Bảng ngọc Poppy: Bảng ngọc bổ trợ cho Poppy mới nhất

Reklamim

Udhëzime se si të luani gjeneralët Lulëkuqe Sezoni më i mirë 11, pajisjet më të mira të tankeve, forca të blinduara më të mira për këtë gladiator kur shkon në korsinë e Topit. Tabela e “Poppy”, “Combo” dhe “Build rune” e artikujve të dëmtimit për Poppy in the Jungle, Mid ose mbështetja në pozicionin “Mbështetje” në korsinë e poshtme është efektive kur luani League of Legends në 2021.

Tabela e runes së Poppy

Me Tabela me lulekuqe më i fundit, që të përputhet me aftësinë për të shkuar në krye ose mbështetje në këtë sezon të ri për t’u ngjitur më mirë në rangun lol. Me runat shtesë për Poppy Tank, që secili mund të zgjedhë për vete një rune të përshtatshme kur luan lmht.

Pllakë gur i çmuar që Poppy të shkojë në krye

Këmbëngulje + Frymëzim

Dega kryesore

 • Fuqia e Pavdekshme: Për t’u përshtatur si të luash lulekuqe buall, pastaj me këtë perlë për 4 sekonda në luftim do të ndihmojë Poppy të shërojë 2% + të shkaktojë 4% më shumë dëme dhe 5 shëndet përgjithmonë.
 • Shkatërrim Shkatërrim: Poppy u jep 1 sulm të fuqishëm frëngjive.
 • Goditja e Mburojës: Ndërsa është i mbrojtur, Poppy fiton nga 1 > 10 forca të blinduara + rezistencë magjike.
 • Era e dytë: Pasi të keni marrë dëme nga armiqtë, kthejini Poppy-t nga 6% > 4% shëndet.
 • Kockat e armaturës: Pas marrjes së 3 goditjeve nga armiku, nga goditja tjetër dëmi i bërë në Poppy zvogëlohet nga 30 > 60 dëme.
 • Përhapet: Lulëkuqeja thith thelbin nga minionët dhe përbindëshat.
 • Stafetë: Ndihmon shërimin e Lulëkuqes + mburojën 5%, duke arritur në 10% kur shëndeti është nën 40%.
 • Qëndrueshmëria: I jep Poppy rezistencë 10% efekt, ngadalëson dhe rritet në 10% > 20% bazuar në mungesën e shëndetit.

Nëndegët

 • Gjurmët magjike: Poppy merr këpucë falas në 12 minuta.
 • Dorëzimi i biskotave: Poppy merr shërim falas + biskota energjie.
 • Ilaç kohe: Kur përdor cookies, Poppy fiton 50% më shumë shëndet + mana.

Referenca: Rune Pantheon Rune Të fundit

Rune për Poppy në xhungël

E madhe + e saktë

Dega kryesore

 • Shpata Shi: Poppy fiton 110% shpejtësi sulmi kur i bën 3 sulme një kundërshtari.
 • Gjuajtje e thjeshtë: Poppy u bën dëm bonus armiqve që janë të ngadalësuar ose të kufizuar në lëvizje.
 • Syri i Zombit: Kur Poppy shkatërron një repart armik, ekziston një repart zombie që fillon deri në fazën e aleatit.
 • Gjuetar i pamëshirshëm: Poppy fiton 5 shpejtësi lëvizjeje nga lufta.

Nëndegët

 • fitore: Hiqni kundërshtarin, merrni 20% rigjenerim mana + 20 ari.
 • Legjenda: Shpejtësia e sulmit: Poppy fiton 3% shpejtësi sulmi.

Runes për Poppy për të shkuar Mbështetje

E madhe + e qëndrueshme

Dega kryesore

 • Gjuetia e kafshëve: Kur Poppy aktivizon këtë gur të çmuar, shpejtësia e lëvizjes së Poppy rritet me 45% për 3 sekonda.

Referojuni Pllakë rune përforcues tankesh për Poppy, ju djema që e doni këtë kampion të buallit mund ta përdorni për t’u ngjitur në Rank me këtë kampion.

Tabela e nivelit lart të aftësive të Poppy

Me aftësitë e Poppy, lojtarët e këtij kampioni mund t’i referohen si të niveloni aftësitë për Poppy si më poshtë, sipas rendit të rritjes së aftësive Lulëkuqe maksimumi: P -> E -> W.

 • Çekiçi i goditjes (Q) përmirësoni në nivelin e parë për të shkëmbyer dëme me armiqtë dhe për të ngrënë më lehtë përbindëshat. Kjo është aftësia kryesore e dëmtimit të Poppy, kështu që së pari duhet të maksimizohet.
 • Ngritja e palëkundur (W) në nivelin 2 për të rritur forca të blinduara dhe rezistencën magjike të Poppy, si dhe për ta ndihmuar atë të shmangë bandat e hershme nga xhungleri i armikut falë efektit të rritjes së shpejtësisë së lëvizjes të kësaj aftësie. Nëse dëshironi të luani në mbrojtje, atëherë ngrijeni këtë aftësi në maksimum të dytë, dhe nëse dëshironi të luani në sulm, ngrijeni atë të fundit.
 • Ngrini 1 pikë Rush (E) në nivelin 3 për dëmtimin e bonusit të Poppy dhe kontrollin e turmës. Kjo aftësi mund të maksimizohet e dyta ose e fundit.
 • I Dërguari i Gjykimit (R) është aftësia më e veçantë e Poppy. Ngritni nivelin e duhur.

Pasiv: Messenger çeliku

 • Çdo 18/14/10 sekonda (e ulur me 4 sekonda në 6 nivele), Poppy hedh mburojën e saj larg në vend të sulmeve bazë (diapazoni i goditjeve tani arrin 525) dhe shkakton një dëm shtesë magjik prej 10 + (10 x Niveli i Poppy). Pas hedhjes së mburojës, mburoja do të copëtohet në një vend afër Poppy dhe do të zgjasë për 4 sekonda.
 • Poppy mund ta marrë këtë mburojë dhe të vendosë një mburojë të barabartë me 15% të shëndetit të saj maksimal, që zgjat 4/5/6 sekonda. Armiqtë mund të shkelin këtë mburojë të rënë për ta shkatërruar atë.
 • Nëse kjo gjuajtje e mburojës vret objektivin, mburoja do të kthehet automatikisht dhe do të mbrojë Poppy në vend që të bjerë në tokë.

Pyetje: çekiç për tronditje

 • Poppy godet çekiçin në tokë përpara saj, duke shkaktuar dëme fizike 30/65/100/135/170 (+65% bonus nga sulmi) (+6% maksimumi i shëndetit të objektivit) dhe veprimi ngadalëson shpejtësinë e lëvizjes së tyre me 20/25 /30/35/40% për 1 sekondë në një zonë të vogël.
 • Pas një vonese të shkurtër, tronditja shpërthen duke shkaktuar një sasi të barabartë dëmtimi dhe ngadalësimi.

W: E palëkundur

 • Pasive: Poppy fiton 12% rezistencë totale të armaturës dhe magjisë, e cila rritet në 24% kur Poppy është nën 40% të shëndetit të saj maksimal.
 • Aktive: Poppy fiton 27/29/31/33/35% shpejtësi të lëvizjes bonus për 2,5 sekonda dhe krijon një pengesë magjike rreth vetes për kohëzgjatjen, duke i penguar kampionët të jenë në gjendje të hidhen pas saj dhe të bëjnë marrëveshje 70/110/150/190/ 230 (+70% Fuqia e Aftësisë) kur guxojnë të hyjnë.

E: Sulm

 • Lulëkuqja sulmon një armik dhe e tërheq zvarrë për një distancë të shkurtër (300 njësi). Ndikimi fillestar sjell dëme fizike 50/70/90/110/130 (+50% bonus nga dëmtimi i sulmit). Nëse godasin terrenin, ata marrin të njëjtën sasi dëmtimi dhe mbeten të shtangur për 1.6/1.7/1.8/1.9/2 sekonda.

R: Lajmëtar i gjykimit

 • Casti i parë: Poppy ngadalëson veten me 15% deri në 4 sekonda për të fuqizuar goditjen e saj të radhës me çekiç. Sa më i gjatë të jetë fati, aq më i largët është diapazoni. Nëse Poppy anulon lëvizjen, ftohja e aftësisë zvogëlohet me 75%.
 • Kasti i dytë: Poppy lëshon një rrufe, duke krijuar një përçarje që jep 200/300/400 (+ 90% bonus dëmi nga sulmi) dhe rrëzon kampionët e armikut në një zonë të vogël drejt bazës së saj. Gjatësia e plasaritjes dhe distanca e zmbrapsjes rriten me kohën e ngarkesës.

Summoner Spell Poppy

Me pozicione të ndryshme uljeje, lojtarët e Poppy mund të zgjedhin për këtë gladiator magjinë më të përshtatshme të uljes.

Shkoni në krye

 • Shpejtësi + teleport.

Shkoni në mes, mbështetje

 • Blic + djeg.

Shkoni në Pyll

 • Shpejtësia + ndëshkimi.

Ne të gjithë e dimë, Poppy është një luftëtar që është në thelb i fortë me aftësinë për të ngacmuar dhe thithur dëme në fund të betejës për shkak të kësaj njerëzit mund të zgjedhin flash + teleport për këtë kartë kur shkojnë në rrugë.

Udhëzime se si të ndërtoni Poppy

Fillimisht gjeneral i rezistencës, kur pajis Poppy atëherë jemi pro armaturës + shëndetit + ngadalësimeve të nevojshme për Poppy. Në të njëjtën kohë, kur përballemi me kampionë që pëlqejnë shumë Panteoni në krye atëherë forca të blinduara me thumba është një domosdoshmëri për këtë gladiator.

Pajisjet e fillimit

Pajisjet e fillimit Poppy shkon në krye, në mes

Pajisjet e fillimit Lulëkuqja shkon në pyll

Pajisjet e fillimit Poppy go Mbështetje

Pajisjet kryesore

Lulëkuqja shkon në pyll

Poppy shkon në krye

Pajisje opsionale

Ose

Si të ndërtoni Poppy për Top Tank + armaturë

Poppy është një laner i lartë, i cili ka qëndrueshmëri të mirë, kështu që pajisjet për këtë kampion shpesh kanë të bëjnë me rezistencën.

Si të ndërtoni tankun më të fortë të Poppy + forca të blinduara + shërim

Këpucë Merkur + forca të blinduara psikike kur kundërshtari ka shumë magji

Si të ndërtoni Poppy për xhunglën

Pajisja e Poppy në xhungël, jo shumë ndryshe nga kur shkon në Top.

Si të pajisni Armorin e xhunglës Poppy + rikuperimin më të fortë

Eksploroni më shumë

Si të ndërtoni Poppy për Mbështetje

Kur shkoni në korsinë e poshtme të mbështetjes, pajisjet që janë më mbrojtëse dhe shëruese do të pajisen plotësisht për këtë gladiator.

Si të ndërtoni një Lulëkuqe që shëron + reziston kur shkoni në Mbështetje.

Eksploroni më shumë

 • Manteli me flakë: Shtytësi i çelësit të sheqerit të Poppy. si dhe sigurimin e një sasie të mirë të shëndetit dhe armaturës në lojën e hershme.
 • Armatura shpirtërore: Artikulli më i popullarizuar i rezistencës magjike për Poppy. Përpiquni të merrni Spiritual Armor menjëherë pas Cloak of Fire për një sasi të ekuilibruar të armaturës dhe rezistencës magjike për luftimet në mes të lojës.
 • Statuja e kafshëve me armaturë prej guri: me karakteristikën e gjeneralëve duhet të shkojë direkt në skuadrën e armikut për të fshirë shtyllat kryesore, të aktivizojë dyfishimin e gjakut nga Bisha e Blinduar e Gurit për të siguruar sigurinë absolute të jetës së Lajmëtarit të çelikut në çdo nxitim.
 • Doreza Frost: Reduktimi 20% i ftohjes dhe aktivizimi i sulmeve në zonën e ngadaltë janë plotësues të shkëlqyeshëm për dobësitë e Steel Herald në gjurmimin e objektivave – thjesht sepse ajo ka kaq pak kontroll të turmës në grupin e aftësive.
 • Gjembat e armaturës: Reflektimi i dëmtimit nga goditja me Plagë të rënda është një mënyrë indirekte për Poppy për të ushtruar presion mbi gjuajtësit e armikut, si dhe për të hequr veten nga fokusi i skuadrave me dëme të rënda.
 • Kapelë adaptive: një artikull i dytë i rezistencës magjike kur përballet me një formacion që shkakton shumë dëme magjike. Sidomos duhet t’i jepni përparësi herët kur përballeni me Rumble, Lissandra, … në korsinë e sipërme.
 • Betimi i Kalorësit: Edhe pse më e zakonshme në turnetë profesionistë sesa në radhët e vetme, mund të blini gjithashtu Betimin e Kalorësit dhe të kënaqni një ADC që është shumë i gjelbër në ekipin tuaj. Jo vetëm duke mbrojtur dëmet prej tij, ndonjëherë do të habiteni edhe nga sasia e shëndetit të rikuperuar nga kjo pajisje.
 • Këpucë Ninja: Zgjidhni kur duhet të shkoni në korsinë e sipërme me një kampion që shkakton dëme fizike. Për shkak të tërheqjes së dobët, shpejtësia e lëvizjes është jashtëzakonisht e rëndësishme për Poppy, ju gjithashtu mund t’i konsideroni këpucët e drejtpërdrejta Ninja si artikullin tuaj të parë.
 • Këpucët Mercury: përballoni pak dëmtimin magjik me 25 statistika të drejtpërdrejta plus rezistencën magjike, por më e rëndësishmja, aftësia për të zvogëluar efektin e kontrollit nga kampionët e armikut kur duhet të jeni pararoja në luftim.

Pikat e forta dhe të dobëta të Poppy

Forcë

 • Qëndrueshmëri mbresëlënëse në fund të lojës. Marrja e mburojës së saj nga pasivet e Steel Herald i jep Poppy një mburojë për shëndetin deri në 20%, ndërsa Unshakable i jep asaj deri në 30% rritje totale të armaturës dhe rezistencës magjike kur shëndeti është nën 40%.
 • Zotërimi i një aftësie që shkakton dëme si përqindje e shëndetit, e ndihmon Poppy-n të bëjë ende një sasi të qëndrueshme dëmi edhe kur është në të gjitha sendet e deponuara.
 • Lëvizja përfundimtare Judgment Herald ka aftësinë për të rrëzuar kampionët e armikut për të fituar një avantazh në luftim, si dhe për të prerë bishtin e objektivit gjatë ndjekjes.

Dobësi

 • Aftësia për një lojtar është relativisht e dobët në lojën e hershme, e mposhtur lehtësisht nga kampionë të renditur si Jayce, Gnar, Kennen.
 • Shpejtësia e shtyrjes së minionëve si dhe e shtyrjes së frëngjive është relativisht e kufizuar, në varësi të pajisjeve.
 • Shkathtësia e kontrollit aktiv është e vështirë për t’u përdorur, e vështirë për t’u koordinuar me xhungëllin. Në këmbim, Poppy’s Unshakeable mund të bllokojë aftësitë e sërfit – një mjet për të parandaluar që të goditet nga kampionët “kanibalë” që janë kaq “të nxehtë” tani si Jarvan IV, Lee Sin, Kha’Zix

Si t’i kundërvihemi kampionit Poppy

 • Mos qëndroni pranë terrenit kur jeni objektivi që po synon Poppy sepse Stuhia e saj do t’ju trullosë.
 • Mos e vrit Poppy se eshte shume “buall” me Unshakeable.
 • Përdorni një kontroll të turmës në Poppy ndërsa ajo është duke fuqizuar një Herald of Judgment, ose i gjithë ekipi juaj do të shkojë në shtëpi për sorrë.

Me pika të dobëta kundër Lulëkuqetë gjithë mund t’i referohen asaj për të pasur aftësi kur përballen me këtë kampion në korsi.

Letër muri, Lulëkuqe lëkure

Star Guardian Poppy

Poppy Noxus

Poppy Perëndia i Luftës

Kukull lulekuqe

Si të luani kampionin Poppy

 • Poppy është një top-luftëtar shumë i bezdisshëm, me një aftësi të mirë dueli, por aftësitë e këtij gjenerali për të përfunduar armikun pothuajse mungojnë.
 • Gjatë procesit të uljes, kur sulmoheni, shkalla e vrasjes është jashtëzakonisht e lartë.
 • Në luftime, kushtojini vëmendje aftësisë R sepse mund të shtrydh shokët e skuadrës në luftime.

https://www.youtube.com/watch?v=7oY-5Uc90-E

Me një aftësi të gjithanshme për korsi, duke krijuar një pikë të mirë në luftim me ndihmën e fundit Poppy në sezonin 10 Kjo është jashtëzakonisht e gjithanshme dhe më e fuqishme se kurrë.

Koment

Përgjigju

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Bảng ngọc Poppy: Bảng ngọc bổ trợ cho Poppy mới nhất . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Tham Khảo Thêm:  Đoạn trích: Bắc Sơn (trích hồi 4) (Nguyễn Huy Tưởng) - SGK Ngữ văn 9, tập 2

Related Posts

TOP các trò chơi cực thú vị ở VinWonder Nha Trang

Nếu bạn đến VinWonders Nha Trang mà chưa biết chơi trò chơi gì hấp dẫn. Hãy để VinID chia sẻ cùng bạn những trò chơi dành cho…

Đảo Robinson Nha Trang – Hòn đảo cho người thích khám phá

Đảo Robinson Nha Trang là địa điểm du lịch hè 2023 được nhiều người yêu thích và trải nghiệm. Hòn đảo mới bắt đầu khai thác du…

Charlie Puth – Chàng ca sĩ với phong cách độc đáo, cuốn hút

Charlie Puth là ca sĩ nhạc pop người Mỹ, được mệnh danh là thần đồng âm nhạc bởi giọng hát cực hay. Anh sở hữu giọng hát…

Hè cực cháy với Charlie Puth tại đại nhạc hội 8Wonder

Lễ hội âm nhạc 8 kỳ tích – Sự kiện âm nhạc đẳng cấp quốc tế mang đến trải nghiệm “không giới hạn cảm xúc kỳ diệu…

Cách mua vé đại nhạc hội 8Wonder vừa dễ, vừa nhanh

8 Wonder Music Festival sẽ chính thức diễn ra vào ngày 22/07/2023, đây sẽ là sự kiện âm nhạc bạn không thể bỏ lỡ nếu ghé thăm…

Cẩm nang du lịch Thánh địa Mỹ Sơn chi tiết từ A đến Z

Khi nhắc đến tỉnh Quảng Nam, ai cũng sẽ nghĩ đến địa danh nổi tiếng đó là Thánh địa của con trai tôi. Vào năm 1995, Nơi…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *