Guide Poppy mùa 11: Bảng ngọc bổ trợ và cách lên đồ cho tướng Poppy

Reklamim

Udhëzime se si të luani gjeneralët Lulëkuqe Sezoni më i mirë 11, pajisjet më të mira të tankeve, forca të blinduara më të mira për këtë gladiator kur shkon në korsinë e Topit. Tabela e “Poppy”, “Combo” dhe “Build rune” e artikujve të dëmtimit për Poppy in the Jungle, Mid ose mbështetja në pozicionin “Mbështetje” në korsinë e poshtme është efektive kur luani League of Legends në 2021.

Runa e Poppy’s Rune

Me Tabela me lulekuqe më i fundit, që të përputhet me aftësinë për të shkuar në krye ose mbështetje në këtë sezon të ri për t’u ngjitur më mirë në rangun lol. Me runat shtesë për Poppy Tank, që secili mund të zgjedhë për vete një rune të përshtatshme kur luan lmht.

Pllakë gur i çmuar që Poppy të shkojë në krye

Këmbëngulje + Frymëzim

Dega kryesore

 • Fuqia e Pavdekshme: Për t’u përshtatur si të luash lulekuqe buall, pastaj me këtë perlë për 4 sekonda në luftim do të ndihmojë Poppy të shërojë 2% + të shkaktojë 4% më shumë dëme dhe 5 shëndet përgjithmonë.
 • Shkatërrim Shkatërrim: Poppy u jep 1 sulm të fuqishëm frëngjive.
 • Goditja e Mburojës: Ndërsa është i mbrojtur, Poppy fiton nga 1 > 10 forca të blinduara + rezistencë magjike.
 • Era e dytë: Pasi të keni marrë dëme nga armiqtë, kthejini Poppy-t nga 6% > 4% shëndet.
 • Kockat e armaturës: Pas marrjes së 3 goditjeve nga armiku, nga goditja tjetër dëmi i bërë në Poppy zvogëlohet nga 30 > 60 dëme.
 • Përhapet: Lulëkuqeja thith thelbin nga minionët dhe përbindëshat.
 • Stafetë: Ndihmon shërimin e Lulëkuqes + mburojën 5%, duke arritur në 10% kur shëndeti është nën 40%.
 • Qëndrueshmëria: I jep Poppy rezistencë 10% efekt, ngadalëson dhe rritet në 10% > 20% bazuar në mungesën e shëndetit.

Nëndegët

 • Gjurmët magjike: Poppy merr këpucë falas në 12 minuta.
 • Dorëzimi i biskotave: Poppy merr shërim falas + biskota energjie.
 • Ilaç kohe: Kur përdor cookies, Poppy fiton 50% më shumë shëndet + mana.

Referenca: Rune Pantheon Rune Të fundit

Rune për Poppy në xhungël

E madhe + e saktë

Dega kryesore

 • Shpata Shi: Poppy fiton 110% shpejtësi sulmi kur i bën 3 sulme një kundërshtari.
 • Gjuajtje e thjeshtë: Poppy u bën dëm bonus armiqve që janë të ngadalësuar ose të kufizuar në lëvizje.
 • Syri i Zombit: Kur Poppy shkatërron një repart armik, ekziston një repart zombie që fillon deri në fazën e aleatit.
 • Gjuetar i pamëshirshëm: Poppy fiton 5 shpejtësi lëvizjeje nga lufta.

Nëndegët

 • fitore: Hiqni kundërshtarin, merrni 20% rigjenerim mana + 20 ari.
 • Legjenda: Shpejtësia e sulmit: Poppy fiton 3% shpejtësi sulmi.

Runes për Poppy për të shkuar Mbështetje

E madhe + e qëndrueshme

Dega kryesore

 • Gjuetia e kafshëve: Kur Poppy aktivizon këtë gur të çmuar, shpejtësia e lëvizjes së Poppy rritet me 45% për 3 sekonda.

Referojuni Pllakë rune përforcues tankesh për Poppy, ju djema që e doni këtë kampion të buallit mund ta përdorni për t’u ngjitur në Rank me këtë kampion.

Tabela e nivelit lart të aftësive të Poppy

Me aftësitë e Poppy, lojtarët e këtij kampioni mund t’i referohen si të niveloni aftësitë për Poppy si më poshtë, sipas rendit të rritjes së aftësive Lulëkuqe maksimumi: P -> E -> W.

 • Çekiçi i goditjes (Q) përmirësoni në nivelin e parë për të shkëmbyer dëme me armiqtë dhe për të ngrënë më lehtë përbindëshat. Kjo është aftësia kryesore e dëmtimit të Poppy, kështu që së pari duhet të maksimizohet.
 • Ngritja e palëkundur (W) në nivelin 2 për të rritur forca të blinduara dhe rezistencën magjike të Poppy, si dhe për ta ndihmuar atë të shmangë bandat e hershme nga xhungleri i armikut falë efektit të rritjes së shpejtësisë së lëvizjes të kësaj aftësie. Nëse dëshironi të luani në mbrojtje, atëherë ngrijeni këtë aftësi në maksimum të dytë, dhe nëse dëshironi të luani në sulm, ngrijeni atë të fundit.
 • Ngrini 1 pikë Rush (E) në nivelin 3 për dëmtimin e bonusit të Poppy dhe kontrollin e turmës. Kjo aftësi mund të maksimizohet e dyta ose e fundit.
 • I Dërguari i Gjykimit (R) është aftësia më e veçantë e Poppy. Ngritni nivelin e duhur.

Pasiv: Messenger çeliku

 • Çdo 18/14/10 sekonda (e ulur me 4 sekonda në 6 nivele), Poppy hedh mburojën e saj larg në vend të sulmeve bazë (diapazoni i goditjeve tani arrin 525) dhe shkakton një dëm shtesë magjik prej 10 + (10 x Niveli i Poppy). Pas hedhjes së mburojës, mburoja do të copëtohet në një vend afër Poppy dhe do të zgjasë për 4 sekonda.
 • Poppy mund ta marrë këtë mburojë dhe të vendosë një mburojë të barabartë me 15% të shëndetit të saj maksimal, që zgjat 4/5/6 sekonda. Armiqtë mund të shkelin këtë mburojë të rënë për ta shkatërruar atë.
 • Nëse kjo gjuajtje e mburojës vret objektivin, mburoja do të kthehet automatikisht dhe do të mbrojë Poppy në vend që të bjerë në tokë.

Pyetje: çekiç për tronditje

 • Poppy godet çekiçin në tokë përpara saj, duke shkaktuar dëme fizike 30/65/100/135/170 (+65% bonus nga sulmi) (+6% maksimumi i shëndetit të objektivit) dhe veprimi ngadalëson shpejtësinë e lëvizjes së tyre me 20/25 /30/35/40% për 1 sekondë në një zonë të vogël.
 • Pas një vonese të shkurtër, tronditja shpërthen duke shkaktuar një sasi të barabartë dëmtimi dhe ngadalësimi.

W: E palëkundur

 • Pasive: Poppy fiton 12% rezistencë totale të armaturës dhe magjisë, e cila rritet në 24% kur Poppy është nën 40% të shëndetit të saj maksimal.
 • Aktive: Poppy fiton 27/29/31/33/35% shpejtësi të lëvizjes bonus për 2,5 sekonda dhe krijon një pengesë magjike rreth vetes për kohëzgjatjen, duke i penguar kampionët të jenë në gjendje të hidhen pas saj dhe të bëjnë marrëveshje 70/110/150/190/ 230 (+70% Fuqia e Aftësisë) kur guxojnë të hyjnë.

E: Sulm

 • Lulëkuqja sulmon një armik dhe e tërheq zvarrë për një distancë të shkurtër (300 njësi). Ndikimi fillestar sjell dëme fizike 50/70/90/110/130 (+50% bonus nga dëmtimi i sulmit). Nëse godasin terrenin, ata marrin të njëjtën sasi dëmtimi dhe mbeten të shtangur për 1.6/1.7/1.8/1.9/2 sekonda.

R: Lajmëtar i gjykimit

 • Casti i parë: Poppy ngadalëson veten me 15% deri në 4 sekonda për të fuqizuar goditjen e saj të radhës me çekiç. Sa më i gjatë të jetë fati, aq më i largët është diapazoni. Nëse Poppy anulon lëvizjen, ftohja e aftësisë zvogëlohet me 75%.
 • Kasti i dytë: Poppy lëshon një rrufe, duke krijuar një përçarje që jep 200/300/400 (+ 90% bonus dëmi nga sulmi) dhe rrëzon kampionët e armikut në një zonë të vogël drejt bazës së saj. Gjatësia e plasaritjes dhe distanca e zmbrapsjes rriten me kohën e ngarkesës.

Summoner Spell Poppy

Me pozicione të ndryshme uljeje, lojtarët e Poppy mund të zgjedhin për këtë gladiator magjinë më të përshtatshme të uljes.

Shkoni në krye

 • Shpejtësia + teleport.

Shkoni në mes, mbështetje

 • Blic + djeg.

Shkoni në Pyll

 • Shpejtësia + ndëshkimi.

Ne të gjithë e dimë, Poppy është një luftëtar që është në thelb i fortë me aftësinë për të ngacmuar dhe thithur dëme në fund të betejës për shkak të kësaj njerëzit mund të zgjedhin flash + teleport për këtë kartë kur shkojnë në rrugë.

Udhëzime se si të ndërtoni Poppy

Fillimisht gjeneral i rezistencës, kur pajis Poppy atëherë jemi pro armaturës + shëndetit + ngadalësimeve të nevojshme për Poppy. Në të njëjtën kohë, kur përballemi me kampionë që pëlqejnë shumë Panteoni në krye atëherë forca të blinduara me thumba është një domosdoshmëri për këtë gladiator.

Pajisjet e fillimit

Pajisjet e fillimit Poppy shkon në krye, në mes

Pajisjet e fillimit Lulëkuqja shkon në pyll

Pajisjet e fillimit Poppy go Mbështetje

Pajisjet kryesore

Lulëkuqja shkon në pyll

Poppy shkoni në krye

Pajisje opsionale

Ose

Si të ndërtoni Poppy për Top Tank + armaturë

Poppy është një laner i lartë, i cili ka qëndrueshmëri të mirë, kështu që pajisjet për këtë kampion shpesh kanë të bëjnë me rezistencën.

Si të ndërtoni tankun më të fortë të Poppy + forca të blinduara + shërim

Këpucë Merkur + forca të blinduara psikike kur kundërshtari ka shumë magji

Si të ndërtoni Poppy për xhunglën

Pajisja e Poppy në xhungël, jo shumë ndryshe nga kur shkon në Top.

Si të pajisni Armorin e xhunglës Poppy + rikuperimin më të fortë

Eksploroni më shumë

Si të ndërtoni Poppy për Mbështetje

Kur shkoni te Mbështetja në korsinë e poshtme, pajisjet që janë më mbrojtëse dhe shëruese do të pajisen në maksimum për këtë gladiator.

Si të ndërtoni një Lulëkuqe që shëron + reziston kur shkoni në Mbështetje.

Eksploroni më shumë

 • Manteli me flakë: Shtytësi i çelësit të sheqerit të Poppy. si dhe sigurimin e një sasie të mirë të shëndetit dhe armaturës në lojën e hershme.
 • Armatura shpirtërore: Artikulli më i popullarizuar i rezistencës magjike për Poppy. Përpiquni të merrni Spiritual Armor menjëherë pas Cloak of Fire për një sasi të ekuilibruar të armaturës dhe rezistencës magjike për luftimet në mes të lojës.
 • Statuja e kafshëve me armaturë prej guri: me karakteristikën e gjeneralëve duhet të shkojë direkt në skuadrën e armikut për të fshirë shtyllat kryesore, të aktivizojë dyfishimin e gjakut nga Bisha e Blinduar e Gurit për të siguruar sigurinë absolute të jetës së Lajmëtarit të çelikut në çdo nxitim.
 • Doreza Frost: Reduktimi 20% i ftohjes dhe aktivizimi i sulmeve në zonën e ngadaltë janë plotësues të shkëlqyeshëm për dobësitë e Steel Herald në gjurmimin e objektivave – thjesht sepse ajo ka kaq pak kontroll të turmës në grupin e aftësive.
 • Gjembat e armaturës: Reflektimi i dëmtimit gjatë goditjes me efektin e plagës së rëndë është një mënyrë indirekte që Poppy të ushtrojë presion mbi gjuajtësit e armikut, si dhe të largohet nga fokusi i skuadrave të dëmtimeve të rënda fizike.
 • Kapelë adaptive: një artikull i dytë i rezistencës magjike kur përballet me një formacion që shkakton shumë dëme magjike. Sidomos duhet t’i jepni përparësi herët kur përballeni me Rumble, Lissandra, … në korsinë e sipërme.
 • Betimi i Kalorësit: Edhe pse më e zakonshme në turnetë profesionistë sesa në radhët e vetme, mund të blini gjithashtu Betimin e Knight dhe të kënaqni një ADC që është shumë i gjelbër në ekipin tuaj. Jo vetëm duke mbrojtur dëmet prej tij, ndonjëherë do të habiteni edhe nga sasia e shëndetit të rikuperuar nga kjo pajisje.
 • Këpucë Ninja: Zgjidhni kur duhet të shkoni në korsinë e sipërme me një kampion që shkakton dëme fizike. Për shkak të tërheqjes së dobët, shpejtësia e lëvizjes është jashtëzakonisht e rëndësishme për Poppy, ju gjithashtu mund t’i konsideroni këpucët e drejtpërdrejta Ninja si artikullin tuaj të parë.
 • Këpucët Mercury: përballoni pak dëmtimin magjik me 25 rezistencë të drejtë plus magjike, por më e rëndësishmja, aftësia për të zvogëluar efektin e kontrollit nga kampionët e armikut kur duhet të jeni pararoja në luftim.

Pikat e forta dhe të dobëta të Poppy

Forcë

 • Qëndrueshmëri mbresëlënëse në fund të lojës. Marrja e mburojës së saj nga pasivet e Steel Herald i jep Poppy një mburojë për deri në 20% shëndet, ndërsa Unshakable i jep asaj deri në 30% armaturë totale dhe rezistencë magjike kur shëndeti është nën 40%.
 • Zotërimi i një aftësie që shkakton dëme si përqindje e shëndetit, e ndihmon Poppy-n të bëjë ende një sasi të qëndrueshme dëmi edhe kur është në të gjitha sendet e deponuara.
 • Lëvizja përfundimtare Judgment Herald ka aftësinë për të rrëzuar kampionët e armikut për të fituar një avantazh në luftim, si dhe për të prerë bishtin e objektivit gjatë ndjekjes.

Dobësi

 • Aftësia për një lojtar është relativisht e dobët në lojën e hershme, e mposhtur lehtësisht nga kampionë të renditur si Jayce, Gnar, Kennen.
 • Shpejtësia e shtyrjes së minionëve si dhe e shtyrjes së frëngjive është relativisht e kufizuar, në varësi të pajisjeve.
 • Shkathtësia e kontrollit aktiv është e vështirë për t’u përdorur, e vështirë për t’u koordinuar me xhungëllin. Në këmbim, Poppy’s Unshakeable mund të bllokojë aftësitë e sërfimit – një mjet për të parandaluar që të goditet nga kampionët “kanibalë” që janë kaq të nxehtë tani si Jarvan IV, Lee Sin, Kha’Zix

Si t’i kundërvihemi kampionit Poppy

 • Mos qëndroni pranë terrenit kur jeni objektivi që po synon Poppy sepse Stuhia e saj do t’ju trullosë.
 • Mos e vrit Poppy se eshte shume “buall” me Unshakeable.
 • Përdorni një kontroll të turmës në Poppy ndërsa ajo po jep energji një Herald of Judgment, ose i gjithë ekipi juaj do të shkojë në shtëpi në fluturim.

Me pika të dobëta kundër Lulëkuqetë gjithë mund t’i referohen asaj për të pasur aftësi kur përballen me këtë kampion në korsi.

Letër-muri, Lulëkuqja e lëkurës

Star Guardian Poppy

Poppy Noxus

Poppy Perëndia i Luftës

Kukull lulekuqe

Si të luani kampionin Poppy

 • Poppy është një top-luftëtar shumë i bezdisshëm, me një aftësi të mirë dueli, por aftësitë e këtij gjenerali për të përfunduar armikun pothuajse mungojnë.
 • Gjatë procesit të uljes, kur sulmoheni, shkalla e vrasjes është jashtëzakonisht e lartë.
 • Në luftime, kushtojini vëmendje aftësisë R sepse mund të shtrydh shokët e skuadrës në luftime.

https://www.youtube.com/watch?v=7oY-5Uc90-E

Me një aftësi të gjithanshme për korsi, duke krijuar një pikë të mirë në luftim me ndihmën e fundit Poppy në sezonin 10 Kjo është jashtëzakonisht e gjithanshme dhe më e fuqishme se kurrë.

Koment

Përgjigju

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Guide Poppy mùa 11: Bảng ngọc bổ trợ và cách lên đồ cho tướng Poppy . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Tham Khảo Thêm:  Đọc hiểu bài thơ "Mây và sóng" (Ta-gor)

Related Posts

Các câu thả thính Quốc tế Thiếu nhi chinh phục crush

Ngày Quốc tế Thiếu nhi cũng là dịp đặc biệt để các chàng trai, cô gái thể hiện bản thân, thể hiện “địa vị” của nhau. Nếu…

Gợi ý quà Quốc tế Thiếu nhi ngày 1/6 đầy ý nghĩa cho bé

Quốc tế thiếu nhi sắp đến nhưng bạn chưa biết chọn món quà gì cho các thành viên nhí của mình. Vậy hãy tham khảo ngay những…

Cách làm trà mãng cầu xiêm giải nhiệt mùa hè cực dễ

Mãng cầu xiêm không chỉ là một loại trái cây ngon mà còn rất hợp với trà. Vị chua ngọt hòa quyện với hương thơm của trà…

“Bố già” Al Pacino sốc, không tin có con ở tuổi 83

Trang Six ngày 1/6 đăng tải thông tin Al Pacino bị sốc và nghi ngờ em bé trong bụng Noor Alfallah không phải của mình. Một nguồn…

Lý do Phương Linh “nghỉ chơi” Hà Anh Tuấn

Hà Anh Tuấn – Phương Linh là cặp đôi ăn ý và được yêu thích Vì rất hợp với màn song ca nên công chúng đã nhiệt…

Bật mí nguồn gốc, ý nghĩa của ngày Valentine đen

Ngày lễ tình nhân không chỉ có Valentine đỏ và Valentine trắng, còn có Valentine Đen. Nếu hai ngày Valentine kia là dành cho các cặp đôi…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *