuj që shkaktojnë rezistencë + AD.

Si të ndërtoni Kayn xhungël AD + forca të blinduara + rezistencë magjike

Eksploroni më shumë

Hay

Si të vishni Kayn në Top, Mid

Kur Build pajis Kayn në krye ose në mes, në përgjithësi nuk është shumë ndryshe nga kur është në xhungël

Pajis Kayn për të shkuar në krye, në mes në stilin OneHit

Kayn sezoni 11

Ose ndiqni tendencën fatale + STVL

Kayn sezoni 11

Eksploroni më shumë

Kayn sezoni 11

Ndërtimi i Kayn është i sigurt dhe zgjat më gjatë në luftime ekipore

 • Sëpata e gjarprit të madh: Shumë lojtarë e përdorin këtë artikull për Kayn, por ai nuk është me të vërtetë një kampion në ndeshjet ekipore, kështu që i takon stilit të secilit lojtar të vendosë nëse do të përdorë sëpatën e madhe Mang Xa apo jo.
 • Nëse dëshironi të pastroni minionët më shpejt në fillim të lojës, thjesht duhet të merrni Tiamat dhe ta shisni më vonë, por nëse dëshironi të përdorni sëpatën e Gjarprit të Madh, do t’ju duhet të hiqni Armorën Shpirtërore ose Armaturën e Martirit. Sa i përket sëpatës së gjarprit të madh, ai gjithashtu ka një efekt mjaft të mirë për të ndihmuar në rigjenerimin e sulmit në mënyrë që Kayn të grumbullojë më shpejt Pasionin e Betejës.
 • Kërcimi i vdekjes: Kayn në formën Darkin ka sulme të fuqishme Q dhe R që shkaktojnë dëme fizike si përqindje e shëndetit, dhe falë kësaj, Kayn mund të shërohet mjaft mirë nga kërcimi i vdekjes. Ju gjithashtu mund të zgjidhni këtë artikull në vend të Psychic Armor sepse të dyja kanë efekte mjaft të ngjashme në Kayn.
 • Manteli i hijes: Nëse armiku ka një aftësi sulmuese, ju mund ta ndërtoni këtë artikull për t’iu kundërvënë atyre, dhe nëse Kayn ka një grup të plotë prej 3 artikujsh vdekjeprurës, ai do të jetë jashtëzakonisht i frikshëm.
 • Mace of Thorns Malmortius: Ky është gjithashtu një artikull mjaft i mirë për t’u përdorur kundër magjistarëve, mund ta ndërtoni atë në vend të Youmuu Ghost Sword për të shmangur uljen e tepërt të ftohjes.
 • Pajisjet e Kayn të vendosura në formën Assassin nuk janë shumë të ndryshme nga forma Darkin, duke filluar me një palë pajisje. Shpata e gjuetisë – Luftëtar dhe Sëpatë e zezë. Sidoqoftë, Kayn në këtë formë sigurisht që do të duhet të zotërojë pajisjet e Assassins si Youmuu Sword Ghost ose Night Sword Draktharr.
 • Nëse doni aftësinë për të bredh ganking më shpejt atëherë Shpata fantazmë e Youmuu do të jetë një artikull i përshtatshëm, dhe është gjithashtu shumë i lehtë për t’u ndërtuar, sepse artikujt përbërës janë mjaft të lirë, kështu që merrni atë pasi të merrni sëpatën e zezë.
 • Ende Shpata e errët Draktharr dhe ndihmon Kayn të ketë aftësinë për të shkaktuar dëme jashtëzakonisht të tmerrshme me pasivin e tij. Përveç kësaj, sa herë që Kayn përdor E për të hyrë në mur dhe për t’u zhdukur nga shikimi i armikut, pasivi i Draktharr gjithashtu riaktivizohet, kështu që nëse dikujt i pëlqen aftësia për të bërë dëme të forta, ju mund të shkoni te Dark Sword Draktharr përpara Ghost Sword Yomuu.
 • Armatura e Engjëllit është gjithashtu një element i domosdoshëm i Assassin form Kayn, do ta ndihmojë atë të ketë më shumë dëme, por edhe të jetë më i sigurt kur nxiton në luftim.

Pikat e forta dhe të dobëta të Kayn sezoni 11

Forcë

Kayn STBD

 • Aftësia për të vendosur dëme jashtëzakonisht të forta nga goditjet, dërgon kundërshtarët në tabelën e rezultateve në një çast me vetëm 1 kombinim.
 • Lëvizshmëria e Kayn Stbd është jashtëzakonisht e lartë, aftësia për të kultivuar minionë është e shpejtë.
 • Roaming ganks është jashtëzakonisht efektive me ecjen nëpër murin e Ministrisë (E), afër kundërshtarit shpejt.
 • Aftësia për të kapur objektiva të çuditshme është shumë e mirë

Kayn Darkin

 • Efekte të shumta për të kontrolluar armiqtë
 • Aftësia për të rikuperuar gjakun është jashtëzakonisht mbresëlënëse
 • Dëmi si % i shëndetit është mjaft i konsiderueshëm
 • Ka rezistencë të mirë, vështirë për t’u hequr

Dobësi

Kayn STBD

 • Efekti i ulët i kontrollit të objektivit
 • Mjaft e brishtë, kërkon që lojtarët të kenë aftësi të mira, të kuptojnë lëvizjet e kombinuara të Kayn.
 • Duhet shumë praktikë për të zotëruar dhe luajtur në mënyrë efektive.

Kayn Darkin

 • Aftësia për të bërë dëme të çuditshme, lëvizshmëria nuk është aq e madhe sa Kayn Stbđ.

Si të kundërshtoni Kayn

 • Kayn mund të kërcejë nga shumë drejtime. Pra, mos i vendosni repartet në vendet e zakonshme, por vendosini në anën tjetër të terrenit për të qenë në gjendje të zbuloni Kayn.
 • Mos lejoni që Kayn të afrohet shumë me dëmin tuaj kryesor.
 • Ndërsa në formën Shadow Assassin: Kayn nuk ka kontroll të fortë, ai shkakton dëme magjike bonus në sekondat e para të luftimit, në këtë formë Kayn ka pak dëme të qëndrueshme.
 • Slash është aftësia më e madhe e dëmtimit të Kayn-it, kështu që ju duhet të mbani një distancë të sigurt kur kultivoni minionë, duke shmangur që Kayn të vrapojë për të shkaktuar dëme.

Me pika të dobëta për kundër Kaynnjerëzit mund t’i referohen asaj për të kufizuar fuqinë e Kayn kur përballet me këtë kampion në zonat e korsive.

Letër-muri, Skin Kayn

Kayn Soul Hunter

Kayn Zoti i Hapësirës

Dark Death Kayn

Udhëzime se si të luani gjeneral Kayn sezonin 11

 • Kayn në xhungël është një nga kampionët që vlerësohet mjaft, sepse aftësia për të pastruar xhunglën në fazat e hershme është jashtëzakonisht e madhe.
 • Pasi të arrihet niveli 3, falë aftësisë së tij, Kayn mund të organizojë një Gank të hershëm në korsi për të përfituar nga shokët e tij të skuadrës, si për shembull fitimi i shpejtësisë, shërimi ose më mirë, fitimi i një jete.
 • Në luftime, të cilat shkaktojnë dëme me një objektiv të vetëm, është më mirë të përqendroheni te gjuajtësi ose magjistari i kundërshtarit.

Disa udhëzues për të luajtur gjeneralin Kaynnga mjeshtrat në botë që të gjithë mund t’u referohen kur duan të ngjiten në Rank me Kayn.

https://www.youtube.com/watch?v=y0uncjRuZiE

Me promovimin e fortë të aftësisë së kalimit, lojtarët Kayn Me siguri do të jetë shumë i kënaqur me atë që sjell ky gjeneral. Chaolua TVshpreson se udhëzuesi për të luajtur sezonin 11 të Kayn është i dobishëm për ju.

Koment

Përgjigju

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Bảng ngọc Kayn: Bảng ngọc bổ trợ cho Kayn mới nhất . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Tham Khảo Thêm:  Xây dựng đề cương diễn thuyết – SGK Ngữ văn 12, tập 2

Related Posts

TOP các trò chơi cực thú vị ở VinWonder Nha Trang

Nếu bạn đến VinWonders Nha Trang mà chưa biết chơi trò chơi gì hấp dẫn. Hãy để VinID chia sẻ cùng bạn những trò chơi dành cho…

Đảo Robinson Nha Trang – Hòn đảo cho người thích khám phá

Đảo Robinson Nha Trang là địa điểm du lịch hè 2023 được nhiều người yêu thích và trải nghiệm. Hòn đảo mới bắt đầu khai thác du…

Charlie Puth – Chàng ca sĩ với phong cách độc đáo, cuốn hút

Charlie Puth là ca sĩ nhạc pop người Mỹ, được mệnh danh là thần đồng âm nhạc bởi giọng hát cực hay. Anh sở hữu giọng hát…

Hè cực cháy với Charlie Puth tại đại nhạc hội 8Wonder

Lễ hội âm nhạc 8 kỳ tích – Sự kiện âm nhạc đẳng cấp quốc tế mang đến trải nghiệm “không giới hạn cảm xúc kỳ diệu…

Cách mua vé đại nhạc hội 8Wonder vừa dễ, vừa nhanh

8 Wonder Music Festival sẽ chính thức diễn ra vào ngày 22/07/2023, đây sẽ là sự kiện âm nhạc bạn không thể bỏ lỡ nếu ghé thăm…

Cẩm nang du lịch Thánh địa Mỹ Sơn chi tiết từ A đến Z

Khi nhắc đến tỉnh Quảng Nam, ai cũng sẽ nghĩ đến địa danh nổi tiếng đó là Thánh địa của con trai tôi. Vào năm 1995, Nơi…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *