Bảng ngọc Miss Fortune: Bảng ngọc bổ trợ cho Miss Fortune mới nhất

Reklamim

Udhëzime se si të luani gjeneralët Miss Fortune sezoni 11, me mënyrën se si të rriten aftësitë sipas nivelit dhe të ndërtohet vdekshmëria, dëmtimi kur shkon në bot korsi si gjuajtës. Miss Fortune rune, counter, Combo dhe Build Miss Fortune Guide me shpejtësinë më të mirë të sulmit dhe pajisjet e vjedhjes së jetës kur shkoni në Mid, ku të gjithë duhet t’i referohen kur ngjiten në gradën e League of Legends.

Mis rune plotësuese për Fortune

Bordi i Miss Fortune Gem Snajperi më i ri, me runa plotësuese për Miss Fortune përdoret nga shumë lojtarë në mbarë botën për të ndihmuar këtë gjeneral të promovojë mirë forcën e tij. Me xhevahiret e duhura, bashkohuni me këtë kampion.

Miss Fortune AD

Saktësia + Magjia

Dega kryesore

 • Gati për të sulmuar: Me 3 sulme të njëpasnjëshme, Miss Fortune do të marrë nga 40 në 180 dëme adaptive kur kombinohet me sulmin e aftësisë Q të Miss Fortune do të shkaktojë një burim të jashtëzakonshëm fuqie.
 • Prania intelektuale: Rikthen menjëherë 20% mana, kur Miss Fortune merr pjesë në rrëzimin e një kundërshtari.
 • Legjenda: Etur për gjak: Vjedh gjakun kur Zonja Fortune i shkakton dëm kundërshtarit.
 • Slash of Grace: Armiqtë nën 40% shëndet, shkaktojnë 20% më shumë dëm nga Miss Fortune.

Nëndegët

 • Manteli i resë: Rrit shpejtësinë e lëvizjes me 20%, kur Miss Fortune bën magji thirrëse.
 • Fokusi Absolut: Mbi 70% shëndet, do të merrni 18 AD + 30 AP.
 • Akumulimi agresiv i erës: Çdo 10 minuta, lojtari do të marrë SMCK + SMTU me kalimin e kohës.

Bakshish lart Tabela e runës së fiddlesticks pikërisht

Tabela me perlë të Miss Fortune sezoni 8

Saktësia + Këmbëngulja

Nëndegët

 • Kockat e armaturës: Pasi Miss Fortune të marrë 3 sulme, sulmi tjetër do të reduktohet me 30 > 60 dëme.
 • Përhapet: Ndihmoni këtë snajper, thithni thelbin nga ushtarët e vdekur.

Pllakë gur i çmuar për mbartjen e Miss Fortune AD

Saktësia + frymëzim

Nëndegët

 • Gjurmët magjike: Pas 12 minutash, kjo perlë do ta ndihmojë Miss Fortune të marrë një palë këpucë më të mira.
 • Dorëzimi i biskotave: Merrni shërim të menjëhershëm + biskota energjie falas.

Për të promovuar mirë fuqinë e këtij gjueti, ju lutemi zgjidhni për vete një tryezë të përshtatshme gurësh të çmuar për Miss Fortune kur shkoni në rrugë.

Tabela e nivelit të lartë të aftësive për Miss Fortune

Me shumë pozicione uljeje, të gjithë mund t’i referohen tabelave të nivelimit të aftësive për Miss Fortune menjëherë më poshtë:

Mënyra 1: Tabela e aftësive Miss Fortune AD maksimumi P -> W-> E:

 • Gjuaj një merr dy – Q: është aftësia e parë që duhet të maksimizohet, kjo aftësi ka dëme relativisht të larta dhe Q gjithashtu kërcen, ju mund të përdorni goditjen e kundërshtarit ose fermës nga një distancë e madhe.
 • Strut – W: Kur aktivizohet, do ta ndihmojë atë të rrisë shpejtësinë e sulmit dhe shpejtësinë e lëvizjes, në luftime mos harroni të aktivizoni këtë aftësi, thjesht rrisni 1 pikë në nivelin 3 dhe ngrini atë të fundit.
 • Shi plumbash – E: Kjo është aftësia e Miss Fortune për të ngadalësuar mjaft mirë kundërshtarët, dhe në të njëjtën kohë, sasia e dëmit nuk është e vogël, plus maksimumin e dytë pas Q.
 • Aftësia përfundimtare: Stuhia e plumbave – E lira: Me rritjen, aftësia përfundimtare e Miss Fortune do të shkaktojë shumë dëme dhe ka një shkallë të lartë ftohjeje, kështu që ju mund ta përdorni lirisht. Për më tepër, ultimate-i është gjithashtu shumë i dobishëm kur përdoret për të detyruar këndin e kundërshtarit që të shkaktojë që kundërshtari të humbasë Flash-in për të shmangur dëmtimin.

Mënyra 2: Tabela e aftësive Zonja Fortune PS, AP maksimumi E -> W-> P:

 • Shi plumbash do të jetë aftësia e parë me përparësi maksimale për të qenë në gjendje të konfiguroni gjakun në mënyrë më efektive.
 • Ecni plus i dytë për të rritur shpejtësinë e sulmit dhe shpejtësinë e lëvizjes kur është aktiv.
 • Gjuaj një merr dy do të jetë rritja maksimale përfundimtare.
 • Stuhia Dao atëherë merrni nivelin e duhur.

Pasiv: Bie në dashuri

 • Sa herë që Miss Fortune Basic sulmon një objektiv të ri, ajo merr 50-100% bonus dëm fizik (në varësi të nivelit). Ky pasiv shkakton 50% dëme për minionët ose frëngjitë.

Pyetje: Një e shtënë për dy

 • Miss Fortune gjuan një plumb që shpon objektivin e parë dhe më pas fluturon drejt objektivit tjetër, duke shkaktuar dëme fizike 20/35/50/65/80 (+85% dëme nga sulmi) (+35% fuqia e aftësisë) në objektivin e parë dhe 40/70/100/130/160 (+100% dëm sulmi) (+50% fuqi aftësie) dëmtim fizik në objektivin e dytë. Aplikoni efektin në sulmin e kësaj aftësie.

W: Lufta

 • Pasiv: Pasi nuk ka dëmtime për 5 sekonda, fiton 25 shpejtësi lëvizjeje, duke u rritur gradualisht në 60/70/80/90/100 Shpejtësia e lëvizjes pas 5 sekondash.
 • Aktive: Menjëherë fiton shpejtësinë maksimale të lëvizjes së Stride plus 40/55/70/85/100% shpejtësi sulmi për 3 sekonda.
 • Goditja e demonit rrit kohëzgjatjen e shpejtësisë së sulmit kur është aktiv me 1 sekonda (2 sekonda për kampionët).

E: Shi plumbash

 • Miss Fortune gjuan qindra predha në qiell që bien shi në një vend pas 0,5 sekondash, duke shkaktuar dëme magjike 80/115/150/185/220 (+80% Aftësia e Aftësisë) për 2-të dhe duke ngadalësuar armiqtë. Armiqtë goditen me 28/36 /44/52/60% për 1 s.

R: Stuhi plumbash

 • Miss Fortune gjuan 14/12/16 raunde në një kon përpara fytyrës së saj për 3 sekonda, duke shkaktuar (75% dëm fizik + 20% fuqi aftësie) dëme fizike secila. Plumbat mund të godasin në mënyrë kritike duke shkaktuar 120% dëm për çdo predhë.

Drejtshkrim Miss Fortune

Me shumë pozicione uljeje, kështu që gjeni këtë AD të mbajë një magji që i përshtatet pozicioneve si sa:

Shko bot

 • Shpejtësia + shërimi.

Shkoni në mes

 • Blic + djeg.

Fillimisht një gjuajtëse e gjithanshme, por Miss Fortune shkoi në shumë pozicione të ndryshme, por pavarësisht pozicionit, magjia ndihmëse më e përshtatshme për këtë gjeneral është shpejtësia + shërimi.

Këshilla për lojën Miss Fortune po lufton shpejt më i forti

Si të hartoni për gjeneralët Miss Fortune

Megjithatë, fillimisht një gjuajtës Pajis Miss Fortune është mjaft e ngjashme me Kayn bukur Khazix Ne fokusohemi shumë në pajisjet vdekjeprurëse. Sa për një Miss Fortune magjike, ne zgjedhim pajisje që favorizojnë dëmtimin e ngadaltë + të thellë.

Pajisjet e fillimit

Pajisjet e fillimit Miss Fortune Go Bot

Pajisjet e fillimit Miss Fortune shkoni Mbështetje

Pajisjet e fillimit Miss Fortune shkoni në mes

Këpucë për Miss Fortune

Pajisjet kryesore

Miss Fortune STVL

Vdekshmëria e Mis Fortune

Miss Fortune AP

Pajisje opsionale

Miss Fortune AD

Ose

Si të visheni Miss Fortune për një bot vrasës

Miss Fortune është një gjuajtëse, të cilën unë e dua, kështu që kur të luaj këtë AD në korsinë e poshtme, do të pajis pajisje për të maksimizuar fuqinë vrasëse për të optimizuar forcën me të shtëna, veçanërisht aftësinë Q. të këtij gjenerali.

Si të krijoni Miss Fortune Full me vdekjen më të fortë OneShot

Hay

Ose përgatisni Miss Fortune në drejtim të dëmtimit fizik + crit

Eksploroni më shumë

Si të visheni Miss Fortune Support

Ne shohim shumë, Miss Fortune luan në pozicionin mbështetës të korsisë së poshtme, kështu që të gjithë mund t’i referohen 2 mënyrave për të pajisur këtë kampion si më poshtë.

Si të ndërtoni Miss Fortune për të shkuar Mbështetni vdekjen e plotë

Si të ndërtoni një hartë magjike të Miss Fortune Mid

Ose djema, ju mund të zgjidhni Miss Fortune në pozicionin e magjistarit të korsisë së mesme me artikuj jashtëzakonisht të fortë magjik + depërtim magjik.

 • Shpata e errët Draktharr do të jetë pajisja e parë e nevojshme që Miss Fortune të ketë aftësinë për të bërë dëme jashtëzakonisht të forta me vetëm një goditje Q të kombinuar me pasivin e Nighthunter.
 • Shpata fantazmë e Youmuu pastaj ka aftësinë për të aktivizuar shpejtësinë e vrapimit dhe për të ndihmuar Miss Fortune të lëvizë jashtëzakonisht e lëvizshme, dhe do t’i jepet përparësi tjetra.
 • Përveç kësaj, ky Bounty Hunter është gjithashtu një kampion i rrallë dhe i pajisur mirë ADC Sëpatë e zezë, sepse kur të lëshojnë ultimaten mbi armikun, ata do të vuajnë të gjitha 5 raftet e reduktimit të armaturës së kësaj pajisjeje në vetëm një pjesë të sekondës. Duke pasur kompletin e plotë të këtyre 3 pajisjeve vdekjeprurëse dhe armaturës minus, aftësitë dhe sulmet bazë të Miss Fortune do të bëhen jashtëzakonisht të fuqishme.
 • Armatura e Engjëllit do të jetë një artikull i domosdoshëm në fund të lojës, veçanërisht kur armiku ka gjithashtu kampionë të fuqishëm që marrin dëme, Miss Fortune do të ketë nevojë për këtë aftësi ripërtëritjeje për të qenë në gjendje të qëndrojë rehat dhe të gjuajë në fund. Dhe gjithsesi, Angel Armor gjithashtu jep shumë fuqi sulmi, kështu që është mjaft i dobishëm për këtë vajzë.
 • Këpucë argjendi kështu që ajo ka një sasi jashtëzakonisht të lartë të shpejtësisë së lëvizjes.
 • Këpucë Ninja ose Këpucë Rage janë gjithashtu zgjedhje mjaft të mira në disa situata.
 • Kërko pafundësi: Gjuajtja përfundimtare e Q dhe ajo e Q janë kritike, kështu që Miss Fortune mund të shkojë te Infinity Sword për të rritur sasinë e dëmit që mund të shkaktojë. Nëse armiku ka shumë kampionë të shëndetit të letrës, atëherë futuni në këtë artikull për t’i hedhur në erë më shpejt!
 • Harku i Dominikut / Kujtesa e vdekjes: Ky është një artikull i domosdoshëm për të shpuar forca të blinduara në lojën e fundit, por nëse armiku nuk ka kampionë shumë të fortë Tank, nuk duhet të jetë shumë i nevojshëm.
 • Në varësi të rastit, Miss Fortune mund të shtojë pajisje të vjedhjes së jetës për t’u shëruar më të fortë, dhe Miss Fortune mund të zgjedhë 1 nga 3 artikuj: Vallja e vdekjes, Shpatë gjaku ose Shpata e Mërkurit.

Pikat e forta dhe të dobëta të Miss Fortune

Forcë

 • Mf është mjaft i lehtë për t’u luajtur, nuk ka nevojë të qëlloni aq shumë sa ADC-të e tjera
 • Rrugë e mirë, super e fortë në fillim dhe në mes të lojës
 • Predha përfundimtare ka aftësinë për të shkaktuar dëme magjike super të forta
 • Dëme të mëdha.

Dobësi

 • Sasia e dëmit vjen kryesisht nga fundi, ndërsa armiku mund ta shmangë atë mjaft lehtë nëse ka aftësi arratisjeje
 • Aftësi e dobët e pastrimit
 • Gama e shkurtër e nuhatjes
 • Jo me të vërtetë e manovrueshme
 • Duhet punë shumë e mirë ekipore

Si të kundërshtoni gjeneralin Miss Fortune

 • Stuhia e plumbave të Miss Fortune mund të shkatërrohet lehtësisht me lëvizje kontrolli (trullim/heshtje/trokitje/trokitje).
 • Mbani një sy për Miss Fortune’s Love Passive kur lëvizni tregtimin.
 • Shpejtësia e lëvizjes bonus të Miss Fortune humbet nëse ajo merr dëme ose efekte nga një armik.
 • Miss Fortune është shumë e lehtë për t’u mposhtur nëse mund ta kapni, synoni për të në beteja.

Pikat kundër Miss Fortunenjerëzit mund t’i referohen asaj për të kufizuar fuqinë e këtij kampioni në korsi.

Si të kombinoni gjeneralët Miss Fortune

 • Nëse i vrisni minionët me Një goditje e dytë (Q) atëherë kërcimi do të jetë fatal
 • Sa herë që aktivizoni Beat Love pastaj Strut (W) Ftohja do të reduktohet me 2 sekonda
 • Aktivizuar Strut (W) do t’ju japë shpejtësinë maksimale të lëvizjes në çast
 • Vendos Shi plumbash (E) pastaj shkarkimin Stuhi plumbash (R) Kjo do ta bëjë më të vështirë për kundërshtarin të shpëtojë
 • Përdorni gjithmonë Stuhi plumbash (R) sa më shpejt që të jetë e mundur, do t’ju ndihmojë të detyroni Flash ose të merrni një jetë.

Letër-muri, Skin Miss Fortune

Miss Fortune perëndeshë e hapësirës

Miss Fortune Pool Party

Mis Fortune Simulator

Miss Fortune Kapiten

Udhëzime se si të luani Miss Fortune

 • Miss Fortune është një kampione me një aftësi të fortë kërcimi me lëvizje shumë të bezdisshme poke, por gjithashtu duhet të jeni pak e zgjuar për të promovuar efektivitetin e tyre. Mënyra më e thjeshtë dhe më efektive për të gjakosur Miss Fortune është përdorimi i Q në minionët në mënyrë që të mund të rikthehet për t’u shkaktuar dëm kampionëve të armikut, përpiquni ta përdorni atë për të vrarë minionët dhe për të shkaktuar dëme. Dëme kritike për objektivin në shpinë !
 • Aftësia E duhet të përdoret vetëm kur luftoni me armiqtë dhe nuk duhet të përdoret për të pastruar minionët ose për të hedhur gjak. Ekziston edhe një gjë tjetër e dobishme që duhet t’i kushtoni vëmendje, rritja pasive e dëmit të Miss Fortune në gjuajtje do të aktivizohet kur ndryshoni objektivat, kështu që gjuani minionë të ndryshëm për t’u aktivizuar. Është më e lehtë të marrësh Dashurinë vazhdimisht dhe gjithashtu “goditjen e fundit” si rritja e shpejtësisë së shtytjes!
 • Në mes dhe në fund të lojës, detyra më e rëndësishme e Miss Fortune është të zgjedhë një kënd të sigurt për të përdorur Bullet Storm në mënyrë më efektive dhe vetëm me një finale të këndshme, ju mund t’i bëni të gjitha. tonelata dëme pa pasur nevojë të humbni kohë duke gjuajtur dhe duke vrapuar me të gjitha duart si gjeneralët e tjerë Gunner.

Disa Udhëzues për të luajtur gjeneralët Miss Fortunetë cilit të gjithë mund t’i referohen për të pasur aftësitë më të mira për të luajtur këtë kampion kur ngjiten në Rank.

https://www.youtube.com/watch?v=pB8Efdmki4M

Të fortë në korsi, aftësia për të shkaktuar dëme totale të mira bën Miss Fortune në sezonin e 10-të Ky është një person i armatosur i frikshëm në shumë pozicione.

Komentoni

Përgjigju

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Bảng ngọc Miss Fortune: Bảng ngọc bổ trợ cho Miss Fortune mới nhất . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Tham Khảo Thêm:  Nghị luận về một đoạn thơ, bài thơ - SGK Ngữ văn 9, tập 2

Related Posts

TOP các trò chơi cực thú vị ở VinWonder Nha Trang

Nếu bạn đến VinWonders Nha Trang mà chưa biết chơi trò chơi gì hấp dẫn. Hãy để VinID chia sẻ cùng bạn những trò chơi dành cho…

Đảo Robinson Nha Trang – Hòn đảo cho người thích khám phá

Đảo Robinson Nha Trang là địa điểm du lịch hè 2023 được nhiều người yêu thích và trải nghiệm. Hòn đảo mới bắt đầu khai thác du…

Charlie Puth – Chàng ca sĩ với phong cách độc đáo, cuốn hút

Charlie Puth là ca sĩ nhạc pop người Mỹ, được mệnh danh là thần đồng âm nhạc bởi giọng hát cực hay. Anh sở hữu giọng hát…

Hè cực cháy với Charlie Puth tại đại nhạc hội 8Wonder

Lễ hội âm nhạc 8 kỳ tích – Sự kiện âm nhạc đẳng cấp quốc tế mang đến trải nghiệm “không giới hạn cảm xúc kỳ diệu…

Cách mua vé đại nhạc hội 8Wonder vừa dễ, vừa nhanh

8 Wonder Music Festival sẽ chính thức diễn ra vào ngày 22/07/2023, đây sẽ là sự kiện âm nhạc bạn không thể bỏ lỡ nếu ghé thăm…

Cẩm nang du lịch Thánh địa Mỹ Sơn chi tiết từ A đến Z

Khi nhắc đến tỉnh Quảng Nam, ai cũng sẽ nghĩ đến địa danh nổi tiếng đó là Thánh địa của con trai tôi. Vào năm 1995, Nơi…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *