Bảng ngọc Malphite: Những bảng ngọc bổ trợ cho Malphite mới nhất

Reklamim

Udhëzime se si të luani gjeneralët Malphite sezoni 11, me pajisje magjike, depërton në rezistencën magjike kur shkon Mid. Tabela e xehes së malfitit, si të niveloni aftësitë për këtë gjeneral me llojet e pajisjeve të Build Guide për të mbështetur gjeneralët e Malfit për Mbështetje, Top Tank dhe mënyrat më të mira për t’iu kundërvënë këtij gladiatori në LOL.

Runa e Malfitit

Këto Tavolinë jade malfiti në sezonin e ri, për referencën tuaj kur luani këtë gjeneral kur synoni të ngjiteni në gradë me këtë gladiator. Disa Rune mjeshtëri për Malphite Go Top, i mbledhur nga Chaolua TVdhe i sjellë te lojtarët për t’u përdorur.

Bordi i runes plotësuese të Malfitit SP

Magji + Frymëzim

Dega kryesore

 • Meteor misterioz: Me Si të luani Malphite Sipas mënyrës së shpimit, kjo perlë do të jetë mjaft e përshtatshme për këtë kampion, sepse do të lëshojë një meteorit pikërisht te kundërshtari që merret nga 30 > 100 AP.
 • Shiriti i Energjisë: Pasi Malphite dëmton një kundërshtar, rikthen menjëherë 25 mana dhe arrin në 250.
 • Fuqia: Pasi Malphite të arrijë nivelin 10, merrni menjëherë 10% ulje të ftohjes.
 • Djegur: Pasi i hedh një aftësi një kundërshtari, Malphite shkakton 1 dëm nga 15 > 35 dëme duke djegur.

I referohet Rune shtesë për Lux këtë sezon të ri

Nëndegët

 • Dorëzimi i biskotave: Malfiti fiton një biskotë shëruese + mana.
 • Kthjelltësia Kozmike: Malfiti fiton 5% reduktim të ftohjes, aftësitë, pajisjet…
 • Ilaç kohe: Malphite përdor një ilaç për të rivendosur menjëherë 50% të manave dhe shëndetit.

Tabela e runes plotësuese e Malfitit, Top

Këmbëngulje + Frymëzim

Dega kryesore

 • Fuqia e Pavdekshme: Gjatë 4 sekondave të luftimit, Malphite shëron përgjithmonë 5 shëndet, shëron 2% dhe shkakton 4% dëm magjik.
 • Shkatërrim Shkatërrim: Malphite ofron 1 sulm të fuqishëm ndaj frëngjive.
 • Goditja e Mburojës: Ndërsa është i mbrojtur, Malphite fiton 1 > 10 forca të blinduara + rezistencë magjike.
 • Kockat e armaturës: Kur Malphite merr dëme, nga goditja e 3-të e tutje dëmi zvogëlohet me 30 > 60 dëme.
 • Përhapet: Malfiti thith esencën nga minionët, përbindëshat e vdekur.

Nëndegët

 • Gjurmët magjike: Malphite merr një këpucë falas në 12 minuta.

Rune e fuqizuar që Malphite të shkojë në mes

Magji + Këmbëngulje

Nëndegët

 • Era e dytë: Pas marrjes së dëmtimit nga një kundërshtar, Malphite shëron nga 4% > 6% shëndet për 10 sekonda.
 • Stafetë: Shëroni + mburojë për Malfitin 5%, kur kundërshtari është nën 40% shëndet, ju merrni 10%.
 • Qëndrueshmëria: Malfiti fiton 10% rezistencë ndaj efektit dhe rezistencë të ngadaltë.

Me Top për Malfitin, qëndrueshmërinë e shtuar dhe perlat e tjera rikombinuese për referencën tuaj për t’u përdorur në këtë sezon 2021.

Tabela e nivelit të lartë të aftësive për Malphite të përgjithshme

Me çdo pozicion të ndryshëm koresor, do të kemi mënyra të ndryshme Niveli i aftësive të Malfitit rritet si në vazhdim:

Mënyra 1: Malfit maks P -> E -> W: luaj në stilin e therjes dhe tharjes së gjakut – solo krye & mes

 • Mbetjet sizmike (P) është aftësia e vetme e rangut të Malphite për të shkaktuar dëme parësore, si dhe për të goditur armiqtë dhe minionët e fundit të goditur, kështu që së pari duhet të maksimizohet.
 • Goditi Tokën (E) shkakton dëme masive, duke ndihmuar Malphite të pastrojë shpejt minionët, ndërsa rrit dëmtimin e armaturës dhe zvogëlon shpejtësinë e sulmit të kundërshtarit.
 • Grusht lavë (W) thjesht merrni 1 pikë në nivelin 3 ose 4 dhe do ta shtoni më vonë. Goditja e fundit E pandalshme (R) merrni nivelin e duhur për Malphite.

Mënyra 2: Malfit maks P -> W -> E: luani në stilin e goditjes – Mbështetje Sp

Mënyra 3: Malfit maks E -> P -> W: luani në një mënyrë që fokusohet në bujqësinë dhe pastrimin e minionëve dhe monstrave – krye & Shkoni në Pyll

 • Smash Earth (E) është një aftësi që trajton dëmtimin e zonës së gjerë me një ftohje më të shkurtër se mbeturinat sizmike (Q) për të ndihmuar Malfitin të dëmtojë në korsi, të pastrojë më mirë minionët, kështu që do të jetë maksimumi i dytë.
 • Mbetjet sizmike (Q) ndihmon Malphite-in të përballojë dëmtimin e një objektivi të vetëm dhe të ngadalësojë shpejtësinë e lëvizjes së tyre dhe të rrisë shpejtësinë e lëvizjes së tij, në mënyrë që të arrijë në maksimum të parën që godet.
 • Bubullima dinamike (W) ndihmojnë Malfitin të rrisë dëmtimin fizik dhe aftësinë për të shtyrë korsinë në një kon, maksimale maksimale.
 • E pandalshme (R) – Shkathtësia e markës tregtare të Malphite me aftësinë për të hapur një luftë është shumë e fortë, kështu që duhet të shtohet në nivelin e duhur (6/11/16).

Pasiv: Armor Diamanti

 • Malfiti mbrohet nga një gur që mund të thithë dëme të barabarta me 10% të shëndetit të tij maksimal. Nëse Malphite nuk sulmohet brenda letrës 10/9/8/7/6, efekti përsëritet automatikisht.

Pyetje: Mbeturinat sizmike

 • Paraqet dëme magjike 70/120/170/220/270 (+60% Fuqia e Aftësisë) dhe merr 14/17/20/23/26% shpejtësi lëvizjeje nga objektivi për 4 sekonda.

W: Grusht lavë

 • Pasiv: Armatura dhe dëmtimi fizik i Malfitit rriten me 20/25/30/35/40% për 6 sekonda.
 • Aktive: Sulmet bazë të Malphite në një objektiv të vetëm merren me 30/38/46/54/62% të Dëmtimit të Sulmit ndaj armiqve të afërt.

E: Ngezo tokën

 • Malphite përplaset në tokë duke shkaktuar dëme magjike 60/95/130/165/220 (+30% forca të blinduara) (+20% fuqia e aftësisë) ndaj armiqve të afërt, duke ulur shpejtësinë e sulmit të tyre me 30/35 /40/45/50% për 3 sekonda.
 • Kjo aftësi merr dëme bonus të barabartë me 30% të armaturës së Malphite.

R: E pandalshme

 • Malfiti shkon në një vend të zgjedhur, duke shkaktuar dëme magjike 200/300/400 (+100% Fuqia e Aftësisë) dhe duke trokitur në ajër armiqtë e goditur në mes për 1,5 sekonda.

Magjitë për Malfitin

Të zhdërvjellët me shumë pozicione të reja në rrugë, lojtarët kampionë të Malphite duhet të gjejnë veten një magji të përshtatshme ndihmëse për çdo pozicion si më poshtë:

Shkoni në mes, bots

 • Blic + djeg.

Shkoni në krye

 • Shpejtësi + teleport.

Shkoni në Pyll

 • Shpejtësia + ndëshkimi.

Me grupin e aftësive të Malphite, për sa i përket aftësisë së korsisë, në zonën Bot dhe Mid lane për të optimizuar dhe rritur aftësinë për të mposhtur kundërshtarin, magjia flash + djeg është magjia më e përshtatshme për këtë gjeneral kur shkon në këto 2 pozicione.

Si të specifikoni General Malphite

Me shumë pozicione të ndryshme kalimi, Malphite do të ketë lloje të ndryshme pajisjesh të cilave mund t’u referoheni:

 • Malfiti shkon në Top: Fokusohuni në forca të blinduara + rigjenerim mana + i ngadalshëm.
 • Malfiti shkon në Mid: Fokusi maksimal në pajisjet magjike + depërtimi magjik për të maksimizuar fuqinë e fundit të Malphite.

Pajisjet e fillimit

Pajisjet e fillimit Malfiti shkon në Top

Pajisjet e fillimit Malfiti shkon në pyll

Pajisjet e fillimit Mbështetja e Malphite Go

Pajisjet e fillimit Malfiti shkon në Mid

Këpucë për Malfitin

Pajisjet kryesore

Tank Malfiti

Malfit ap

Pajisje opsionale

Malfiti shkon në Mid

Malfiti shkon në Top

Malfiti shkon PS

Si të visheni Malphite Top

Kur Malphite shkon në Top, luhet me qëllim që të përballojë dhe thithë dëmtimin e shokëve të skuadrës në luftim, i cili vjen me pajisjet e mëposhtme.

Eksploroni më shumë

 • Armatura e zjarrit: Malfiti është pothuajse i pamundur të jetosh pa këtë artikull në korsi të vetme. Shëndeti dhe forca të blinduara bonus që vijnë nga ky artikull, së bashku me pasivin për dëmtim dhe shtytje minion janë ato për të cilat Fragmenti Meteor është absolutisht thelbësor.
 • Bang Tim: Nëse nuk e dini, Malphite është një nga kampionët që humbet mjaft mana kur përdor aftësitë e tij, dhe Iceheart mund ta kompensojë këtë mjaft mirë. Gjithashtu, 90 forca të blinduara dhe reduktimi i ftohjes me 20% është i shkëlqyeshëm kur Malphite ka nevojë dëshpërimisht për këto statistika.
 • Doreza Frost: Ky artikull mund të përdoret si zëvendësim për Tim Bang, por duhet të bëhet vetëm kur jeni në krye ose keni shumë përparësi ndaj kundërshtarit tuaj. Përveç reduktimit të armaturës, mana-s dhe ftohjes, ngadalësimi pasiv i Gauntlet është i shkëlqyeshëm për një kampion me një tendencë për të “blerë shumë forca të blinduara” si Malphite.

Si të ndërtoni Malphite në magjinë e mesme

Si të ndërtoni Malphite Mid full Ap 1 Steam Combo: Kjo është pajisja më e fuqishme e plotë e Ap-së e vendosur për Malphite, vetëm 1 Combo + Ulti është objektivi për të hyrë në tabelën e rezultateve.

Si të ndërtoni Malphite për Mbështetje

Ose si të veshë Malphite për Mbështetje, e shenjtë për rezistencën e ekipit.

Si të ndërtoni Malphite për xhunglën

Kur luani Malphite në pozicionin e xhunglës, ne mund t’i referohemi artikujve magjikë kur ju pëlqen kjo ndërtim.

 • Mburoja e Akullit Randuin: Kur përballeni me një kundërshtar me një burim të fortë dëmtimi fizik kritik (për shembull, Yasuo, Tryndamere ose gjuajtësi i kundërshtarit është shumë “i gjelbër”), ky është artikulli për t’u marrë. Shëndeti, forca të blinduara, ulja e shpejtësisë së sulmit pasiv dhe aktivizimi i ngadaltë janë shumë të dobishëm në këto situata.
 • Armatura shpirtërore, Gjerdan kryq, Gjerdan hekuri solar: Kjo treshe e pajisjeve të rezistencës magjike do të jetë një zëvendësues i mirë për Iceheart kur duhet të përballeni me magjistarët. Nëse kundërshtari ka dy ose më shumë burime të dëmtimit magjik, atëherë të paktën 2 nga këto 3 artikuj duhet të rriten. Çdo artikull ka pasivin e tij të dobishëm, kështu që zgjidhni atë që i përshtatet më mirë situatës së ndeshjes.
 • Thirrja e flamujve, Komunikimi Zz’Rot: Nëse skuadra juaj e ka të vështirë të shtyjë korsinë, ose ju pëlqen shtytja e ndarë, këto dy artikuj do të jenë perfekte për ju. Flamuri i komandës jep një atmosferë rezistence magjike + fuqi magjike dhe aftësinë për të forcuar një minion, ndërsa Thong Dao ju jep si rezistencë magjike ashtu edhe armaturë, dhe rrit në mënyrë pasive shpejtësinë pranë frëngjive dhe krijon një portë që thërret gabimet. Hegjemonia është gjithashtu shumë e mirë.
 • Gjembat e armaturës: Ndoshta nuk kemi nevojë të flasim më shumë për këtë artikull, kur armatura e bonusit dhe numëruesi i dëmtimit pasiv janë jashtëzakonisht të frikshëm. Merrni këtë artikull nëse keni një mëri që duhet të zgjidhet me gjuajtësin e armikut.
 • Armatura e Engjëllit: Një tjetër artikull “blinduar” që i përshtatet shumë Malfitit. Nëse armiku ka një ekuilibër midis dëmtimit magjik dhe dëmtimit fizik në skuadër, ky do të jetë artikulli që dëshironi të ndërtoni. Përveç kësaj, pasivi i respawn është gjithashtu i shkëlqyeshëm, duke ju dhënë një jetë shtesë për t’i shkaktuar siklet kundërshtarit.

Përparësitë dhe Dobësitë e Malfitit

Forcë

 • Qëndrueshmëri e mirë falë statistikave dhe aftësive bazë
 • Aftësi të mira luftarake
 • Aftësi të mira në rrugë

Dobësi

 • Lehtë për të fluturuar një qift
 • Nuk ka aftësi shëruese
 • Fillimi i lojës konsumon mjaft energji

Si të luftoni Malfitin

 • Nëse jeni një ADC, mos u goditni nga Ground Smash i tij, pasi kjo do të zvogëlojë shumë shpejtësinë tuaj të sulmit.
 • Përdorni Flash për të shmangur Malphite’s ultimate.
 • Përpiquni të ndaheni në luftime ekipore në mënyrë që Malphite të mos mund të godasë objektiva të shumëfishta me topin e tij përfundimtar.
 • Zgjidh kampionë me diapazon për të mbajtur distancën, ka të ngjarë ta dominosh atë me kampionë të renditur.

Me pikë kundër Malfitnjerëzit mund t’i referohen asaj për të kufizuar aftësinë për të shkuar dhe për të zvogëluar fuqinë e kësaj karte kur përballen.

Si të kombinoni Malfitin

 • Jini gjithmonë në ballë të luftimeve ekipore me kombinime: E pandalshme (R) (mund të përfshijë Flash përpara për të befasuar) -> Ground Smash (E) -> Aktivizo Dynamic Thunder (W) -> Sismic Shard (Q) në objektiv për të shkaktuar dëme .

Wallpaper, Skin Malfit

Top Malfiti

Makineri Malfite

Mbrojtësi Malfit i Hapësirës

Udhëzime se si të luani kampionin Malphite

 • Asnjëherë mos nxitoni vetëm, prisni rastin kur shokët tuaj të skuadrës mund të nxitojnë menjëherë pasi të keni përdorur ultimaten tuaj.
 • Vlerësoni situatën dhe pyesni veten se çfarë ka kundërshtari që mund t’i shmanget përfundimit tuaj, të tilla si Hourglass, Flash, apo Tahm Kench?
 • Qetësia është çelësi më i rëndësishëm i suksesit me Malphite. Ju nuk duhet të jeni i pari që fillon një grindje. Gjithçka që ka rëndësi është koha e Unstoppable, kështu që prisni hapjen e armikut.
 • Para se të hidheni, mendoni se kë doni të godisni me këtë ultimate. Nuk është gjithmonë mirë të jesh i pandalshëm, të godasësh shumë njerëz është mirë, kur përdor këtë aftësi për të goditur topin “7/0” të kundërshtarit, padyshim do të jetë më mirë sesa të nxitosh në 3 kampionë tankesh. Sipas përparësisë, vendi i parë do të jetë ADC, më pas pozicionet e tjera të bartjes, mbështetësit me shumë përdorime dhe në fund pozicioni i bllokut.
 • Nëse keni Flash, mos hezitoni ta kombinoni me Unstoppable. Ashtu si Annie kombinon Flash + drop bear, kjo do të krijojë shumë surpriza për kundërshtarin.

Me Udhëzues i përgjithshëm i Malfititnjerëzit mund t’i referohen asaj për mënyra për të kapur lojën e kësaj karte sipas udhëzimeve të mjeshtrave të botës.

https://www.youtube.com/watch?v=bKSAoxYdld4

Me lojë të fortë në pozicionet më të larta, Malphite në sezonin 11 Vërtet një nga kampionët më të frikshëm në shumë pozicione.

Shihni më shumë >>> Top 5+ pajisjet më të mira të kontrollit të qasjes për njohjen e fytyrës 2021

Koment

Përgjigju

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Bảng ngọc Malphite: Những bảng ngọc bổ trợ cho Malphite mới nhất . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Tham Khảo Thêm:  Nghị luận: Tất cả những gì tốt đẹp nhất chỉ có thể có được khi ta chịu trả giá bằng nỗi đau khổ vĩ đại nhất.

Related Posts

TOP các trò chơi cực thú vị ở VinWonder Nha Trang

Nếu bạn đến VinWonders Nha Trang mà chưa biết chơi trò chơi gì hấp dẫn. Hãy để VinID chia sẻ cùng bạn những trò chơi dành cho…

Đảo Robinson Nha Trang – Hòn đảo cho người thích khám phá

Đảo Robinson Nha Trang là địa điểm du lịch hè 2023 được nhiều người yêu thích và trải nghiệm. Hòn đảo mới bắt đầu khai thác du…

Charlie Puth – Chàng ca sĩ với phong cách độc đáo, cuốn hút

Charlie Puth là ca sĩ nhạc pop người Mỹ, được mệnh danh là thần đồng âm nhạc bởi giọng hát cực hay. Anh sở hữu giọng hát…

Hè cực cháy với Charlie Puth tại đại nhạc hội 8Wonder

Lễ hội âm nhạc 8 kỳ tích – Sự kiện âm nhạc đẳng cấp quốc tế mang đến trải nghiệm “không giới hạn cảm xúc kỳ diệu…

Cách mua vé đại nhạc hội 8Wonder vừa dễ, vừa nhanh

8 Wonder Music Festival sẽ chính thức diễn ra vào ngày 22/07/2023, đây sẽ là sự kiện âm nhạc bạn không thể bỏ lỡ nếu ghé thăm…

Cẩm nang du lịch Thánh địa Mỹ Sơn chi tiết từ A đến Z

Khi nhắc đến tỉnh Quảng Nam, ai cũng sẽ nghĩ đến địa danh nổi tiếng đó là Thánh địa của con trai tôi. Vào năm 1995, Nơi…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *