Bảng ngọc Nasus: Bảng ngọc bổ trợ cho Nasus mới nhất

Reklamim

Udhëzime se si të luani gjeneralët Nasus sezoni 11, me pajisje dëmtimi, forca të blinduara të tankeve për këtë gladiator kur shkon në Top Farm 1000Q është më e forta për të peshuar ekipin. Rune suplementare Nasus, si të luani, Artikuj magjik të Combo dhe Build Guide + rezistencë magjike kur shkoni në Mid ose Jungle si profesionistët së bashku me kundërsulmin më të mirë të Nasus kur luani LOL.

Rune mjeshtëri për Nasus

Disa Tavolinë jade Nasus e fundit, për t’ju dhënë një referencë për ata që duan të luajnë këtë gladiator kur ngjiten në Rank Lol në mënyrë më efektive. Runat rekombinante për Nasus shkojnë në Top, të cilat të gjithë mund t’i përdorin për të nxjerrë në pah fuqinë e këtij gladiatori.

Tabela e runes për Nasus shkon AP

Frymëzim + Magji

Rune mjeshtëri për Nasus

Dega kryesore

 • Libri i magjive: Nasus mund të tregtojë çdo magji thirrëse gjatë korsisë.
 • Gjurmët magjike: Nasus merr 1 palë këpucë falas në 12 minuta.
 • Dorëzimi i biskotave: Nasus fiton biskota, shëndet dhe mana falas.
 • Kthjelltësia Kozmike: Nasus fiton 5% ftohje, aftësi, pajisje…

Nëndegët

 • Manteli i resë: Nasus pas kryerjes së magjive, shpejtësia e lëvizjes do të rritet për 2 sekonda.
 • Fuqia: Nasus kur të arrini nivelin 10, fitoni menjëherë 10% ftohje.

Shihni më shumë >>> The Nami bordi rune plotësues Më e mira këtë sezon

Tabela rune për Nasus për të shkuar në krye

Magji + Këmbëngulje

Rune mjeshtëri për Nasus

Dega kryesore

 • Përshpejtimi i Fazës: Me Si të luani Nasusatëherë kjo perlë u jep kampionëve 25% > 40% shpejtësi lëvizjeje dhe 45% rezistencë ndaj efektit pasi i dëmtojnë kundërshtarit 3 aftësi.
 • Shiriti i Energjisë: Pas dëmtimit të një kundërshtari, fitoni menjëherë 25 mana dhe deri në 250.
 • Shpejt: Efektet e përshpejtimit rrisin shpejtësinë e lëvizjes së kampionit me 7% + 1%.
 • Djegur: Pasi i shkakton dëm një kundërshtari, Nasus i jep 15 > 35 bonus dëme magjike me aftësinë e tij të djegies.

Nëndegët

 • Kockat e armaturës: merrni dëm nga kundërshtari, nga goditja e 4-të e tutje dëmi do të reduktohet nga 30 > 60 dëmi.
 • Përhapet: Thith thelbin e minionëve dhe monstrave të vdekur.

Pllakë gur i çmuar për Nasus për të shkuar në mes

Saktësia + frymëzim

Rune mjeshtëri për Nasus

Dega kryesore

 • Pushtoni: Nasus grumbullohet gradualisht duke pushtuar dhe 1.7 > 4.2 SMTU, kur grumbullimi i mjaftueshëm i pushtimit ndihmon Nasus të rikuperojë 15% të shëndetit bazuar në dëmtimin e aftësive të shkaktuara.
 • Prania intelektuale: Bashkojuni vrasjes, Nasus rikthen 25 mana + 20 ar përgjithmonë.
 • Legjenda: Rezistenca e efektit: Nasus fiton rezistencë me efekt 5%.
 • Qëndrimi i fundit: Armiqtë nën 60% shëndet, Nasus u jep armiqve 5% > 11% bonus dëme.

Me Tabela e lartë e runes plotësuese për Nasus-in, mund ta provoni dhe ta aplikoni te ky kampion për të qenë në gjendje të promovoni aftësinë e natyrshme të kalimit të fortë të këtij gladiatori.

Grafiku i nivelit lart të aftësive Nasus

Kryeqyteti në rrugë me shumë pozicione të ndryshme, ndaj ju lutemi zgjidhni ato si të nivelizohen lëvizjet për Nasus pershtatja me e mire:

Metoda 1: Nasus max: P -> W -> E => Nëse kundërshtari është gjeneralët gladiatorë që kanë aftësinë për t’u afruar shpejt dhe për të sulmuar fuqishëm.

Grafiku i nivelit lart të aftësive Nasus

Metoda 2: Nasus max: P -> E -> W => Nëse kundërshtari është një gjeneral buall, tanku është rezistent.

Grafiku i nivelit lart të aftësive Nasus

Metoda 3: Nasus max: E -> P -> W: për ata që duan të luajnë Nasus AP

 • Skeptri i shpirtrave (Q) është një aftësi që shkakton dëmin kryesor dhe rrit forcën më vonë, kështu që padyshim që së pari duhet ta maksimizojmë këtë aftësi.
 • Zjarri shpirtëror (E) i jep Nasus aftësinë për të pastruar më mirë minionët si dhe minionët e fermës nga larg ose të zvogëlojë armaturën e kundërshtarit në luftim, kështu që duhet të shtohet në maksimumin e dytë pas Q.
 • I vjetër (W) është thjesht një aftësi që ngadalëson sulmin dhe shpejtësinë e lëvizjes së kundërshtarit dhe me të vërtetë ka një efekt të shkëlqyeshëm vetëm më vonë, kështu që na duhet vetëm të shtojmë deri në 1 pikë përpara nivelit 6 dhe ta maksimizojmë atë të fundit.
 • Inat i shkretëtirës (R) është një aftësi që e ndihmon Nasusin të rrisë ngurtësinë e tij dhe aftësinë për të shkaktuar dëme rreth objektivave të afërt, kështu që duhet të maksimizohet në nivelin e duhur (6/11/16).

Pasiv: Gllabërues i shpirtit

 • Zbrazni energjinë mendore të kundërshtarit, duke i dhënë atij një vjedhje jete shtesë prej 10%/15%/20%.

Pyetje: Skeptri i shpirtit

 • Aktiv: Sulmi i radhës bazë i Nasus-it sjell dëme fizike 30/50/70/90/110 (+100% dëmtim nga sulmi) (+ Pikat e ruajtura pasive).
 • Pasiv: Skeptri i shpirtit shkakton 3 dëme nëse aftësia vret një njësi armike. Ky bonus dyfishohet kur vriten heronj, minionë të mëdhenj dhe përbindësha të mëdhenj.

W: Plakja

 • Nasus degjeneron kampionët e armikut për 5 sekonda, duke ulur shpejtësinë e lëvizjes me 35% dhe duke e rritur atë në 47/59/71/83/95% me kalimin e kohës. Shpejtësia e sulmit të objektivit është përgjysmuar.

E: Zjarri shpirtëror

 • Nasus thërret një flakë magjike në një vend të synuar, duke shkaktuar menjëherë dëme magjike 55/95/135/175/215 (+60% Fuqia e Aftësisë).
 • Për 5 sekondat e ardhshme, armiqtë në zonë kanë reduktuar forca të blinduara 20/25/30/35/40 dhe marrin 11/19/27/35/43 (+12% Fuqia e Aftësisë) dëme magjike bonus secili sekondë.

R: Tërbimi i shkretëtirës

 • Nasus fuqizohet nga një stuhi rëre për 15 sekonda, duke fituar 300/450/600 maksimumin e shëndetit, 50 diapazon sulmi dhe 100 rreze.
 • Ndërsa stuhia është në fuqi, ai shpërndan 3/4/5 (+1% Fuqia e Aftësisë)% ​​të shëndetit maksimal të armiqve të afërt në sekondë (maksimumi 240 dëme në sekondë) në dëme magjike dhe e konverton atë në dëmtim fizik bonus.

Magjitë thirrëse për Nasus

Me pozicione të ndryshme uljeje, duhet të zgjidhni për Nasus një magji ndihmëse për të shkuar te më e mira për këtë kampion.

Shkoni në krye

 • Shpejtësia + teleport.

Magjitë thirrëse për Nasus

Shkoni në mes

 • Blic + djeg.

Magjitë thirrëse për Nasus

Shkoni në Pyll

 • Shpejtësia + ndëshkimi.

Magjitë thirrëse për Nasus

Siç e dinë shumica e lojtarëve, Nasus është fillimisht një kampion në korsinë e lartë me aftësi jashtëzakonisht të forta të lojës së vonë falë grumbullimit të aftësive të tij Q.

Për shkak të kësaj, magjia flash + teleport për Nasus në korsinë e sipërme është më e përshtatshme. Sa për një Nasus magjik, flash + djeg është më i përshtatshmi për këtë kampion.

Si të specifikoni Nasus

Thjesht një luftëtar i nivelit të lartë, kjo është arsyeja pse kur përballemi me kampionët më të mirë si Darius, Fiora… atëherë ju lutemi kushtojini vëmendje armaturës + pajisjeve shëruese për t’iu përmbajtur Farm Q. Sa për një Nasus magjikmë pas fokusimi te sendet magjike + depërtimi magjik është i pashmangshëm për këtë kampion.

Pajisjet e fillimit

Pajisjet e fillimit Nasus shkon në Top

Pajisjet e fillimit shkoni në mes

Pajisjet e fillimit Shkoni në Pyll

Pajisni këpucët

Pajisjet kryesore

Nasus shkon në Top

Ose

Duke shkuar në majë për të vrarë

Nasus AP

Pajisje opsionale

Ose

Si të ndërtoni Nasus për Top Tank

Kjo është pajisja standarde për ju për t’u ngjitur në gradë.

Zgjidhni Spikat e armaturës jepni kampionit nëse kundërshtari ka shumë AD të fortë => për të kufizuar dëmin e tyre.

Ju gjithashtu mund të zgjidhni Doreza akulli => rrit aftësinë për të ngadalësuar objektivin në maksimum – kjo mënyrë përdoret rrallë => por efektiviteti nuk është i vogël.

Lavdi e Vërtetë + Armatura e Dëshmorit: pajisje që maksimizon shpejtësinë e lëvizjes => askush nuk do t’i shpëtojë ndjekjes së këtij gladiatori.

Mburoja e Akullit + Armatura shpirtërore Rrit rikuperimin, armaturën dhe rezistencën magjike të kampionit gjatë ftohjeve.

Si të ndërtoni Nasus për të shkuar Top vdekjeprurëse, dëmtime

Ndoshta, ka mjaft lojtarë që e duan lojën e sulmeve të përgjakshme, atëherë kjo është ndoshta pajisja standarde për ju.

Si të ndërtoni Nasus STVL + artikullin më të fortë vdekjeprurës

Hay

Si të ndërtoni Nasus në Mid Magic

Ka mjaft lojtarë, pasi kanë provuar Nasus AP, mendoj se e keni parë sa e tmerrshme është.

E pajisur plotësisht me magji + depërtim magjik që Nasus të shkojë në mes

Hay

 • Pretendimi i Mbretëreshës së Akullit: Ju jep mundësinë të ngadalësoni, të shikoni hartën nga larg, të rivendosni mana të mirë me një bonus ari të vlefshëm.
 • Jehona e Ludenit: I bën goditjet me rreze të gjatë me E-në e Nasusit më të bezdisshme
 • Maska e dënimit: Sjell dëm si % e shëndetit.

Në përgjithësi, vetëm me 3 pajisjet e mësipërme dhe vulën e errët, do të mund të shkaktoni dëme 724 Dëmi magjik me vetëm një lëvizje E, shumë i lezetshëm, apo jo, kjo nuk është duke llogaritur sasinë e pikëve në vulën e errët dhe përqindjen e shëndetit të maskës së dënimit.

Pajisjet e mbetura do të ngrihen në varësi të situatës, përgjithësisht në fund të lojës shtëpia jonë Wise do të ketë një grup pajisjesh si kjo:

Si të ndërtoni Nasus për të shkuar në xhungël

Shumicën e kohës kur kampionët shkojnë në xhungël, janë kryesisht pajisjet që janë më rezistente ndaj Farm Q.

Si të ndërtoni Nasus për të shkuar në pyllin më të fortë të tankeve

Hay

 • Shpata me tre hop Është padyshim një artikull i domosdoshëm për Nasus, dhe madje duhet të ketë përparësi ndaj Junglerit. Aftësia për të shpejtuar vrapimin nga kjo pajisje, por e kombinuar me përshpejtimin e fazës, është e vështirë për armikun të shpëtojë nga ekrani “pasues” i gladiatorit.
 • Magjia e Demonit të Zjarrit ndonjëherë e bën pak të vështirë për Nasus që të mbajë kampe të vogla për fermë, por është ende një element i domosdoshëm për të ndihmuar qëndrueshmërinë e tij të bëhet superiore. Mos harroni të përdorni formularin Tracing Sword për të mbajtur armikun ndërsa kampioni nuk është në W cooldown.
 • Lavdi e Vërtetë është një artikull shumë i mirë që kampioni të arrijë lehtësisht te armiku dhe përveç kësaj, ky artikull ka edhe pak reduktim të ftohjes kështu që i shkon shumë.
 • Pjesa tjetër e pajisjeve është gjithashtu tank, Armatura e Dëshmorit Rritja e shpejtësisë së lëvizjes është mjaft e mirë, dhe Armatura shpirtërore e bën më të fortë shërimin pasiv të Nasusit. Ju mund të zgjidhni midis Këpucë Merkuri ose Këpucë Ninja për të rritur qëndrueshmërinë.

Pikat e forta dhe të dobëta Nasus

Forcë

 • Duelet gjithashtu i përkasin llojit që ka një numër faqesh, ka një lëvizje për të zvogëluar shpejtësinë e sulmit dhe madje edhe një aftësi për të zvogëluar armaturën e armikut.
 • Shërim i mirë falë pasivit
 • Nuk duhet të mendoni për grumbullimin e dëmeve, veçanërisht kur aktivizoni pajisjen tuaj përfundimtare për të shtuar vazhdimisht Q
 • Qëndrueshmëri e mirë

Dobësi

 • Nuk ka aftësi për t’iu afruar armikut
 • Ferma pyjore në lojën e hershme nuk është e shpejtë, ka shumë frikë nga grabitësit
 • Edhe në fund të lojës me aftësi superiore të dëmtimit, është ende e lehtë për armikun që të vrasë qift
 • Është e vështirë të luash stilin e shtytjes së ndarë aq rehat sa kur jeni në rrugë
 • Ndonjëherë ju do të duhet të shkoni te ushtarët e rrugës, e lehtë për të shkaktuar përçarje
 • Jo i përshtatshëm për Phan Tan Trung

Si të kundërshtoni Nasus

 • Mos lejoni që Nasus të kultivojë Soul Scepter, kjo aftësi do të jetë shumë e fortë në fund të lojës.
 • Shmangni qëndrimin në Zjarrin Shpirtëror pasi ai do të zvogëlojë armaturën tuaj.
 • Mos e angazhoni Nasusin ndërsa ai është në tërbimin e tij në shkretëtirë, nëse nuk jeni të sigurt për fitoren.
 • Nëse jeni një ADC, blini një peshqir Alkimi për të neutralizuar plakjen e tij.

Pikat kundër Nasustë gjithë mund t’i referohen asaj që të mund të mposhtim fuqinë e këtij gjenerali kur të përballemi.

Si të kombinoni Nasus

 • Nëse ju duhet të luftoni ose të keni ndihmë nga xhungla juaj, W-Aging është gjithmonë aftësia e parë për të ngadalësuar objektivin -> vendosni E-Fire Spirit në këmbët e tyre për të zvogëluar armaturën dhe për të shkaktuar dëme dhe për të përplasur kundërshtarët me Q-Scepters të hyjnores shpirti.

Wallpaper, Skin Nasus

Mau Tuat

ferr

Galaxy

Udhëzime se si të luani gjeneralët Nasus

 • Nasus në fillim të lojës duket mjaft i burgosur, shumica e këtyre lojtarëve gladiator shpesh duhet të përqendrohen te ushtarët e bujqësisë për të grumbulluar aftësitë e tyre Q.
 • Pasi të keni pajisjet + me aftësinë e mirë të Farm Q të Nasus në lojën e hershme, është koha për të çliruar fuqinë e tij.
 • Në ndeshjen e fundit, Nasus do të shkëlqejë me aftësinë e tij për të përdorur aftësitë Q dhe për të treguar fuqinë e tij.

Udhëzime për të luajtur Nasustë cilit të gjithë mund t’i referohen për të fituar më shumë njohuri me trajtimin e mirë të lojtarëve në botë.

https://www.youtube.com/watch?v=7tGQO5tKk6g

Sipas Thaotruong.comme nje shumellojshmeri korsiesh, shume pajisje te fuqishme qe bejne Nasus në sezonin 11 Ky është një nga kampionët më të gjithanshëm për lojtarët.

Shihni më shumë >>>> [Bảng Giá] Face ID TimeFace TimeFace 2021

Koment

Përgjigju

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Bảng ngọc Nasus: Bảng ngọc bổ trợ cho Nasus mới nhất . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Tham Khảo Thêm:  Bố cục của văn bản - SGK Ngữ văn 8, tập 1

Related Posts

TOP các trò chơi cực thú vị ở VinWonder Nha Trang

Nếu bạn đến VinWonders Nha Trang mà chưa biết chơi trò chơi gì hấp dẫn. Hãy để VinID chia sẻ cùng bạn những trò chơi dành cho…

Đảo Robinson Nha Trang – Hòn đảo cho người thích khám phá

Đảo Robinson Nha Trang là địa điểm du lịch hè 2023 được nhiều người yêu thích và trải nghiệm. Hòn đảo mới bắt đầu khai thác du…

Charlie Puth – Chàng ca sĩ với phong cách độc đáo, cuốn hút

Charlie Puth là ca sĩ nhạc pop người Mỹ, được mệnh danh là thần đồng âm nhạc bởi giọng hát cực hay. Anh sở hữu giọng hát…

Hè cực cháy với Charlie Puth tại đại nhạc hội 8Wonder

Lễ hội âm nhạc 8 kỳ tích – Sự kiện âm nhạc đẳng cấp quốc tế mang đến trải nghiệm “không giới hạn cảm xúc kỳ diệu…

Cách mua vé đại nhạc hội 8Wonder vừa dễ, vừa nhanh

8 Wonder Music Festival sẽ chính thức diễn ra vào ngày 22/07/2023, đây sẽ là sự kiện âm nhạc bạn không thể bỏ lỡ nếu ghé thăm…

Cẩm nang du lịch Thánh địa Mỹ Sơn chi tiết từ A đến Z

Khi nhắc đến tỉnh Quảng Nam, ai cũng sẽ nghĩ đến địa danh nổi tiếng đó là Thánh địa của con trai tôi. Vào năm 1995, Nơi…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *