Bảng Ngọc Skarner: Bảng ngọc bổ trợ cho Skarner mới nhất

Reklamim

Udhëzime se si të luani gjeneralët Skarner sezoni 11, me mënyrën se si të rritni aftësitë sipas nivelit dhe të ndërtoni sende dëmtimi, forca të blinduara rrit rezistencën kur shkoni në xhungël. Skarne, Combo dhe Build xhevahire shtesë vendosin artikujt më të fuqishëm për Skarner kur shkon Top, Mid me këto mënyra për t’iu kundërvënë këtij gladiatori kur luan League of Legends për t’u ngjitur në renditjen më të mirë.

Rune Rune për Skarner

Unë e dua këtë gjeneral, Tabela me gurë të çmuar Skarner Me gurët e ri të rikombinuar, ka mjaft ndryshime të cilave mund t’u referoheni. Tabelat e runes për Skarner në xhungël, të cilat mund t’i përdorni për t’u ngjitur në Rank me këtë gladiator, janë jashtëzakonisht të mira në LOL.

Gurë Kristali për Skarner për të shkuar në krye

Magjike + dërrmuese

Dega kryesore

 • Përshpejtimi i Fazës: Kjo perlë është mjaft e përshtatshme për Si të luani Skarner, kur trajton 3 aftësi me një kundërshtar, Skarner fiton 25% > 40% shpejtësi lëvizjeje drejt armikut. Dhe fitoni 75% rezistencë të ngadaltë.
 • Manteli i resë: Pas hedhjes së magjisë thirrëse, shpejtësia e lëvizjes së Skarner rritet për 2 dëmtime.
 • Shpejt: Rritja efektive e shpejtësisë 7% për Skarner.
 • Thuy Thuong Phieu: Shpejtësia e lëvizjes së Skarner në rruaza është rritur ndjeshëm.

Nëndegët

 • Gjuajtje e thjeshtë: Skarner u bën 10 > 45 dëme armiqve të ngadalësuar.
 • Gjuetari i fundit: Merrni 5% ulje të ftohjes në ultimate.

Tabela e runes së Sivirit e fundit këtë sezon

Rune Rune e Skarner në xhungël

Mbështetëse + Frymëzim

Dega kryesore

 • Gjuetia e kafshëve: Pasi Skarner aktivizon këtë perlë, nxitimi i këtij gladiatori rritet në 45% për 1,5 sekonda dhe gjithashtu fiton nga 40 > 100 SMTU.
 • Syri i Zombit: Pasi Skarner shkatërron një repart armik, në atë vend do të mbijë syri i zombit të një aleati.
 • Gjuetar i talentuar: Skarner fiton rigjenerimin e 10 artikujve.

Nëndegët

 • Dorëzimi i biskotave: Skarner fiton energji falas dhe biskota shëruese.
 • Kthjelltësia Kozmike: Skarner ka 5% më shumë ftohje, aftësi, pajisje…

Rune Skarner Rune

E madhe + Magjike

Me bordi rune përforcues i xhunglës për Skarner, është mbledhur nga Thaotruong.com, kështu që mund ta përdorni për t’u ngjitur në Rank me gladiatorët këtë sezon në mënyrë jashtëzakonisht efektive.

Grafiku i nivelit lart të aftësive të Skarner

Me 2 pozicione udhëtimi, mund t’i referoheni si të niveloni magjitë për Skarner si në vazhdim:

Mënyra 1: maksimumi P -> W -> E: përdorni më shumë Skarner shkon në xhungëlkrye => ky është përdorimi i shumëfishtë.

Mënyra 2: Një mënyrë tjetër Skarner max E -> W -> P.

 • Crystal Slash (Q) është aftësia kryesore e dëmtimit të Skarner-it që përdoret për të ngrënë përbindësha të xhunglës dhe për të luftuar kampionët e armikut, kështu që së pari duhet të ngrihet në nivelin 1 dhe maksimum.
 • Aftësia e guaskës së kristalit (W) rrit forca të blinduara dhe shpejtësinë e lëvizjes së Skarner, duke e ndihmuar atë të xhunglës me më pak shëndet, si dhe duke rritur rezistencën dhe shpejtësinë e lëvizjes në luftime. Kjo aftësi maksimizon vendin e dytë.
 • Bishti i Akrepit (E) është aftësia e Skarner për të kontrolluar objektiva të shumtë, si dhe për t’i shkaktuar disa dëme magjike armiqve. Kjo aftësi ngre 1 pikë për të marrë kontrollin në nivelin 3, duke e bërë më të lehtë për Skarner-in që të fitojë. Ngritja maksimale e fundit.
 • Paraburgimi (R) Shkathtësia e fuqishme shtypëse e Skarnerit. Ngritni nivelin e duhur.

Pasive: Kristal Tower

 • Pamja e Skarner do të krijojë kristale në hartë. Kristalet mund të kapen nga kundërshtari duke qëndruar në majë. Marrja e kristalit do ta bëjë të pamundur që kundërshtari ta marrë atë për 15 sekondat e ardhshme.
 • Kur aktivizon kristalin, Skarner fiton 100 shpejtësi lëvizjeje, 48 ~ 150% (42 + 6% për nivel) shpejtësi sulmi dhe rikthen 3% të manovrës së tij maksimale në sekondë.

Pyetje: Prerje kristalore

 • Skarner bën dëme fizike 20/30/40/50/60 (+40% bonus Dëmi nga Sulmi) për armiqtë e afërt. Nëse një njësi goditet, ajo forcohet me Crystal Energy për 5 sekonda.
 • Ndërsa Skarner është i fuqizuar, Slashes i tij Crystal sjell dëme magjike bonus 20/30/40/50/60 (+20% Fuqia e Aftësisë).

W: Predha kristal

 • Kostoja: 60 mana
 • Ftohje: 13/12.5/12/11.5/11 sekonda
 • Skarner krijon një mburojë të barabartë me 12/13/14/15/16% të dëmtimit maksimal të shëndetit të Skarner (+80% fuqia e aftësisë) për 6 sekonda. Ndërsa mburoja është aktive, Skarner fiton shpejtësinë e lëvizjes 16/20/24/28/32% për 3 sekonda.

E: Bishti i akrepit

 • Skarner lëshon një shpërthim energjie kristalore që shkakton dëme magjike 40/75/110/145/180 (+40% Fuqia e Aftësisë) dhe ngadalëson armiqtë e goditur me 45/50/55/60/65% në 2 sekonda.
 • Shpejtësia e fluturimit të bishtit të akrepit zvogëlohet sa herë që kalon përmes një kampioni armik.
 • Armiqtë e goditur helmohen me Crystal Poison për 5 sekonda, duke bërë që sulmi tjetër bazë të shkaktojë dëme fizike bonus 25/50/75/100/125 dhe të trullosë për 1 sekondë.
 • Helmimi i objektivit me kristale me Scorpion Tail dhe Prisonment do të forcojë Skarner (ashtu si kur qëndron pranë kristalit) për kohëzgjatjen e mohimit të objektivit dhe do të zvogëlojë ftohjen e Scorpion Tail.

R: Me burgim

 • Skarner shtyp një kampion armik për 1,75 sekonda dhe shkakton dëme magjike 20/60/100 (+50% Fuqia e Aftësisë). Skarner mund të lëvizë lirshëm gjatë kësaj kohe dhe do të tërheqë objektivin e tij me vete. Kur efekti përfundon, objektivi i Skarner merr 100/150/200 (+50% Fuqia e Aftësisë) bonus dëmi magjik. Sjell një shtesë prej 60% të dëmit total fizik të Skarner në fillim dhe në fund të aftësisë.

Magjitë thirrëse për Skarner

Me 2 pozicione, Top dhe Forest, kështu që ju lutemi zgjidhni një magji të përshtatshme thirrëse për Skarner:

Shkoni në Pyll

 • Shpejtësia + ndëshkimi.

Shkoni në krye

 • Shpejtësia + teleport.

I njohur si një luftëtar tankesh, Skarner zakonisht shfaqet në zonën e Jungle ose Top, kështu që thirrësi i Flash + Punishment ose Teleport është më i përshtatshmi për këtë kartë.

Si të specifikoni gjeneralin Skarner

Thjesht një luftëtar i goditur, kështu që pajisjet e orientuara nga rezistenca si armatura + shëndeti janë të domosdoshme për Skarner kur është në rrugë.

Por me një top Skarner kundër Shyvana, Sioni… atëherë pajisjet e dëmtimit dhe vdekjes për të kapur gjuajtësit janë absolutisht të nevojshme.

Pajisjet e fillimit

Pajisjet e fillimit Skarner shkon në Top

Pajisjet e fillimit Skarner shkon në xhungël

Këpucë për Skarner

Pajisjet kryesore

Skarner shkon në xhungël

Skarner shkon në Top

Pajisje opsionale

Ose

Si të ndërtoni Skarner për Tank Forest + forca të blinduara

Pajisjet Skarner të vendosura për të shkuar në rezervuarin plot Forest me rezistencën më standarde dhe më të madhe ndaj buallit përfshijnë: Magjinë e Demonit të Zjarrit + Lavdinë e Vërtetë + Armaturën e Martirit + Kapelën Adaptive + Armorën e gjakut Warmog.

Nëse armiku ka shumë dëmtime fizike.

Si të ndërtoni një Skarner për pyllin e dëmtimit

Si të ndërtoni Skarner Shkoni në Pyllin e Dëmtimit.

Ose rrisni ngadalësimin me Skarner Ice Hammer.

Si të ndërtoni Skarner për dëmtim të lartë, mesatar

Referojuni si të hartoni Skarner në korsinë e sipërme.

Ne mund të përdorim Skarner për të rritur shpejtësinë e sulmit me Thikë vjollcë ose Shpata pa emër.

 • Shpata me tre hop: Nëse dëshironi një aftësi të fortë dorë më dorë, blini menjëherë Shpatën Tre Hop për Skarner. Falë ftohjes shumë të shpejtë të Q, Skarner mund ta aktivizojë vazhdimisht këtë artikull, ose ndonjëherë thjesht E godet një armik, pastaj godet një normal dhe objektivi ka humbur shumë shëndet. Përveç kësaj, Three Hop Sword gjithashtu jep deri në 20% ulje të ftohjes, një numër i madh që ndihmon grupin e aftësive të Skarner të rikuperohet më shpejt.
 • Mburoja e Akullit: Pas përdorimit të E dhe R, Skarner nuk do të ketë më asnjë kontroll të turmës në dorë, por nëse shton Ice Shield, ai do të jetë në gjendje të shtojë një ngadalësim të lehtë nëse objektivi nuk është vrarë.
 • Armor gjaku Warmog: Edhe pse ky artikull sapo është nervozuar pak, Skarner ende mund të fitojë Armor pasi të ketë marrë më parë rreth 2 artikuj të mëdhenj që përmirësojnë shëndetin.
 • Kapelë adaptive: Nëse nevojiten pajisje të rezistencës magjike, ky do të jetë artikulli më i përshtatshëm për atë Skarner

Pikat e forta dhe të dobëta të Skarner-it

Forcë

 • Aftësi e mirë për të pastruar përbindësh.
 • Gang i fortë në nivelin 6:
 • Loja është mjaft fleksibël:
 • Zotërimi i 2 aftësive super të forta të kontrollit të fortë
 • Ka qëndrueshmëri të mirë
 • Lufta dorë më dorë është mjaft e mirë kur Crystal Tower është e dobishme

Dobësi

 • Vështirë për t’u ngjitur përpara nivelit 6:
 • Kundërveprimi nga Alchemy Towel:
 • Nuk ka aftësi për të nxituar:
 • Të gjitha aftësitë kanë një gamë mjaft të shkurtër
 • Koordinimi i shokëve të skuadrës kërkohet që ultimati të përdoret në mënyrë më efektive

Kundër Skarner

 • Lëvizjet e sprapsjes/terrenit (Janna’s Monsoon, Trundle’s Pillar of Ice) e kundërshtojnë mirë Skarnerin sepse ai do ta ketë të vështirë të arrijë shokët tuaj të skuadrës.
 • Përpiquni të thyeni forca të blinduara të Skarner-it pasi ai gjithashtu heq shpejtësinë e lëvizjes bonus.
 • Mos harroni të Flash për të shpëtuar nga Skarner kur ai po nxiton drejt jush, sepse Skarner patjetër do t’ju burgos dhe do t’ju tërheqë në mes të ekipit armik.
 • Nëse Skarner është shumë i shpejtë ose shumë i rrezikshëm, investoni në një peshqir Alkimi ose thikë Merkuri për të thyer burgimin e tij.

Përdorni dobësitë kundër Skarnerpër të kufizuar fuqinë dhe për të shtypur këtë kampion në fazën e rrugës kur përballet.

Udhëzime se si të luani General Skarner

Lojë e hershme

 • Meqenëse Skarner nuk e pastron xhunglën shumë shpejt, merrni iniciativën për të ngrënë xhunglën me mbështetjen e korsisë së bot.
 • Kushtojini vëmendje për të ngrënë në drejtimin e xhunglës dhe më pas shkoni në shtëpi në sezonin e këpucëve, gur i çmuar Predator mund të përdoret menjëherë për t’ju ndihmuar të vendosni fazën e përsosur të gankut.
 • Kur hani përbindësha të xhunglës, përpiquni të qëndroni në kullën e kristaltë për t’i dhënë Skarnerit më shumë shpejtësi sulmi, lëvizje dhe rigjenerim mana për veten e tij.
 • Crystal Slash (Q) ka një ftohje shumë të shpejtë dhe shkakton dëme në një zonë të madhe, kështu që përdorni vazhdimisht për të pastruar shpejt xhunglën.
 • Kur të mbaroni së ngrëni 3 përbindësha të xhunglës, keni arritur nivelin 3, tani mund të gënjeni. Nëse nuk dini çfarë të bëni, shkoni në lumë dhe përfundoni së pari Gaforren e çuditshme për të siguruar më shumë vizion në një zonë mjaft të madhe.
 • Kur sulmoni, aktivizoni Crystal Shell (W) për të rritur shpejtësinë e lëvizjes kur ecni drejt kundërshtarit, më pas përdorni Scorpion Tail (E) mbi to, nëse objektivi është në mes, atëherë filloni menjëherë një sulm bazë për ta bërë atë. Trullo armiqtë, duke e bërë më të lehtë përfundoni ato. Mbani në mend se Scorpio’s Tail (E) është aftësia e vetme drejtuese e Skarnerit dhe aftësia e hershme e kontrollit të lojës, kështu që ju duhet ta përdorni atë në mënyrë korrekte nëse doni të gabon me sukses. Përveç kësaj, nuk rekomandohet përdorimi i kësaj aftësie te minionët, sepse do të zvogëlojë shumë shpejtësinë e fluturimit, duke e bërë më të lehtë për armikun shmangien.
 • Kur arrini nivelin 6, Skarner tani ka një aftësi shumë të rëndësishme, Prison (R). Kjo aftësi mund të bllokojë objektivin për vdekje për 1.5 sekonda. Përveç kësaj, kur Skarner lëviz, do të tërheqë edhe armiqtë.
 • Kur Prison (R) është në një armik, aktivizoni menjëherë Crystal Shell (W) për të rritur shpejtësinë e lëvizjes së Skarner, duke vrapuar shpejt drejt shokëve të skuadrës për të vrarë më lehtë armiqtë.
 • Mos përdorni 2 aftësi kontrolli në të njëjtën kohë, Bishtin e Akrepit (E) dhe Burgimin (R) mbi njëra-tjetrën. Përdoreni këtë aftësi të paktën 1 sekondë larg nga tjetra.

Mes lojës

 • Në këtë fazë ju duhet të plotësoni të paktën dy deri në tre artikuj të dërguar te Skarner.
 • Merrni kontrollin dhe hani Dragon sa herë që të jetë e mundur. Në mënyrë tipike, kur xhungleri armik shfaqet në korsinë e Topit ose i ka mbaruar shëndeti dhe ka shkuar në shtëpi, kjo është koha më e mirë për të ngrënë dragonj.
 • Përpiquni të përdorni Scorpion Tail (E) në sa më shumë kampionë armik që të jetë e mundur, kur ata janë të përqendruar në një vijë të drejtë është koha më e mirë. Dhe mos harroni t’i sulmoni ata për t’i trullosur.
 • Nëse armiqtë janë gjeneralë Assassin ose kanë aftësi të forta për të mbyllur, vrasin mirë ADC dhe Mage në ekipin tuaj, është më mirë të përdorni Prison (R) mbi ta për të mbuluar dëmin kryesor të ekipit tuaj.
 • Dobësia e Confinement (R) është se mund të neutralizohet nga kgt, kështu që përpara se të ndodhë lufta, mos harroni të ndizni skedën dhe të shihni se cilët armiq kanë blerë kcg dhe të shmangni përdorimin e Confinement (R) ata.
 • Kur të keni përdorur të gjitha aftësitë tuaja për të kontrolluar kampionin e armikut, mos nxitoni me kokëfortësi në skuadrën e armikut. Në këtë pikë, duhet të ktheheni te shokët tuaj të skuadrës për të minimizuar dëmin e marrë, si dhe të prisni që ftohja e Scorpion Tail (E) të përfundojë rrotullimin dhe më pas të vazhdoni luftën.

Lojë e vonë

 • Detyra juaj në lojën e fundit është të mbroni të gjithë ekipin nga dëmtimi, të shfrytëzoni mundësinë për të përdorur + Burgoj (R) për të kapur armikun individualisht. Në këtë pikë, më shumë se një person në luftë ka një avantazh të madh, kështu që nuk është e nevojshme të synoni ADC ose Mage të armikut.
 • Mundohuni të kontrolloni dhe hani objektiva të rëndësishëm si Dragon dhe Baron.

Me aftësi të forta kërcimi, Gjenerali Skarner në sezonin 10 Kjo është një nga kartat shumë të fuqishme të rrugës në pozicione të ndryshme.

Komentoni

Përgjigju

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Bảng Ngọc Skarner: Bảng ngọc bổ trợ cho Skarner mới nhất . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Tham Khảo Thêm:  Phương pháp thuyết minh - SGK Ngữ văn 8, tập 1

Related Posts

TOP các trò chơi cực thú vị ở VinWonder Nha Trang

Nếu bạn đến VinWonders Nha Trang mà chưa biết chơi trò chơi gì hấp dẫn. Hãy để VinID chia sẻ cùng bạn những trò chơi dành cho…

Đảo Robinson Nha Trang – Hòn đảo cho người thích khám phá

Đảo Robinson Nha Trang là địa điểm du lịch hè 2023 được nhiều người yêu thích và trải nghiệm. Hòn đảo mới bắt đầu khai thác du…

Charlie Puth – Chàng ca sĩ với phong cách độc đáo, cuốn hút

Charlie Puth là ca sĩ nhạc pop người Mỹ, được mệnh danh là thần đồng âm nhạc bởi giọng hát cực hay. Anh sở hữu giọng hát…

Hè cực cháy với Charlie Puth tại đại nhạc hội 8Wonder

Lễ hội âm nhạc 8 kỳ tích – Sự kiện âm nhạc đẳng cấp quốc tế mang đến trải nghiệm “không giới hạn cảm xúc kỳ diệu…

Cách mua vé đại nhạc hội 8Wonder vừa dễ, vừa nhanh

8 Wonder Music Festival sẽ chính thức diễn ra vào ngày 22/07/2023, đây sẽ là sự kiện âm nhạc bạn không thể bỏ lỡ nếu ghé thăm…

Cẩm nang du lịch Thánh địa Mỹ Sơn chi tiết từ A đến Z

Khi nhắc đến tỉnh Quảng Nam, ai cũng sẽ nghĩ đến địa danh nổi tiếng đó là Thánh địa của con trai tôi. Vào năm 1995, Nơi…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *