Guide Jayce mùa 11: Bảng ngọc bổ trợ và cách lên đồ cho Jayce

Reklamim

Udhëzime se si të luani gjeneralët Jayce sezoni 11, me demtime paisjesh, vdekshmeria per kete gjeneral kur shkon Mid eshte me e forta kete sezon. Gurët e çmuar mbështetëse Jayce, Combo dhe Build Udhëzues se si të ndërtoni artikuj për gjeneralin Jayce kur shkoni në Top, Pylli më i mirë për referencën tuaj, së bashku me mënyrën se si t’i kundërviheni këtij kampioni kur ngjiteni në Rank në League of Legends.

Rune Rune e Jayce

Bordi i Jayce Gem Gurët e çmuar më të fundit janë më të përshtatshmet për këtë kampion për të aktivizuar fuqinë kur shkon Top ose Mid. Disa Tabela e runes së Jaycetë cilit të gjithë mund t’i referohen për t’i përdorur kur ngjiten në rangun në LOL në mënyrë më efektive.

Pllakë Jade për Jayce

Saktësia + frymëzim

Dega kryesore

 • Pushtoni: Kur kryen 2 sulme ndaj një kundërshtari, Jayce fiton menjëherë fuqinë adaptive 1.7 > 4.2 dhe kur të arrijë pragun do ta ndihmojë Jayce të shërojë mbi 15% të dëmtimit të kundërshtarit.
 • Prania intelektuale: Duke marrë pjesë në vrasjen e një kundërshtari, Jayce rifiton 20% të mana ose mana e tij.
 • Legjenda: Etur për gjak: Jayce fiton 0.6% vjedhje jete.
 • Legjenda: Rezistenca e efektit: Fitoni rezistencë ndaj efekteve dhe ngadalësohet.
 • Legjenda: Shpejtësia e sulmit: fitoni 3% shpejtësi sulmi.
 • Qëndrimi i fundit: Armiqtë nën 60% shëndet, shkaktojnë 5 >11% dëm shtesë për kundërshtarët.

Nëndegët

 • Gjurmët magjike: Merrni këpucë falas në 12 minuta.
 • Dorëzimi i biskotave: Ka cookie që rikthen shëndetin dhe mana.

Këto Rune përforcuese Jax Duhet të konsultohet më i forti

Bordi i gurëve të çmuar që Jayce të shkojë në mes

Magji + Frymëzim

Dega kryesore

 • Përshpejtimi i Fazës: Me 3 sulme aftësish, brenda 4 sekondave fitoni 25 > 40% shpejtësi lëvizjeje.
 • Shiriti i Energjisë: Jayce do të fitojë rigjenerim mana.
 • Fokusi Absolut: Jayce ka mbi 70% shëndet, do të fitojë 18 pas Krishtit + 30 AP.
 • Akumulimi agresiv i erës: Çdo 10 minuta, Jayce fiton përkatësisht një AD + AP shtesë.

Gurë Kristali për Jayce për të shkuar në krye

Mbështetëse + Frymëzim

Dega kryesore

 • Goditje elektrike: Me 3 sulme ose aftësi bazë, lojtarët e Jayce do të marrin respektivisht 30 > 180 dëmtime.
 • Shija e gjakut: Shëron shëndetin kur rrëzon një kundërshtar.
 • Mblidhni kokërdhat e syve: Për çdo kokërdhok të përftuar, fitoni menjëherë 1,2 AD + 2 AP.
 • Gjuetari i Lakmisë: Shëroni nga dëmtimi i aftësisë së shkaktuar.
 • Gjuetar i pamëshirshëm: Fitoni 5 shpejtësi lëvizjeje nga lufta.

Me degët plotësuese të lodhit për Jayce, lojtarët mund t’i referohen atij për të aplikuar për të luajtur më mirë këtë kampion kur ngjiten në Rank.

Grafiku i nivelit lart të aftësive të Jayce

Edhe pse korsia ka shumë pozicione, por kur luani gjeneralin Jayce, ju duhet të përmirësoni aftësitë për gjeneralin Jayce në mënyrë që të rrisni aftësinë e Jayce.sëpatë P -> W -> E.

 • P është sulmi kryesor shëndetësor në formën Cannon dhe qasja kryesore në formën Hammer, duke maksimizuar së pari.
 • Ngritja maksimale W e dyta sepse kjo është një aftësi mjaft e mirë e mbështetjes së dëmtimit të të dy formave.
 • E ngrini një pikë në nivelin 2, ngritja maksimale e fundit. I LIRË shtoni nivelin e duhur.

Pasiv: Kondensator Hextech

 • Jayce fiton 40 shpejtësi lëvizjeje bonus për 1.25 sekonda sa herë që hedh Transmutation (Kalimi nga Mercury Hammer në Mercury Cannon dhe anasjelltas).

Pyetje: Qielli / Ura e Bubullimës

 • Sky Point: Jayce ngarkon përpara duke i dëmtuar fizikisht armiqtë 20/65/110/155/200 (+100% bonus Dëmi nga Sulmi) dhe ngadalëson shpejtësinë e lëvizjes së objektivit me 30/35 /40/45/50 për 2 sekonda.
 • Thunderball: Jayce lëshon një Top Thunder që shpërthen në goditje ose në fund të rrezes, duke shkaktuar dëme fizike 60/115/170/225/280 (+120% bonus nga sulmi) për të gjitha viktimat në afërsi të shpërthimit.
 • Nëse Thunderball lëshohet përmes Portës së Përshpejtimit, diapazoni i tij, shpejtësia e fluturimit dhe dëmtimi rriten me 40%, deri në 84/161/238/315/392 (+168% bonus nga dëmtimi i sulmit) fizika e dëmtimit.

W: Bubullima e zhurmshme / Akumulim

 • Pasiv: Jayce fiton 6/8/10/12/14 mana për sulm në Hammer Form.
 • Aktiv: Jayce është i mbështjellë nga një fushë elektromagnetike, duke u shkaktuar 25/42,5/60/77,5/95 (+25% Fuqia e Aftësisë) dëme magjike në sekondë për armiqtë e afërt për 4 sekonda.
 • Akumulimi: Jayce fiton shpejtësinë maksimale të sulmit (2.5 sulme në sekondë) për 3 sulmet e ardhshme, të cilat kanë 70/80/90/100/110% të Dëmtimit të Sulmit të tij.

E: Ndëshkimi i Rrufesë / Porta e Përshpejtimit

 • Ndëshkimi i Rrufesë: Jayce i jep objektivit 8/11/14/17/20% të dëmtimit magjik maksimal të shëndetit të viktimës (+100 bonus dëmi nga sulmi) dhe e kthen viktimën për një distancë të shkurtër. Ofron dëme magjike deri në 200/300/400/500/600 për monstrat.
 • Porta e Përshpejtimit: Jayce krijon 1 Portë Përshpejtimi që zgjat për 4 sekonda duke i dhënë 30/35/40/45/50% Shpejtësinë e Lëvizjes për veten dhe të gjithë aleatët pas kalimit për 3 sekonda, shpejtësi bonus Kjo shtesë zvogëlohet me kalimin e kohës.
 • Nëse Thunderball lëshohet përmes Portës së Përshpejtimit, diapazoni i tij, shpejtësia e fluturimit dhe dëmi i shkaktuar rriten të gjitha.

R: Mercury Cannon / Mercury Hammer

 • Mercury Cannon: Duke u konvertuar nga Mercury Hammer në Mercury Cannon (Ultimate ofrohet nga niveli 1), Jayce fiton një grup të ri aftësish: Thunderball (Q), Akumulim (W) dhe Porta e Përshpejtimit (E), dhe gjithashtu 375 varg sulmi (deri varg 500). Sulmi i parë në formën Cannon pas Transmutation redukton armaturën dhe rezistencën magjike të objektivit me 10/15/20/25% për 5 sekonda.
 • Mercury Hammer: Ngjashëm me Mercury Cannon, në modalitetin Mercury Hammer Jayce bëhet një kampion përleshjeje, duke fituar 5/15/25/35 forca të blinduara dhe rezistencë magjike. Sulmi i parë bazë në formën e gabuar Hammer ndërsa Transforming merret 20/60/100/140 (+40% Fuqia e Aftësisë) dëme magjike bonus.

Summoner Spell Jayce

Me pozicionet e reja të kalimit, lojtarët duhet t’i gjejnë Jayce një magji të arsyeshme ndihmëse për të përputhur me secilën nga pozicionet e uljes së këtij kampioni.

Shkoni në mes

 • Blic + djeg.

Shkoni në krye

 • Shpejtësi + teleport.

Shkoni në Pyll

 • Shpejtësia + ndëshkimi.

Ne shpesh shohim, Jayce është zakonisht korsia më e disponueshme, Top, Mid, nëse përdorni Jayce në korsinë e mesme, djegia është magjia më e përshtatshme e thirrësit.

Sa për korsinë e sipërme, teleport + flash është magjia më e mirë e thirrjes për Jayce.

Si të specifikoni gjeneralin Jayce

Me aftësinë për të goditur dëme të mëdha, është për shkak të kësaj kur pajisni Jayce që të shkojë në mes, në krye ose në xhungël atëherë duhet t’i kushtoni më shumë vëmendje pajisjeve kryesore vdekjeprurëse + pajisjes për shpimin e blindave për shpërthimet më të fuqishme të dëmtimit të Jayce.

Pajisjet e fillimit

Pajisjet e fillimit Jayce shkon në krye, në mes

Pajisjet e fillimit Jayce shkon në xhungël

Vishni këpucë për Jayce

Pajisjet kryesore

Jayce shkon në krye, në mes

Jayce shkon në xhungël

Pajisje opsionale

Jayce AD

Jayce vrasësi

Si të visheni Jayce në Top, Mid

Jayce është në thelb një kampion i fortë shoku, falë aftësisë së tij për të gjuajtur bubullima përmes përshpejtuesit kryesor, kështu që pajisjet AD + Lethal janë gjithmonë zgjedhja e parë.

Si të ndërtoni vdekshmërinë e stilit Jayce Full STVL + OneShot

Kur ekipi i armikut ka shumë magjistarë të fortë, mund t’i referoheni grupit të pajisjeve të mëposhtme

Si të ndërtoni Jayce për xhunglën

Si të ndërtoni xhungël Jayce, jo shumë të ndryshme nga Top apo Mid

Ndërtoni Jayce më të fortë në xhungël

Eksploroni më shumë

 • Shpata fantazmë e Youmuu: Ky artikull do të duhet së pari të zotërohet, sepse i jep Jayce një sasi të madhe dëmtimi dhe gjithashtu redukton ftohjen. Zotërimi i shpatës së fantazmës Youmuu në vend të Lotëve të perëndeshës do ta ndihmojë Jayce të arrijë pragun e tij të pushtetit shumë më herët dhe të ketë aftësinë për të bredhur.
 • Manteli i errësirës: Nëse kundërshtari juaj në Top Lane ka aftësi të këqija të kontrollit të turmës, do t’ju duhet aktivizimi i këtij artikulli në mënyrë që gjahu të mos mund të shpëtojë sa herë që Jayce vendos të futet brenda.
 • Armatura e Engjëllit: Ky është një artikull mbrojtës, por megjithatë jep shumë fuqi sulmi, por mos u mbështetni në Armorin e Engjëllit, por jini subjektiv, sepse thjesht duke u rrethuar nga 2 armiq nuk do të mund të vraponi përsëri.
 • Kujtesa e vdekjes / Harku i Dominikut: Nëse armiku është një gjeneral me dëme të larta, shkoni te Angel Armor dhe anasjelltas nëse kundërshtari është dem, do t’ju duhet pak më shumë depërtim në forca të blinduara.
 • Sëpata e zezë: Ky çift i njohur artikujsh dikur ishte i shkëlqyeshëm për Lucian, dhe tani Jayce do të përfitojë prej tij. Duke zotëruar këto 2 artikuj, Jayce ka 30% reduktim të ftohjes, plus shumë dëmtime dhe depërtim të armaturës.
 • Këpucë Ninja: Pasi të keni 2 pajisjet e mësipërme të dëmtimit, Ninja Shoes do të jetë zgjidhja e duhur për frëngji dhe rezistencë më të mirë.
 • Shpata e gjakut: Ky është gjithashtu një artikull i domosdoshëm i kësaj loje. Me siguri askush nuk dëshiron të kthehet për t’u rikuperuar pas çdo faze luftimi. Dhe kjo pajisje jep edhe 75 dëme fizike, çka është më e përshtatshme për Jayce.
 • Shpata e errët Draktharr: Me këtë pajisje shtesë, aftësia e Jayce për të grumbulluar dëme do të bëhet edhe më e tmerrshme. Dhe Jayce gjithashtu përdor shpesh W në formën e fundit të topit, kështu që aktivizimi i Shpatës së Natës është mjaft i thjeshtë.

Pikat e forta dhe të dobëta të Jayce

Forcë

 • Ka aftësi jashtëzakonisht të fortë për të kërcyer, posedon lëvizje super të bezdisshme me poke
 • Në ndeshjen e mesit dhe të vonë, Jayce mund të largojë drejtimin me një notë të vetme nëse përdor kombinimin e duhur
 • Shtytje e mirë e ndarjes, ka aftësi për të mbrojtur veten dhe për të shpëtuar kur është e nevojshme

Dobësi

 • Nuk ka aftësi të forta për të luftuar ekipin
 • E vështirë për të luajtur, kërkon shumë praktikë për t’u zotëruar

Si t’i kundërvihemi Jayce

 • Mbani një distancë pas miqve për të shmangur goditjen nga lëvizjet e rangut të Jayce.
 • Përdorni Flash për të shmangur kombinimin Speed ​​​​Gate + Thunderball.
 • Jayce nuk ka aftësi në frëngji, kështu që zgjedhja e një kampioni me frëngji të mirë do ta kundërshtojë atë.
 • Mercury Cannon/Mercury Hammer merr 6 sekonda për t’u ftohur. Ndëshkoni gabimin e Jayce sa herë që ai ndërron armët në mënyrë të papërshtatshme.

te kundër Jaycetë gjithë duhet t’i kushtojnë vëmendje pikave të mësipërme për të patur aftësinë më të mirë për t’u përballur me këtë kampion.

Si të kombinoni për Jayce

 • Përdorni urën e kombinuar Thunder Bridge (Q) + Portën e Përshpejtimit (E) për të thithur gjakun e kundërshtarit, nëse keni nevojë të fermoni dhe të shtyni minionët, mund të qëlloni si minionë ashtu edhe kampionë.
 • Mënyra e duhur për të kombinuar Thunder Bridge (Q) + Acceleration Gate (E) është të vendosni miun në pozicionin e kundërshtarit, shtypni Thunder Bridge (Q) dhe tërhiqni shpejt miun përpara për të shtypur Portën e Përshpejtuesit (E). atëherë, Thunder Bridge (Q) do të fluturojë më shpejt dhe më saktë
 • Kombinimi i tij bazë i dëmtimit është Thunder Bridge (Q) + Porta e Përshpejtimit (E) në formë arme dhe më pas shndërrohet në çekiçin e Qiellit (Q)
 • Kombinimi i plotë i aftësive për të shkëmbyer si dhe dëmtimi i stivës është sulmi normal + Thunderball (Q) + Porta e përshpejtimit (E) në formën e armës dhe më pas Akumulimi (W) dhe ndryshoni shpejt në formë çekiçi për të zhytur në Parajsë (Q) ) + Thunder Roaring (Q) dhe sulmi bazë më pas Ndëshkimi i Rrufesë (E) për të rrëzuar armikun dhe për t’u tërhequr

Letër-muri, Skin Jayce

Jayce The Villain

Jayce Alchemy

Jayce Warrior of Light

Jayce elegante

Udhëzime se si të luani General Jayce

 • Jayce është në thelb një luftëtar, por loja dhe aftësitë e këtij gjenerali nuk ndryshojnë nga një gjuajtës special, aftësia për të shpuar gjak nëpër topa bubullimash është e shkëlqyeshme.
 • Kur zbarkoi, faza e parë e avantazhit të dorës së gjatë, Jayce i vuri gjak kundërshtarit të tij përpara se të nxitonte në një sulm dorë më dorë me armikun e tij.
 • Në luftim, në vendet me shkurre mund të hapësh urën e bubullimës përmes portës së nxitimit për të qëlluar + me pajisjet për Jayce si më sipër, aftësia e gjeneralëve të dobët mund të avullojë menjëherë.

Me Udhëzimet e lojës Jaycetë gjithë mund t’i referohen për aftësitë dhe mënyrat më të mira për të luajtur kur përdorni këtë kampion në zonat e kalimit.

https://www.youtube.com/watch?v=pqEhUueTOKM

Me aftësinë e fortë të lëvizjes, dëmtimi ekstrem fizik shkakton goditje Jayce në sezonin 10 Kjo është një zgjedhje perfekte në pozicionin e korsisë.

Komentoni

Përgjigju

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Guide Jayce mùa 11: Bảng ngọc bổ trợ và cách lên đồ cho Jayce . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Tham Khảo Thêm:  Trình bày cảm nghĩ của em về bài ca dao: "Đư­ờng vô xứ Nghệ quanh quanh. Non xanh nư­ớc biếc như­ tranh hoạ đồ"

Related Posts

TOP các trò chơi cực thú vị ở VinWonder Nha Trang

Nếu bạn đến VinWonders Nha Trang mà chưa biết chơi trò chơi gì hấp dẫn. Hãy để VinID chia sẻ cùng bạn những trò chơi dành cho…

Đảo Robinson Nha Trang – Hòn đảo cho người thích khám phá

Đảo Robinson Nha Trang là địa điểm du lịch hè 2023 được nhiều người yêu thích và trải nghiệm. Hòn đảo mới bắt đầu khai thác du…

Charlie Puth – Chàng ca sĩ với phong cách độc đáo, cuốn hút

Charlie Puth là ca sĩ nhạc pop người Mỹ, được mệnh danh là thần đồng âm nhạc bởi giọng hát cực hay. Anh sở hữu giọng hát…

Hè cực cháy với Charlie Puth tại đại nhạc hội 8Wonder

Lễ hội âm nhạc 8 kỳ tích – Sự kiện âm nhạc đẳng cấp quốc tế mang đến trải nghiệm “không giới hạn cảm xúc kỳ diệu…

Cách mua vé đại nhạc hội 8Wonder vừa dễ, vừa nhanh

8 Wonder Music Festival sẽ chính thức diễn ra vào ngày 22/07/2023, đây sẽ là sự kiện âm nhạc bạn không thể bỏ lỡ nếu ghé thăm…

Cẩm nang du lịch Thánh địa Mỹ Sơn chi tiết từ A đến Z

Khi nhắc đến tỉnh Quảng Nam, ai cũng sẽ nghĩ đến địa danh nổi tiếng đó là Thánh địa của con trai tôi. Vào năm 1995, Nơi…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *