Bảng ngọc Ryze: Bảng ngọc bổ trợ cho Ryze mới nhất

Reklamim

Udhëzime se si të luani gjeneralët Ryze sezoni 11, me një mënyrë për të rritur aftësitë sipas nivelit dhe për të ndërtuar sende magjike, depërtoni në rezistencën magjike për këtë magjistar kur shkon në mes. Ryze, Combo dhe Build Ryze Guide bordi rune pajis Tank, forca të blinduara për korsinë e sipërme Ryze si në VCS më të fortë dhe kundërmasën më të mirë për t’u referuar të gjithë kur ngjiten në Ligën e Renditur të Legjendave.

Rune Rune për Ryze

Me Tavolinë jade Ryze sezoni i ri, me xhevahiret më të fundit të rikombinimit këtë sezon që të gjithë mund t’i përdorin për këtë magjistar. Disa runa plotësuese që Ryze të shkojë në Top, të cilat Faker shpesh i përdor për t’u ngjitur në Rank lol ose për të luajtur çmimin më të mirë.

Ryze shkon në krye

Magjike + dërrmuese

Dega kryesore

 • Përshpejtimi i Fazës: Për ata që luaj Ryze duke përfshirë edhe Faker, ky perlë kur me 3 sulme aftësish ndaj kundërshtarit do të ndihmojë Ryze të rritet nga 25% > 40% shpejtësia e lëvizjes dhe të ketë 75% më shumë rezistencë efekti.
 • Shiriti i Energjisë: Kur Ryze dëmton një kundërshtar, rikthen 25 mana dhe arrin maksimum në 250.
 • Fuqia: Ryze fiton 5%, 8%, 20% ulje të ftohjes në varësi të nivelit.
 • Djegur: Ryze dëmton 15 > 35 bonus pas 1 sekonde falë aftësisë përvëluese.
 • Akumulimi agresiv i erës: Ryze fiton bonus AD + AP.

Nëndegët

 • Shija e gjakut: Ryze shëron shëndetin nga 18 > 35 kur i shkakton dëm një kundërshtari.
 • Gjuetari i Lakmisë: Ryze fiton 1% > 2% vjedhje jete.

Kishte Rune Rune për gjëmim eshte e fundit

Rune Ryze Faker’s Rune

Magji + Frymëzim

Nëndegët

 • Gjurmët magjike: Ryze merr këpucë falas në 12 minuta.
 • Dorëzimi i biskotave: Ryze merr cookie falas shëndetësore dhe mana.

Tabela rune që Ryze të shkojë në mes

Saktësia + dërrmuese

Dega kryesore

 • Pushtoni: Ryze i shkakton dëm kundërshtarit, duke grumbulluar pushtues dhe 1 > 2 pikë të SMTU. Kur grumbullon pikë të mjaftueshme pushtuese, Ryze fiton 9% shërim bazuar në dëmin e shkaktuar nga aftësia.
 • Prania intelektuale: Duke marrë pjesë në vrasjen, Ryze fiton 20% rigjenerim mana ose mana.
 • Legjenda: Rezistenca e efektit: Ryze fiton 5% rezistencë efekti shtesë.
 • Slash of Grace: Armiqtë nën 40% shëndet, Ryze u shkakton 8% më shumë dëm armiqve.
 • Qëndrimi i fundit: Ryze përballet me një kundërshtar nën 60% shëndet, Ryze i jep kundërshtarit dëm 5% > 8% bonus.

Me Shkoni në krye për Ryze, mund t’i referoheni dhe të zgjidhni gurët e çmuar më të përshtatshëm për këtë kampion kur shkoni në lmht.

Tabela e nivelit lart të aftësive të përgjithshme Ryze

Për çdo pozicion uljeje, mund të rrisni nivelin e aftësive për Ryze si më poshtë:

Mënyra 1: Ryze Mid – Maksimumi i lartë: P -> E -> W.

Mënyra 2: Ryze Top – Maksimumi i mesëm: E -> W -> P.

 • Mbingarkesa (Q) është aftësia me përparësi të parë, me dëmtim të madh, ftohje të ulët dhe kohëzgjatje të shtuar, kështu që mbingarkesa do të maksimizohet së pari.
 • Burgu i lashtë (W) do të rrisë kohëzgjatjen e lidhjes, kështu që do të rrisë maksimumin 2.
 • LEHTËFluksi Magjik (E) dhe Forca përfundimtare (R) ngrini në nivelin e duhur.

Pasiv: Mjeshtër i Magjisë së Lashtë

 • Aftësitë e Ryze shkaktojnë dëme bazuar në mana dhe mana maksimale e Ryze rritet me 5% për fuqi 100 aftësish.

Pyetje: Mbingarkesa

 • Aftësitë e tjera të dëmshme të Ryze bëjnë që mbingarkesa të shërohet menjëherë dhe gjithashtu të grumbullojë Runes për Ryze për 4 sekonda, deri në maksimum 2.
 • Aktiv: Ryze lëshon një rruzull magjik në vijë të drejtë, duke shkaktuar 60/85/110/135/160/185 (+45% Fuqia e Aftësisë) (+3% bonus mana) dëme magjike për armiqtë Goditja e parë e armikut, konsumon të gjitha pikët Rune .
 • Nëse Ryze fiton 2 Runa përpara se të mbingarkojë rrezen, Ryze fiton një mburojë që thith 60 – 200 (duke u rritur me nivelin) (+60% Fuqia e Aftësisë) (+3% bonus mana) dëmton mbi 2 sekonda dhe jep 25/30/35 /40/45 Shpejtësia e Lëvizjes për kohëzgjatjen.
 • Ndërveprimi me Fluksin Magjik: Mbingarkesa shkakton dëme 40/55/70/85/100% në bazë të nivelit të Fluksit Magjik në të gjitha njësitë pranë objektivit të shënuar dhe i konsumon të gjithë shënuesin në objektiv.

W: Biruca e lashtë

 • Lidh një njësi armike për 1 sekondë dhe jep dëme magjike 80/100/120/140/160 (+20% Fuqia e Aftësisë) (+1% bonus mana).
 • Ndërveproni me Magic Flux: Rune Dungeon imobilizon objektivat e shënuar nga Magic Flux për deri në 2 sekonda.

E: Rrjedha Magjike

 • Ryze lëshon një rruzull energjie, duke shkaktuar dëme magjike 50/75/100/125/150 (+30% fuqia e aftësisë) (+2% bonus mana) në objektiv dhe duke i shënuar ato për 3 sekonda, duke përdorur aftësitë e tjera të Ryze në një shenjë objektivi do të ndërveprojë me të dhe do të rrisë efektin.
 • Ndërveprimi me Magic Flux: Magic Flux do të përhapet në caqet e afërta, duke shkaktuar të njëjtin dëm dhe duke i shënuar ato. Objektivat e shënuar dhe të vrarë nga aftësitë e tjera të Ryze do të shënojnë gjithashtu objektiva të tjerë afër.

R: Vorbull hapësinore

 • Ryze krijon një portal për 2 sekonda rreth tij duke qenë ende në gjendje të lëvizë dhe të përdorë aftësitë normalisht. Pas 2 sekondash, Ryze dhe të gjithë aleatët (përfshirë minionët) në zonën e teleportit do të teleportojnë në vendndodhjen e synuar.

Magjia e Thirrjes së Ryze

Me 2 pozicione të sipërme dhe të mesme, të gjithë kur luajnë gjeneral Ryze mund t’i referohen magjive ndihmëse për këtë kampion kur shkojnë si më poshtë:

Shkoni në mes

 • Blic + djeg.

Shkoni në krye

 • Shpejtësi + teleport.

Nëse vini re, pothuajse në çdo pozicion, Ryze është akoma më i përshtatshmi me thirrësin flash + teleport për të kapur mirë rrugën për t’u pajisur.

Udhëzime se si të ndërtoni Ryze

Me aftësitë e Ryze-së për mbushjen e dëmtimit magjik, ju djema shpesh i kushtoni shumë vëmendje pajisjeve të depërtimit magjik + magjik.

Pajisjet e fillimit

Pajisjet e fillimit Ryze shkon në krye, në mes

Këpucë për Ryze

Pajisjet kryesore

Ryze shkon në krye, në mes

Ose

Pajisje opsionale

Ose

Si të ndërtoni Ryze në Top, Mid

Ky është kombinimi më standard dhe më i fuqishëm me një goditje për Ryze në mes ose në krye: Engjëllit Scepter + Morello Demon Book + Rabadon Witch Hat + Void Staff + Zhonya Hourglass.

Ose gjithashtu mund të zgjidhni: Skeptri i jetëgjatësisë.

Nëse Ryze duhet të shkojë me kampionë vrasës që shkaktojnë dëme të rënda, ose kampionë me efekte grumbullimi si: LeblancZoe, Syndra… duhet të konsideroni ngritjen: Gjerdan kryqpër të reduktuar sasinë e dëmit të marrë dhe për t’iu kundërvënë pjesërisht atyre kampionëve.

Me Ryze duke shkuar në Top shpesh duhet të përballen me kampionë me një sasi të madhe dëmtimi fizik => zgjidhni Këpucë Ninja Ju lutem.

Përveç mënyrës për të ndërtuar AP të plotë, dëmtimi + rezistenca e kombinuar e Ryze top është gjithashtu shumë e lezetshme, sepse sa më vonë të jetë loja, forca e Ryze rritet ndjeshëm, kështu që nuk duhet të shqetësoheni shumë për sasinë e dëmtimit. Ryze.

Me këtë ndërtim, misioni i Ryze është të marrë dëmin e ekipit armik, të bëjë dëm dhe të kontrollojë sa më shumë që të jetë e mundur => shumë i fortë dhe i fortë + dëmi është gjithashtu jashtëzakonisht i rëndësishëm.

 • Maska e humnerës: Me një gamë të shkurtër të kastit, Ryze do të përballet me shumë kërcënime të mundshme nga magjistari i armikut, qoftë në korsi apo në luftime ekipore. Sasia e madhe e rezistencës magjike përveç shëndetit dhe energjisë do të ndihmojë Ryze të jetë më i fortë, duke garantuar siguri në ndeshjet “të vështira” si Cassiopeia, Syndra, Orianna, …
 • Skeptri i Engjëllit: Bjergsen rekomandon përmirësimin e Angel’s Scepter sa më shpejt që të jetë e mundur, sepse pasi të ripunohet, ky artikull ka shumë statistika të dobishme (për shembull, reduktim 20% i ftohjes).
 • Kapelë shtrigash Rabadon: Pasivi i Old Magic Master rrit manën e Ryze sipas fuqisë së aftësisë, kështu që ndërtimi i këtij artikulli për Ryze konsiderohet një zgjedhje e dyanshme. Gjithashtu për shkak të këtij % ndërveprimi reciprok, Ryze mund të shkojë në Rabadon Witch Hat më herët se magjistarët e tjerë nëse jeni “të gjelbër” dhe dëshironi të shpejtoni topin e borës.
 • Trungu i zbrazët: Pajisjet e depërtimit janë të nevojshme për të gjithë kampionët magjistarë për të siguruar rezultatin e dëmtimit në fund të lojës, dhe natyrisht Ryze nuk bën përjashtim midis tyre.
 • Ora e rërës Zhonya: përkundër faktit se Vorbulla Dimensionale nuk ndërvepron më me shkasin e ngrirjes, Ryze ka ende nevojë për Hourglass për të shmangur të qenit “tepër fokusuar” nga armiku në luftime ekipore. Sidomos duke e ditur që korsia e mesit të armikut është Bjergsen, mendoj… ju gjithashtu dëshironi t’i dëmtoni atij së pari, apo jo?
 • Gjerdan kryq: ekuilibër midis dëmtimit, rezistencës magjike dhe reduktimit të ftohjes. Kryesisht për të luftuar aftësitë e kontrollit me rreze të gjatë, si Lidhja e Yin ose Thirrja e Përbindëshit të Ujit, etj.
 • Letra e Demonit Morello: një artikull i situatës për të kundërshtuar kampionët e fortë të qëndrueshmërisë si Swain ose Vladimir.
 • Maska e Ferrit Liandry: Zakonisht nuk shihet në Ryze, por me ftohjet e ulëta të aftësive të saj, Liandry bën të mundur që Rune Mage të shkaktojë dëme më të qëndrueshme ndaj kampionëve të tankeve.

Pikat e forta dhe të dobëta të Ryze

Avantazhi

 • Lojë shumë e fortë e vonë.
 • Ka aftësi të vështira kontrolli.
 • Grupi i lëvizjeve është fleksibël, mund të bëjë shumë detyra.
 • Aftësia për t’u përfshirë në luftime në distanca të gjata.
 • Shtyni shpejt minionët, kanë dëmtime në një zonë të gjerë.

Defekt

 • Faza e parë nuk është e fortë.
 • Ka shumë mënyra të kombinimeve dhe renditja e aftësive duhet të jetë shumë e kujdesshme.

Si t’i kundërvihemi gjeneralit Ryze

 • Ryze mund të mposhtë pothuajse çdo kampion në League of Legends. Nëse nuk keni një avantazh të qartë, mos e dueloni atë.
 • Përqendrohuni te Ryze së pari në luftime, sepse ai mund t’i shkaktojë shumë dëme ekipit tuaj.
 • Ryze është i dobët ndaj shtytësve të shpejtë të korsisë për shkak të pastrimit të tij të dobët përpara nivelit 6. Përpiquni të shtyni minionët në frëngjitë e Ryze në fillim të lojës.
 • Fluksi Magjik i Ryze mund të përhapet në caqet e afërta. Mbajeni këtë në mendje nëse jeni një kampion përleshjeje.

Me pikë kundër Ryzemund të aplikoni për të parandaluar rritjen e fuqisë së këtij gjenerali në fund të lojës.

Si të kombinoni Ryze

 • së pari. EWP (për të ndjekur) ose WEP ose EEP për të krijuar forca të blinduara.
 • 2. E – E – Q ose P – E – Q (sigurohu P 2 vret minionët) për të shtyrë minionët. Zonja E Goditni çfarëdo objektivi që është në mes, si përleshja me përleshje në mes, topin ose minionin me rreze në mes.
 • 3. Q – W – Q – E – Q për t’i shkaktuar dëm sa më shpejt të jetë e mundur një objektivi të vetëm.
 • 4. Q – E – Q – W – Q – E – Q për të maksimizuar dëmet
 • 5. Q – E – W – Q – E – E – Q për të krijuar 2x armaturë. Kombinim Kjo kërkon kohë për të zotëruar E respawn, i përshtatshëm për lojën e vonshme.. Ose mund ta zëvendësoni E të barabartë W nëse shërohet me kohë.
 • 6. P – E – W – Q për të ikur. Do ta lidhni armikun deri në 2 sekonda dhe do të fitoni shpejtësinë për t’u tërhequr.

Wallpaper, lëkurat e gjeneralit Ryze

Ryze Glory

Ryze the Walking Dead

Kristal i Zi Ryze

Udhëzime se si të luani gjeneralin Ryze

Lojë e hershme

 • Me këtë thënë, fuqia e Ryze është shpesh më efektive në ndeshjen e mesme dhe të vonë. Prandaj, është jashtëzakonisht e rëndësishme të përqendroheni në kultivimin e statistikave të ushtarëve në këtë fazë. Përveç kësaj, Ryze është një kampion pa lëvizshmëri, kështu që ruajtja përreth është thelbësore.
 • E thënë thjesht, çdo aftësi do të përdorë Mbingarkimin (Q) për të reduktuar ftohjen e aftësive të tjera. Filloni këtë kombinim me 2 rafte nga pasivi i magjistarit të lashtë.

Mes lojës

 • Këtu Ryze fillon të tregojë fuqinë e tij ndërsa maksimizon aftësinë e tij të Mbingarkimit për të rritur kohëzgjatjen e efektit të Magjistarit të Lashtë. Prandaj, është plotësisht e mundur të lidhni kundërshtarin me Rune Dungeon deri në 3.4 herë. Dëmtimi i Ryze varet shumë nga pajisjet, veçanërisht pajisjet që rritin mana.
 • Pajisjet si Skeptri i Jetës dhe Skeptri i Kryeengjëllit kanë një kohë të caktuar për t’u maksimizuar, kështu që fuqia e Ryze do të rritet gjithashtu me kalimin e kohës ndërsa këto sende arrijnë pragun e tyre të fuqisë.

Lojë e vonë

 • Faza më e fortë e Ryze, koha kur askush nuk guxonte të përballej me të, madje as më i egëri. Dëmtimi, kontrolli dhe shpejtësia e lëvizjes së Ryze, së bashku me rezistencën, kanë arritur kulmin.

https://www.youtube.com/watch?v=wyUlstIf31E

Me pozicione të ndryshme uljeje, një lojë e fortë në fund të lojës bën Gjenerali Ryze në sezonin 11 Ky është me të vërtetë një kampion i frikshëm kur ngjitet në Rank.

Koment

Përgjigju

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Bảng ngọc Ryze: Bảng ngọc bổ trợ cho Ryze mới nhất . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Tham Khảo Thêm:  Cảm nhận ý nghĩa bài thơ Mùa xuân nho nhỏ của Thanh Hải

Related Posts

TOP các trò chơi cực thú vị ở VinWonder Nha Trang

Nếu bạn đến VinWonders Nha Trang mà chưa biết chơi trò chơi gì hấp dẫn. Hãy để VinID chia sẻ cùng bạn những trò chơi dành cho…

Đảo Robinson Nha Trang – Hòn đảo cho người thích khám phá

Đảo Robinson Nha Trang là địa điểm du lịch hè 2023 được nhiều người yêu thích và trải nghiệm. Hòn đảo mới bắt đầu khai thác du…

Charlie Puth – Chàng ca sĩ với phong cách độc đáo, cuốn hút

Charlie Puth là ca sĩ nhạc pop người Mỹ, được mệnh danh là thần đồng âm nhạc bởi giọng hát cực hay. Anh sở hữu giọng hát…

Hè cực cháy với Charlie Puth tại đại nhạc hội 8Wonder

Lễ hội âm nhạc 8 kỳ tích – Sự kiện âm nhạc đẳng cấp quốc tế mang đến trải nghiệm “không giới hạn cảm xúc kỳ diệu…

Cách mua vé đại nhạc hội 8Wonder vừa dễ, vừa nhanh

8 Wonder Music Festival sẽ chính thức diễn ra vào ngày 22/07/2023, đây sẽ là sự kiện âm nhạc bạn không thể bỏ lỡ nếu ghé thăm…

Cẩm nang du lịch Thánh địa Mỹ Sơn chi tiết từ A đến Z

Khi nhắc đến tỉnh Quảng Nam, ai cũng sẽ nghĩ đến địa danh nổi tiếng đó là Thánh địa của con trai tôi. Vào năm 1995, Nơi…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *