Bảng ngọc Lulu: Những bảng ngọc bổ trợ cho Lulu mới nhất

Reklamim

Udhëzime se si të luani gjeneralët Lulu sezoni 11, me pozicionin për të shkuar te Mbështetja kur ndërtoni sende magjike dhe duke depërtuar rezistencën magjike në shefin e korsisë së poshtme. Tabela e runes suplementare Lulu, kundërmasat, Kombinimi për gjuajtësin Lulu AD në Mid, Pyll me ndërtime të pajisura me shpejtësi sulmi, vjedhje jete, crit dhe si të rritni aftësitë sipas nivelit për këtë gjeneral sipas udhëzimeve të lojtarëve të League of Legends.

Runa e Lulus

Disa Lulu dërrasë lodh sezoni i ri, me xhevahire të reja rekombinante që përputhen me aftësinë e këtij magjistari për t’u përdorur. Këto tabelë rune për Lulu në rrugë, të cilën Chaolua TVe ka mbledhur për t’ua dërguar lojtarëve.

Lulu Gem Board SP

Magji + Frymëzim

Dega kryesore

 • Thirrni Aery: Kjo perlë është mjaft e përshtatshme për si të luash lulu, kur vjen puna te thithja e gjakut është gjëja kryesore e kësaj vajze. Kur Lulu i shkakton dëm një kundërshtari, dërgon Aery te kundërshtari duke i shkaktuar 10 > 40 dëm kundërshtarit.
 • Shiriti i Energjisë: Kur Lulu godet një kundërshtar, Lulu rikuperon 25 mana dhe arrin maksimum në 250.
 • Fuqia: Lulu fiton 10% ftohje në nivelin 10.
 • Djegur: Lulu trajton një aftësi që godet një armik, duke i shkaktuar 15 > 35 dëme përvëluese armikut.

Ndoshta nuk jeni konsultuar Bordi i lodhit Lucian këtë sezon?

Nëndegët

 • Dorëzimi i biskotave: Lulu fiton pa pagesë biskota shëndetësore + mana.
 • Ilaç kohe: Pasi Lulu përdor biskota ose ilaç për shëndetin, +50% shëndet + mana.

Lulu AP rune bord

Frymëzim + Magji

Dega kryesore

 • Libri i magjive: Lulu mund të tregtojë çdo magji thirrëse me këtë perlë.
 • Gjurmët magjike: Në 12 minuta, Lulu merr këpucë falas.
 • Koha perfekte: Merrni një kronometër falas që mund të përdoret vetëm një herë.

Nëndegët

 • Manteli i resë: Pasi Lulu bën një magji thirrëse, shpejtësia e saj e lëvizjes rritet ndjeshëm për 2 sekonda.
 • Fuqia: Lulu fiton 10% ftohje në nivelin 10.

Tabela e fundit e runes Lulu

Magji + Këmbëngulje

Nëndegët

 • Shkatërrim Shkatërrim: Lulu bën 1 sulm të fuqishëm ndaj frëngjive.
 • Era e dytë: Lulu shëron për 4% > 6 dollarë të shëndetit të munguar kur merr dëme nga armiqtë.

Këto tavolinë gur i çmuar SP e fundit për Lulu, të cilën të gjithë mund ta përdorin për të maksimizuar fuqinë e këtij kampioni kur ngjitet në Rank lol.

Tabela e nivelit të aftësive për Lulu

Me çdo pozicion të ndryshëm uljeje, gjenerali Lulu do të ketë mënyra për të përmirësuar aftësitë sipas nivelit për Lulu si më poshtë:

Mënyra 1: Rendi i rritjes së aftësive Lulu Sp mbështetje maksimale: E -> W -> P.

Mënyra 2: Rendi i rritjes së aftësive Lulu Mid – Top maksimumi: P -> E -> W.

 • Ndihmo Pix! (E) është një aftësi thelbësore që duhet ta maksimizojmë së pari, sepse jo vetëm aftësia për të krijuar forca të blinduara të larta, por kur është e nevojshme, ajo ka ende një sasi të barabartë dëmtimi.
 • Transformoni (W) është aftësia e dytë që duhet të maksimizojmë sepse kjo është një aftësi që përdor më së miri mbulesën e gjuajtësit kur rrit shpejtësinë e sulmit dhe shpejtësinë e vrapimit ose përdoret për të “jung ta gank” kur sulmon armiqtë.
 • 2 aftësitë e mbetura i ngrini sipas nivelit që fitoni.

Pasiv: Shoqëruesi i Pix-it

 • Pix është një frymë që shoqëron Lulu. Pix do të gjuajë shkëndija magjike në objektivat që godet Lulu.

Pyetje: Shtiza e Dritës

 • Lulu dhe Pix me radhë lëshojnë bulonat e zjarrtë duke shkaktuar dëme magjike 80/125/170/215/260 (+50% Fuqia e Aftësisë), duke ngadalësuar armiqtë e goditur me 80% për 1/1,25/1,5/ 1,75/2 sekonda. Efekti i ngadalësimit zbehet me kalimin e kohës.
 • Një armik mund të marrë dëm vetëm nga një ndezje zjarri.

W: Transformimi

 • Transmetimi i aleatëve: Njësitë aleate fitojnë 30% (+10% Fuqia e Aftësisë) Shpejtësia e Lëvizjes për 3/3,5/4/4,5/5 sekonda.
 • Hedh mbi armikun: Transformon një kampion armik për 1.25/1.5/1.75/2/2.25, duke mohuar aftësitë e sulmit ose hedhjes dhe duke ulur shpejtësinë e lëvizjes së objektivit me 60.

E: Ndihmoni Pix

 • Transmetoni aleatët: Komandon Pix të qëndrojë tek një aleat për të mbështetur sulmet e tyre në vend të Lulu për 6 sekonda. Pas mbërritjes, Pix mbron objektivin për të bllokuar dëmtimin 60/105/150/195/240 (+60% Fuqia e Aftësisë) për 6 sekonda.
 • Transmetimi i armikut: Pix sjell dëme magjike 80/110/140/170/200 (+60% Fuqia e Aftësisë) ndaj një njësie armike. Pix ndjek atë njësi duke bërë që objektivi t’i zbulohet ekipit tuaj për 4 sekonda.

R: Giantizimi

 • Lulu zgjeron një njësi aleate, duke trokitur në ajër armiqtë rreth objektivit. Për 7 sekonda, aleati i saj fiton shëndetin 300/450/600 (+50% Fuqia e Aftësisë) dhe ngadalëson armiqtë e afërt me 30/45/60% për 1 sekondë.

Magjitë thirrëse për Lulu

Me pozicionet e reja të kalimit, Lulu do të jetë i përshtatshëm për thirrës të ndryshëm ThaoTruong prezantuar më poshtë.

Shko bot

 • Shpejtësia + shërimi.

Shkoni në mes

 • Blic + djeg.

Shkoni në Pyll

 • Shpejtësia + ndëshkimi.

Ne të gjithë e dimë, Lulu është një magjistar që është i specializuar në mbrojtjen e gjuajtësit me aftësitë e këtij kampioni në favor të aftësisë për të ngadalësuar, kështu që shpejtësia + djegia për të ndihmuar në rritjen e sasisë së dëmit për të ndihmuar në mposhtjen e gjuajtësit. kundërshtari më i mirë.

Si të specifikoni gjeneralin Lulu

Në thelb, si një magjistar mbështetës i zakonshëm, është vërtet e nevojshme të ndërtohen pajisje mbështetëse mbështetëse për Lulu me pajisje bazë të zakonshme.

Me magjistarin Lulu, pajisjet u fokusuan vetëm në fuqinë magjike + depërtim magjik si Lissandra Shkoni në mes të sezonit 11. Roli i Lulu AD, pastaj pajisjet për Kog’Maw gjuajtës është mjaft i përshtatshëm për Lulu në favor të shpejtësisë së sulmit + vjedhjes së jetës.

Pajisjet e fillimit

Pajisjet e fillimit Lulu shko Mbështetje

Pajisjet e fillimit Lulu deri në mes

Pajisjet e fillimit Lulu shkon në pyll

Pajisjet kryesore

Lulu SP

Lulu deri në mes

Pajisje opsionale

Lulu mbështetje

Lulu AP

Si të ndërtoni Lulu to go Mbështetje

Lulu është një magjistar i pastër mbështetës, kështu që kur të ndërtoj pajisje që ky kampion të shkojë në Support, do të jem më i prirur të shëroj + të mbroj shokët e mi të skuadrës.

Si të ndërtoni mbështetjen më të fortë Lulu

Eksploroni më shumë

Si të ndërtoni magjinë Lulu në mes

Ose nëse e doni Lulu to Mid, mund t’i referoheni pajisjeve të depërtimit magjik + magjik për këtë magjistar.

Referenca

Si të ndërtohet korsia bot Lulu AD

Kur dëshironi të luani Lulu si gjuajtës, mund t’i referoheni shpejtësisë së sulmit + pajisjes së vjedhjes së jetës

Pajisja e teheve pa tehe rrit AD-në e Lulu AD

Pajisni dhe përgatisni Lulu për xhunglën

 • Tehja e çmendur e Guinsoo dhe Çmenduria e Runaan-it janë dy pajisje të rëndësishme të Lulu, që e ndihmojnë këtë magjistar të vogël të ndajë aftësitë e shtytjes dhe tregtisë në mënyrë më efektive.
 • Pasi të keni përfunduar treshen e çmendur, mund të vazhdoni me pajisje të tjera në varësi të situatës së ndeshjes si p.sh. Shpata e Mbretit pa emër (nëse skuadra e armikut ka një vijë fronti relativisht kërcënuese), Thikë vjollcë (shton rezistencë magjike dhe mbështetje për magjistarin e ekipit tuaj për t’u marrë me tanket), Shpata me tre hop (nëse doni të përqendroheni në ndërtimet në goditje),… ose artikuj që rrisin shpejtësinë dhe kritikën e sulmit.
 • Monitorimi i syve: Kjo është një pajisje e domosdoshme për një kampion mbrojtës si Lulu. Ky artikull ofron reparte, fuqi aftësie, reduktim të ftohjes dhe rigjenerim mana për vetëm 2200. Me pretendimin e Mbretëreshës së Akullit që është nervozuar në versionet e mëparshme, Syri i Mbikëqyrësit është një zëvendësues shumë i mirë për këtë pajisje. Dhe gjithashtu ju ndihmon të keni një kuti shtesë për të blerë sy të purpurt.
 • Temjani i zierjes së temjanit: Ky artikull sapo mori një rregullim në patch 6.13, ku kostoja u rrit, por në të njëjtën kohë sasia e fuqisë magjike bonus u rrit dhe kishte aftësinë për të rritur mbrojtjen e shëndetit dhe bonusit. Për më tepër, me një pasiv që rrit shpejtësinë e sulmit dhe dëmtimin në çdo sulm për aleatët kur i shëron dhe i mbron ata, Temjania e Zierjes është një artikull që Lulu Support nuk mund ta injorojë.
 • Parashikimi i Zeke: Ky është një artikull që ADC-të janë jashtëzakonisht të kënaqur që shohin mbështetjen e tyre të marrë. Aftësia për të rritur krit me 50% kur ka hapësirë ​​​​të mjaftueshme për 6 sekonda bën që fuqia e gjuajtësve në luftime të rritet shumë herë. Përveç kësaj, forca të blinduara, bonusi mana, fuqia e aftësisë dhe reduktimi i ftohjes që vijnë nga ky artikull janë gjithashtu shumë të dobishme.
 • Mbrojtësi i Mikaelit: Ky artikull do t’i bëjë aleatët më të sigurt nëse kundërshtari ka shumë kontrolle të vështira. Me të njëjtin pasiv aktiv si Peshqiri Alchemy, por që mund të përdoret për aleatët, plus i sapopërpunuari në patch 6.13 do të ndihmojë që Protektorati të zgjidhet më shumë nga mbështetësit, duke përfshirë Lulu.
 • Gjerdan hekuri solar/Flamujt e Thirrjeve: Këto janë dy artikuj që të dy u japin atmosferë plus rezistencë magjike aleatëve dhe të dy kanë një qetësim shumë të dobishëm për një mbështetje si Lulu. Por nëse doni të shtyni korsinë në vend që të blindoni shokët tuaj të skuadrës, atëherë Command Flag është artikulli për të zgjedhur.
 • Këpucë lëvizëse: Duke qenë se Këpuca e Argjendtë është nervozuar në versionet e mëparshme dhe nëse këpucët e ndriçimit kanë një ulje të tepërt të ftohjes, Këpuca e Lëvizshmërisë është zgjedhja më e mundshme. Aftësia për të rritur shpejtësinë jashtë betejës bën të mundur që Lulu të endet më mirë për të mbështetur korsitë e tjera dhe të kthehet në ADC-në e saj sa më shpejt që të jetë e mundur.

Pikat e forta dhe të dobëta të Lulu

Forcë

 • Strukturë jashtëzakonisht e fortë e gjakut në fazën e kalimit
 • Ndjek dhe tërhiqe nga lufta e mirë
 • Shkathtësi shumë të mira për lëvizje dhe pastrim
 • Posedon shumë kontrollueshmëri
 • Aftësia për të mbrojtur veten dhe shokët e skuadrës
 • Kundërshtoni me lehtësi ose vizatoni shumë gjeneralë

Dobësi

 • Shumë i dobët në ndeshjen e hershme
 • Jo aq efektive sa korsia e mesme
 • Kompleti i aftësive konsumon shumë energji.
 • Mungesa e dëmtimit në fund të lojës.

Si të kundërshtoni Lulun

 • Lulu nuk ka një aftësi shëruese, ndaj përpiquni ta shtyni atë në fazën e uljes.
 • Ju mund të shmangni dëmtimin nga Pix duke qëndruar mes miqve.
 • Mana e saj bazë dhe rigjenerimi i mana janë goxha të ulëta, kështu që Lulu shpesh futet në telashe në fillim të lojës, nëse ajo i dërgon shpesh aftësitë e saj me mesazhe të padëshiruara. Kur e shihni se po mbaron mana, përfitoni nga kjo, sepse mana e Lulus për nivel rritet mjaft lart.
 • Mos u mashtroni nga fundi i saj. Ju lutemi prisni deri në nivelin 6.

Pikat kundër Lulutë cilit çdokush mund t’i referohet kur përballet me këtë kampion kur shkon në korsinë më të saktë.

Wallpaper, Skin Lulu

Trajnimi Lulu Dragon

Magjistar Lulu Kozmik

Ylli Guardian Lulu

Udhëzime se si të luani gjeneralin Lulu

Lojë e hershme

 • Për shkak se Lulu është një mbështetje e dobët e mbulesës, por ka një sasi mjaft të lartë dëmtimi nga aftësia E-Help Pix, kështu që nga lvl 1 kur ngremë E-Help Pix mund të përdorë një sasi të konsiderueshme gjaku në vend të reklamës së kopertinës.
 • Përdorni plotësisht perlë Aery Summon për të përdorur aftësitë për armiqtë që shkaktojnë dëme të mëdha dhe i tmerrojnë ata,
 • Koha e perlës së Shiritit të Energjisë e bën tregtinë fillestare shumë fitimprurëse dhe shumë fitimprurëse.

Mes lojës

 • Kur të keni mjaft nga grupi i aftësive tuaja, përdorni atë me mençuri së bashku me runën për të krijuar një presion të madh kur guri i çmuar Time Shot mund të aktivizohet falë nivelit Q të dritës dhe transformimit W që shkakton dëme. armiku ka shumë vështirësi .
 • Zotërimi i këpucëve lëvizëse me runa të shpejta i jep Lulu një sasi të konsiderueshme shpejtësie lëvizjeje për të qenë në gjendje të kontrollojë më mirë hartën për shokët e skuadrës.

Lojë e vonë

 • Për shkak se aftësia e Lulu për të mbuluar një objektiv të vetëm është shumë e lartë, ju mund të zgjidhni të mbuloni personin që nis luftën ose personin me dëmin më të madh në ekipin tuaj për të fituar luftën.
 • Pajisjet si gjerdani Iron Sorari ose zinxhiri i shëlbimit mund të mbulojnë shumë shokë skuadre menjëherë, kështu që ju duhet të qëndroni pranë tyre kur përdorni këto artikuj për të krijuar një avantazh për ekipin tonë.

udhëzues për të luajtur gjeneralin Lulutë cilit të gjithë mund t’i referohen për të pasur njohuri dhe për të mësuar nga lojtarët më të mirë në botë duke përdorur Lulu.

https://www.youtube.com/watch?v=oWQNPbRPvYA

Me shtigje monstruoze, ndoshta Lulu në sezonin 10 Kjo do të sjellë shumë gjëra interesante në korsi për lojtarët që shpesh përdorin këtë kampion.

Komentoni

Përgjigju

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Bảng ngọc Lulu: Những bảng ngọc bổ trợ cho Lulu mới nhất . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Tham Khảo Thêm:  Viết đoạn văn nghị luận 200 chữ suy nghĩ về ý nghĩa của việc bảo vệ môi trường

Related Posts

TOP các trò chơi cực thú vị ở VinWonder Nha Trang

Nếu bạn đến VinWonders Nha Trang mà chưa biết chơi trò chơi gì hấp dẫn. Hãy để VinID chia sẻ cùng bạn những trò chơi dành cho…

Đảo Robinson Nha Trang – Hòn đảo cho người thích khám phá

Đảo Robinson Nha Trang là địa điểm du lịch hè 2023 được nhiều người yêu thích và trải nghiệm. Hòn đảo mới bắt đầu khai thác du…

Charlie Puth – Chàng ca sĩ với phong cách độc đáo, cuốn hút

Charlie Puth là ca sĩ nhạc pop người Mỹ, được mệnh danh là thần đồng âm nhạc bởi giọng hát cực hay. Anh sở hữu giọng hát…

Hè cực cháy với Charlie Puth tại đại nhạc hội 8Wonder

Lễ hội âm nhạc 8 kỳ tích – Sự kiện âm nhạc đẳng cấp quốc tế mang đến trải nghiệm “không giới hạn cảm xúc kỳ diệu…

Cách mua vé đại nhạc hội 8Wonder vừa dễ, vừa nhanh

8 Wonder Music Festival sẽ chính thức diễn ra vào ngày 22/07/2023, đây sẽ là sự kiện âm nhạc bạn không thể bỏ lỡ nếu ghé thăm…

Cẩm nang du lịch Thánh địa Mỹ Sơn chi tiết từ A đến Z

Khi nhắc đến tỉnh Quảng Nam, ai cũng sẽ nghĩ đến địa danh nổi tiếng đó là Thánh địa của con trai tôi. Vào năm 1995, Nơi…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *