Bảng ngọc Master Yi: Các bảng ngọc bổ trợ cho Master Yi mới nhất

Reklamim

Udhëzime se si të luani gjeneralët Master Yi sezoni 11, me një xhungël si Cowsep me shpejtësi sulmi, dëmtime + pajisje për vjedhje jete. Master Yi suplementar tavolinë jade, pajisje, Combo dhe Build Master Yi Udhëzues se si të ndërtoni Master Yi Top, Mid për të qenë më i forti sipas udhëzimeve të mjeshtrave në botë dhe si ta kundërshtoni më mirë këtë gjeneral kur përballeni me kokën.

Master Yi Mastery Rune

Në këtë sezon të ri, Tabela Master Yi nefriti Ka mjaft ndryshime me versionet që njerëzit mund t’i referohen kur luajnë këtë kampion. Disa runa shtesë për gjeneralin Yi në xhungël, të cilat mund t’i përdorni kur ngjiteni në Rank me këtë vrasës.

Tabela plotësuese e runes shkon në krye

Saktësia + Magjia

Dega kryesore

 • Pushtoni: Për Si të luani Master Yi që ne i shohim shpesh, me 2 aftësi që i shkaktojnë dëme të vazhdueshme kundërshtarit për të ndihmuar këtë gjeneral të pushtojë gradualisht dhe SMTU. Kur raftet e pushtimit janë maksimum, shërojeni për 15% nga dëmtimi i aftësisë.
 • fitore: merrni pjesë në mposhtjen e kundërshtarit, rikuperoni 20% shëndet dhe 20 ari.
 • Legjenda: Shpejtësia e sulmit: Master Yi fiton 3% shpejtësi sulmi bonus.
 • Slash of Grace: Armiqtë nën 40% shëndet, Master Yi u bën kundërshtarëve 85 dëme të tjera.

Nëndegët

 • Manteli i resë: Pas hedhjes së magjisë thirrëse, ky kampion fiton shpejtësinë e lëvizjes për 2 sekonda.
 • Shpejt: Efektet e nxitimit të heroit rrisin shpejtësinë e lëvizjes me 7% + 1%.
 • Thuy Thuong Phieu: gjenerali Yi fiton 25 Shpejtësi Lëvizje + 18 AD + 30 AP ndërsa është në lumë.

Shihni më shumë >>> Runa e Maokait sezoni i fundit 11

Bordi i gurëve të çmuar që gjenerali Yi të shkojë në xhungël

Saktësia + dërrmuese

Rune për Master Yi në xhungël

Dega kryesore

 • Legjenda: Etur për gjak: Master Yi fiton 0,6% vjedhje jete.
 • Qëndrimi i fundit: Armiqtë nën 60% shëndet, Master Yi u bën kundërshtarëve 5% > 11% dëme shtesë.

Nëndegët

 • Ndikimi i papritur: Pasi Master Yi hedh kthesën (aftësi R), fitoni 7 vdekje të tjera + 6 penetrim magjik.
 • Gjuetari i Lakmisë: Master Yi fiton 1,5 > 2,5% shërim bazuar në aftësi.

Me Tabela e lodhit të pyllit për Master Yi, korsitë e dedikuara mund t’i referohen kur luani këtë kampion për të sjellë efikasitetin më të lartë.

Grafiku i nivelit lart të aftësive të Master Yi

Edhe pse shkon në shumë pozicione të ndryshme, për të luajtur mirë këtë kampion, duhet t’i referohesh kësaj Zotëroni aftësitë e nivelit Yi për të rritur Master Yi max P -> E -> W.

Grafiku i nivelit lart të aftësive të Master Yi

 • Alfa Strike (Q): është një aftësi që i lejon gjeneralit Yi të bëjë shumë gjëra, duke përfshirë afrimin e armiqve ose shmangien e aftësive që ata kanë, përveç dëmtimit, kështu që së pari do të maksimizohet.
 • Artet marciale Wuju (E): e ndihmon këtë shpatar të bëjë më shumë dëme të vërteta, kështu që do të rritet në maksimumin e dytë.
 • Meditimi (W): do të jetë lëvizja maksimale përfundimtare.
 • Luftëtar malor (R) rritet sipas nivelit

Pasiv: Prerje e dyfishtë

 • Për çdo sulm të katërt radhazi bazë, kampioni do të rrëzohet dy herë. Prerja e dytë shkakton 50% dëm.

Pyetje: Aftësia Alfa

 • Shkoni nëpër fushën e betejës duke sulmuar deri në 4 objektiva, duke shkaktuar 25 (+60) dëme fizike për secilin armik dhe duke rritur dëmet ndaj minionëve dhe monstrave me 75, dhe duke u bërë i pacaktuar.
 • Lëvizja Alfa mund të godasë në mënyrë kritike, duke shkaktuar 36 dëme fizike bonus. Sulmet bazë reduktojnë ftohjen e Alpha me 1 sekondë.

W: Meditim

 • Mjeshtri Yi bën një magji, duke rikuperuar 30 shëndet në sekondë për 4 sekonda. Sasia e shëndetit të rivendosur rritet me 1% për çdo 1% të shëndetit të humbur të Master Yi.
 • Ndërsa bëjnë magji, kampionët marrin 50% më pak dëme. Ky numër është përgjysmuar për dëmtimin e frëngjisë.

E: Artet marciale Wuju

 • Aktive: Aktive: Sulmet bazë sjellin 14 bonus dëme të vërteta për 5 sekonda. Ndërsa Wuju Martial Arts është në ftohje, efekti pasiv do të çaktivizohet

R: Luftëtar mali

 • Pasive: Vret ose asistenca redukton ftohjen e mbetur të aftësive bazë të Yi me 70%.
 • Aktiv: Rrit shpejtësinë e lëvizjes me 25%, shpejtësinë e sulmit me 30% dhe imunitetin ndaj ngadalësimit për 7 sekonda. Kur është aktiv, knockdown ose asistenca zgjat kohëzgjatjen e Mountain Warrior me 7 sekonda.

Magjitë thirrëse

Me pozicione të ndryshme korsie, kështu që ju mund të zgjidhni për vete një magji ndihmëse për Master Yi në varësi të pozicionit të korsisë si më poshtë:

Shkoni në Pyll

 • Shpejtësia + ndëshkimi.

Master Yi Summoner Spell

Shkoni në krye, mes

 • Shpejtësi + teleport.

Fillimisht një gladiator, duke preferuar të luajë ndjekjen kryesore si dhe të operojë kryesisht në zonën pyjore, magjia ndihmëse flash + dënim është më e përshtatshme për këtë gjeneral.

Nëse zgjedhim Master Yi shkon në krye, në mes atëherë mendoj se teleporti është më optimali që kjo kartë të shkojë në këto 2 pozicione.

Si të krijoni mjeshtër Yi

Sipas përvojës sime duke luajtur Master Yi, kur pajis Master Yi atëherë kushtojini vëmendje shpejtësisë së sulmit + vjedhjes së jetës + armaturës për të rritur aftësinë e duelit të këtij kampioni kur Solo. Ose djema, mund t’i referoheni pajisjeve për të Kog’Maw bukur Kayle për të aplikuar tek Master Yi.

Pajisjet e fillimit

Pajisjet e fillimit Shkoni në Pyll

Si të krijoni mjeshtër Yi

Pajisjet e fillimit Shkoni në krye, në mes

Këpucë për gjeneralin Yi

Si të krijoni mjeshtër Yi

Pajisjet kryesore

Mjeshtri Yi shkon në xhungël

Master Yi forcë vdekjeprurëse

Master Yi shkon në krye, në mes

Pajisje opsionale

Pajisje opsionale

Ose

Si të ndërtoni Master Yi për xhunglën

Mjeshtri Yi konsiderohet një xhungël jashtëzakonisht i mirë, stili i tij i lojës bën që shumë njerëz ta duan atë, si dhe shumë njerëz ta urrejnë atë. Megjithatë, kur zgjedhim artikujt që Yi i përgjithshëm të shkojë në xhungël, ne do t’i japim përparësi pajisjeve që favorizojnë shpejtësinë e sulmit + vjedhjen e jetës + rezistencën.

Si të ndërtoni Master Yi për xhunglën

Këpucë ninja kur kundërshtari ka shumë dëmtime fizike

Ose vishuni në stilin e një sulmi zjarri

Eksploroni më shumë

Si të visheni Top, Mid

Kur përdorim Master Yi për të shkuar në Top, ne do të ndërtojmë artikuj në varësi të kampionit ose stilit të lojës së secilit person, por nuk është shumë i ndryshëm nga xhungla.

Si të ndërtoni Master Yi në krye, Mid

Eksploroni më shumë

Pajisni Yi-në për të shkuar në vjedhje në krye, në mes të plotë

 • Shpata e Mbretit të Panjohur: Sepse Mjeshtri Yi jo një kampion kontrolli, kështu që ngadalësimi nga ky artikull do të lejojë Yi më mirë të ndiqni kundërshtarin. Së bashku me këtë është aftësia për të thithur gjak si dhe për të shkaktuar dëme sipas % të shëndetit, efektive me kampionët.
 • Tehja e çmendur e Guinsoo: Pajisjet ndihmojnë Mjeshtri Yi Maksimizoni rezultatin tuaj të dëmtimit. Shtimi i depërtimit të armaturës në sulme, së bashku me shpejtësinë e sulmit për sulm, ky duket se është artikulli i lindur për këtë kampion.
 • Thikë vjollcë: U shtua një artikull i shpejtësisë së sulmit me efekte sulmi, pak më shumë rezistencë magjike si dhe shpejtësi lëvizjeje. Me thikë të purpurt Mjeshtri Yi duket se e copëton kundërshtarin. Së bashku me atë kur ka mbetur më pak se 50% shëndet, Gjeneral Yi do të shërojë dëmin e shkaktuar në goditje, duke e bërë këtë shpatar shumë të vështirë për t’u mposhtur.
 • Mace of Thorns Malmortius: Nëse kundërshtari ka shumë dëme magjike, ky do të jetë artikulli Mjeshtri Yi nevojiten për të mbijetuar kundër magjistarëve.
 • Kthetrat e Sterak: Kur kundërshtari ka shumë aftësi për të grumbulluar magji dhe dëmtime fizike, Mjeshtri Yi do të duhet të mbijetojë kundër atyre kundërshtarëve sepse shpatari ynë nuk është një kampion shumë i fortë.
 • Mburoja e Akullit Randuin: Me një komplet pajisjesh 3 palësh, Mjeshtri Yi tashmë mund të shkaktojë shumë dëme, kështu që ndoshta nuk do të ketë nevojë për të ofruar dëme shtesë. Në vend të kësaj, Mburoja e Akullit të Randuin dha gjeneralët Shëndeti, forca të blinduara, aftësia për të ngadalësuar një zonë të madhe për të ndjekur kundërshtarin tuaj.
 • Armatura e Engjëllit: Një jetë më shumë, më shumë mbijetesë në luftime kaotike.
 • Armatura e Martirit: Siç u përmend më lart, Mjeshtri Yi Nuk ka aftësi kontrolli, kështu që pajisjet që ndihmojnë kampionin të ndjekë kundërshtarin do të jenë të njohura. Armatura e Martirit ka shëndet, forca të blinduara dhe aftësi të ngadalshme kur grumbullohet, shumë e përshtatshme për Mjeshtri Yi.
 • Këpucët e tërbimit: Kjo këpucë me shpejtësi sulmi është e mrekullueshme për Master Yi, por ky kampion është gjithashtu shumë i përshtatshëm për të Këpucë Merkuri nëse kundërshtari ka shumë dëme magjike ose kontroll të turmës, ose Këpucë Ninja do të ishte mirë kundër kampionëve që mbështeten shumë në sulmet me krahë

Pikat e forta dhe të dobëta të gjeneralit Yi

Forcë

 • Aftësi të mira për të kultivuar dhe pastruar shpejt përbindëshat.
 • Duele shumë të mira në mes dhe në fund të ndeshjes.
 • Lehtë për të marrë top bore kur ju keni një avantazh
 • Si një kampion me aftësi jashtëzakonisht të mira Split Push
 • Shumë e lehtë për t’u ngrënë PentaKill

Dobësi

 • Varet nga pajisjet dhe niveli dhe aftësia Alfa
 • Lehtë për t’u përballur me efektet e kontrollit të turmës

Si të Kundërmasë

 • Megjithëse Master Yi është imun ndaj ngadalësimeve ndërsa Mountain Warrior është aktiv, ai mund të ndikohet ende nga efekte të tjera të kontrollit të turmës.
 • Zgjidhni kampionët me kontroll të turmës (heshtur/trulluar/trokitur/trokitur) për të ndërprerë Zenin e Master Yi.
 • Mos e luftoni gjeneralin Yi kur ai nuk ka shëndet, sepse pasivi i malësor e ndihmon atë të zvogëlojë aftësitë e tjera kur Master Yi vret ose asiston.
 • Nëse Yi shkakton shumë dëme në një kohë të shkurtër, merrni parasysh pajisjen e Thorn Armor.

Me pikë kundër Mjeshtri Yinjerëzit mund të hedhin një sy për të kufizuar fuqinë e këtij kampioni kur njerëzit përballen në zonat e rrugës.

Si të kombinoni Master Yi

 • Aktivizoni Ultimate – Mountain Warrior (R) -> Alpha (Q) afrohuni objektivit -> aktivizoni Wuju Martial Arts (E) më pas Smite dhe vazhdoni sulmet bazë. Në rast rreziku, aktivizoni Meditimin (W) derisa Alfa (Q) të ftohet dhe vazhdoni të sulmoni objektivat.
 • Porosit: I LIRË -> P -> E -> Ndëshkimi -> W -> P

Letër-muri, Skin Master Yi

Mjeshtri Yi Tian Shpata

Mjeshtri Yi Tian Shpata

Super Produkt Master Yi

Super Produkt Master Yi

Mjeshtri Yi vrasës

Mjeshtri Yi vrasës

Mjeshtri Yi gjahtari

Si të luani Master Yi

Lojë e hershme

 • Për sa i përket rrugës, mund të thuhet se Yi vështirë se mund të fitojë kundër emrave aktualë të njohur. Megjithatë, me kompletin e tij të aftësive, shpatari ynë mund të vazhdojë të qëndrojë në rrugën për të fituar statistika të minionëve dhe për t’i thithur mirë gjakun kundërshtarit falë Aftësia Alfa (Q) dhe Meditim (W).
 • Prisni derisa të mbeten vetëm 3 minionë të rangut dhe armiku t’i përdorë ato Aftësia Alfa (Q) Do t’i thithë gjakun kundërshtarit patjetër. Mos harxhoni energji gjatë përdorimit Aftësia Alfa Për të thithur gjak, përpiquni të vrisni minionët me sulme bazë sa më shumë që të mundeni.
 • Pas arritjes së nivelit 6, kombinimi i Mjeshtri Yi zakonisht aktivizohet Luftëtar i këmbës (R) > Wuju Swordsmanship > sulmi bazë pastaj përfundon me Aftësia Alfa (Q). Zakonisht, pak njerëz do ta përdorin atë Aftësia Alfa për të nisur një tregti, kjo aftësi do të përdoret për të ndjekur kundërshtarin kur ata ia mbathin ose për të shmangur një aftësi drejtimi do të jetë më efektive.

Lojë mes dhe vonë

 • Ndërsa frëngjitë e para u shtrinë gradualisht, korsitë e tjera fillojnë të bredhin rreth hartës. Në këtë pikë, ju duhet të vazhdoni presionin në një korsi, sepse në fakt, kur të shkoni në korsinë e sipërme, do të jeni përgjegjës për shtytjen e ndarjes së ekipit. Pasi të keni shtyrë minionët lart në korsi, bashkohuni me shokët tuaj të skuadrës për të marrë kontrollin e objektivave të tjerë ose për të gjuajtur objektivat e armikut që bëjnë gabime. Ne kete moment Yi me të vërtetë një makth për armiqtë më pak të lëvizshëm.
 • Ndërsa frëngjitë humbasin gjithnjë e më shumë, do të thotë që do të zhvillohen më shumë luftime. misionin e Yi është të pastroni luftën në mënyrë që të mos jeni ju ai që do të filloni një luftë ekipore.
 • Prisni që shokët e skuadrës ta bëjnë këtë për të filluar luftën dhe më pas nxitoni me shpejtësi nga ultimati. Gjithashtu, në fund të lojës, kontrolloni objektivat e mëdhenj me shokët tuaj të skuadrës sepse Yi është një kampion që mund t’i shkaktojë shumë dëme Baronit ose Plakut Dragon. Edhe me pajisje të mjaftueshme Gjeneral Yi Është plotësisht e mundur për të vetëm këto qëllime.

Shihni gjithashtu >>> Udhëzues Taliyah Sezoni 11: Runes Mastery, Best Taliyah Crafting

Disa Udhëzues për të luajtur Master Yinga lojtarët më të mirë në botë e përdorin këtë kampion laning në një sërë pozicionesh të ndryshme.

https://www.youtube.com/watch?v=9rSu9zQBv5U

Me lëvizje të fortë, aftësia mjaft e mirë dorë më dorë bën Master Yi në sezonin e 10-të Ky është gladiatori më i lëvizshëm për lojtarët në rrugë. Shpresojmë, përvoja që Chaolua TVsapo ka ndarë do t’ju ndihmojë të ngjiteni me sukses në gradë.

Komentoni

Përgjigju

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Bảng ngọc Master Yi: Các bảng ngọc bổ trợ cho Master Yi mới nhất . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Tham Khảo Thêm:  Thuyết minh về cây hoa phượng (Phượng vĩ)

Related Posts

TOP các trò chơi cực thú vị ở VinWonder Nha Trang

Nếu bạn đến VinWonders Nha Trang mà chưa biết chơi trò chơi gì hấp dẫn. Hãy để VinID chia sẻ cùng bạn những trò chơi dành cho…

Đảo Robinson Nha Trang – Hòn đảo cho người thích khám phá

Đảo Robinson Nha Trang là địa điểm du lịch hè 2023 được nhiều người yêu thích và trải nghiệm. Hòn đảo mới bắt đầu khai thác du…

Charlie Puth – Chàng ca sĩ với phong cách độc đáo, cuốn hút

Charlie Puth là ca sĩ nhạc pop người Mỹ, được mệnh danh là thần đồng âm nhạc bởi giọng hát cực hay. Anh sở hữu giọng hát…

Hè cực cháy với Charlie Puth tại đại nhạc hội 8Wonder

Lễ hội âm nhạc 8 kỳ tích – Sự kiện âm nhạc đẳng cấp quốc tế mang đến trải nghiệm “không giới hạn cảm xúc kỳ diệu…

Cách mua vé đại nhạc hội 8Wonder vừa dễ, vừa nhanh

8 Wonder Music Festival sẽ chính thức diễn ra vào ngày 22/07/2023, đây sẽ là sự kiện âm nhạc bạn không thể bỏ lỡ nếu ghé thăm…

Cẩm nang du lịch Thánh địa Mỹ Sơn chi tiết từ A đến Z

Khi nhắc đến tỉnh Quảng Nam, ai cũng sẽ nghĩ đến địa danh nổi tiếng đó là Thánh địa của con trai tôi. Vào năm 1995, Nơi…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *