Guide Wukong mùa 11: Bảng ngọc bổ trợ và cách lên đồ cho Wukong

Reklamim

Udhëzime se si të luani Wukong sezoni 11 Më e forta, me një mënyrë për të ngritur lëvizjet e aftësive sipas nivelit dhe pajisje të fuqishme vrasëse në Top si Zero. Runa plotësuese e Wukong, si të kombinohet dhe të ndërtohet Udhëzuesi për artikujt e dëmtimit dhe rezistencës për Wukong për të shkuar në Jungle për t’u ngjitur në renditjen më të mirë të League of Legends në 2021.

Rune fuqizuese për Wukong

Me aftësi që favorizojnë dëmtimin fizik, këto rune shtesë për Wukong mu poshtë ThaoTruong prezantuar për ju është mjaft i përshtatshëm për këtë kampion.

Wukong bordi lodh Aftësia më e fundit, e përshtatshme e dëmtimit të goditjes së këtij gladiatori për lojtarët që mund t’i referohen në çdo pozicion korsi. Me gurë të çmuar shtesë për Wukong që shkojnë në xhungël ose në krye, konsultuar dhe filtruar nga Chaolua TVpër t’ju dërguar.

Tabela e runes për xhunglën Wukong

Saktësia + frymëzim

Dega kryesore

 • Pushtoni: Me Si të luani Wukong të prirur ndaj dëmtimit të goditjes, atëherë me këtë perlë gradualisht do të grumbullohet SMTU nga 1.7 > 4.2 dhe do të grumbullohet pushtimi. Në grupe të plota, Wukong do të fitojë 15% rigjenerim shëndetësor kur i shkakton dëm një kundërshtari.
 • fitore: Wukong merr pjesë në rrëzimin e kundërshtarit, duke rikuperuar menjëherë 12% të shëndetit të humbur.
 • Legjenda: Shpejtësia e sulmit: Wukong fiton 3% shpejtësi sulmi.
 • Legjenda: Rezistenca e efektit: Wukong fiton 5% rezistencë efekti dhe 2,5% rafte.
 • Qëndrimi i fundit: Armiqtë nën 60% shëndet, Wukong i jep kundërshtarit 5% > 7% bonus dëm.

Nëndegët

 • Gjurmët magjike: Wukong merr këpucë falas në 12 minuta.
 • Dorëzimi i biskotave: Wukong merr biskota shëndetësore dhe mana falas.

Shikoni Rune Nautilus rune provoni sezonin e ri

Wukong Pearl Go Top

Saktësia + Këmbëngulja

Dega kryesore

 • Slash of Grace: Armiqtë nën 40% shëndet, Wukong u shkakton 8% më shumë dëm kundërshtarëve.

Nëndegët

 • Era e dytë: Pasi merr dëm nga një kundërshtar, Wukong fiton nga 6 > 8% të shëndetit të tij të munguar për 10 sekonda.
 • Kockat e armaturës: Wukong pasi ka marrë 3 goditje, sulmi i tij i radhës zvogëlon dëmin 30 > 60.
 • Përhapet: Wukong thith minionët dhe përbindëshat e vdekur.
 • Qëndrueshmëria: Wukong fiton 10% rezistencë ndaj efektit dhe rezistencë të ngadaltë, e rritur në 20% ose 30% bazuar në mungesën e shëndetit.

Rune fuqizuese për Wukong për të shkuar Bot

Këmbëngulje + Frymëzim

Dega kryesore

 • Fuqia e Pavdekshme: Mbi 4 sekonda në luftim, Wukong shkakton 4% dëm, rikthen 2% të shëndetit të tij maksimal dhe përgjithmonë 5 shëndet.
 • Shkatërrim Shkatërrim: Wukong ofron 1 sulm të fuqishëm ndaj frëngjive.

Me pyll shtesë rune bord për Wukong, ju mund ta aplikoni atë për t’u ngjitur në gradën më të mirë me një kampion shumë të mirë të goditjes së dëmtimit në këtë League of Legends.

Tabela e nivelit të aftësive për Wukong

Për shkak se ka shumë pozicione të ndryshme uljeje, është për këtë që na duhet një si të niveloni aftësitë për Wukong përshtatet:

Mënyra 1: Rendi i aftësive maksimale: E -> P -> W => përdorni Wukong shkon në pyll.

 • Can Dau Van në nivelin 1 për të rritur aftësinë për të pastruar xhunglën për shkak të aftësisë për të rritur shpejtësinë e sulmit dhe dëmtimin e 3 objektivave.
 • Set me tavolina mijëra peshe për të rritur dëmet. Në nivelin 3 nëse doni të gjuani herët, rriteni atë Zogjtë grabitqarëpërndryshe marrim pikë shtesë Can Dau Vanmerrni një pikë shtesë për Zogjtë grabitqarë në nivelin 4 më pas max Can Dau Van Së pari.
 • Pastaj max Set me tavolina mijëra peshe për të maksimizuar dëmet. Më në fund ngritëm pikat tona të hyrjes Zogjtë grabitqarë.
 • Tornado Kjo është aftësia më e madhe, kështu që merrni atë sa më shpejt që të mundeni.

Mënyra 2: Rendi i aftësive maksimale: E -> P -> W => përdoret për Wukong Top.

 • P – Set me tavolina mijëra paund do të jetë dëmtimi kryesor dhe aftësia më e shpejtë e ftohjes së Wukong së pari duhet të maksimizohet. Përveç kësaj, kjo lëvizje gjithashtu redukton armaturën e objektivit për të ndihmuar sulmet bazë të . dhe R Wukong në shënjestër pastaj maksimizoni dëmin.
 • E – Can Dau Van ndihmë Wukong mund të arrijë objektivin, kjo aftësi gjithashtu rrit sasinë e shpejtësisë së sulmit pas përdorimit të Wukong mund të aplikojë më shumë sulme bazë ndaj armiqve ose të shtyjë frëngjitë më shpejt. Kjo aftësi duhet të maksimizohet më vonë P.
 • W – Luftëtar i djallëzuar edhe pse shumë i fortë pas ribërjes, por ftohja është relativisht e gjatë kështu që duhet vetëm ta maksimizojmë atë të zgjasë.
 • Dhe së fundi R – Tornado niveli i saktë 6, 11, 16.

Pasiv: Unë jam prej bronzi dhe hekuri

 • Armorja dhe Rezistenca Magjike e Wukong-ut rriten me 4 sipas numrit të kampionëve të armikut aty pranë.

Pyetje: Ngritni një tryezë me një mijë paund

 • Sulmi tjetër bazë i Wukong-ut fiton rreze 125, shkakton 30 (+6) dëme fizike bonus dhe redukton Armorimin e objektivit me 10% për 3 sekonda.

W: Zog grabitqar

 • Wukong bëhet i padukshëm për 1.5 sekonda, më pas lë një klon të pakontrollueshëm që u shkakton 70 dëme magjike armiqve rreth hijes pas 1.5 sekondash.

E: Peshorja dhe peshore

 • Wukong shkon drejt një objektivi armik dhe lëshon iluzione që sulmojnë 2 armiq shtesë pranë objektivit kryesor, duke shkaktuar 60 dëme fizike. Pas goditjes së objektivit, Wukong fiton 30% bonus shpejtësi sulmi për 4 sekonda.

R: Tornado

 • Wukong bën një magji që bën që shufra e hekurit të zgjatet dhe të zgjatet dhe më pas ta rrotullojë atë rreth vetes, duke shkaktuar 20 (+66) dëme fizike në sekondë dhe duke trokitur armiqtë e goditur në ajër për 1 sekondë në kontaktin e parë.
 • Wukong fiton 15% shpejtësi lëvizjeje bonus dhe 10% për sekondë për kohëzgjatjen. Zgjat për 4 sekonda.

Magjitë thirrëse për Wukong

Për çdo pozicion uljeje, ne do të vazhdojmë të zgjedhim për Wukong një magji ndihmëse që i përshtatet aftësisë së këtij gjenerali për ulje.

Shkoni në Pyll

 • Shpejtësia + ndëshkimi.

Shkoni në mes

 • Blic + djeg.

Shkoni në krye

 • Shpejtësia + teleport.

Në varësi të pozicionit të korsisë, ne zgjedhim magjinë e duhur ndihmëse për këtë gladiator.

Udhëzime se si të ndërtohet Wukong

Në favor të goditjes së dëmtimit fizik, kjo është arsyeja pse pajisjet e Wukong janë shpesh të prirura për të vrarë fuqinë + dëmtimi fizik është gjëja kryesore. Jayce Shko te Top sezoni 11. Synoni aftësinë për të shkaktuar dëme të mëdha, vrisni gjeneralë të dobët si AD Djalë… ose Neeko Go Mid është më pak i lëvizshëm.

Pajisjet e fillimit

Pajisjet e fillimit Wukong shkon në xhungël

Pajisjet e fillimit Wukong shkon në Top, Mid

Pajisjet kryesore

Wukong shkon në xhungël

Wukong shkon në Top, Mid

Ose

Pajisje opsionale

Ose

Si të ndërtoni Wukong për pyllin vrasës

Kur luani Wukong, ndërtimi i preferuar për këtë gladiator është dëmtimi fizik + vdekshmëria për të konkretizuar çdo goditje të këtij gladiatori mbi kundërshtarin.

Si të ndërtoni vrasësin më të fortë Wukong + ATK në xhungël

Eksploroni më shumë

Si të paketoni deri në Wukong në krye, në mes

Që Wukong të shkojë në krye, në mes, unë ende u jap përparësi artikujve me dëmtime fizike + vdekjeprurëse

Pajis Wukong për të shkuar në mes

 • Manteli i hijes: Wukong i cili nuk është një kampion me rezistencë shumë të mirë, kështu që një artikull që siguron mbrojtje dhe dëmtim si Manteli i errët është me të vërtetë i përshtatshëm. Përveç kësaj, rezistenca magjike pasive ndihmon Wukong nxitojnë në ekipin e armikut me më shumë besim.
 • Shpata e errët Drakthar: Pajisjet kryesore ndihmojnë Wukong dëmtimi i pirgut, i kombinuar me Zogu grabitqar (E) pastaj Set i mijë shkallëve (Q)pothuajse do të shkaktojë rënien e shëndetit të kundërshtarit pa u ndalur.
 • Sëpata e zezë: Një tjetër pajisje kryesore që kërkohet Wukong, minus forca të blinduara për sulm të kombinuara me aftësinë për të rritur shpejtësinë e vrapimit kur goditni do të ndihmojë në rritjen e aftësisë për të ndjekur. Shëndeti i bonusit dhe reduktimi i ftohjes janë gjithashtu statistika të nevojshme për Wukong.
 • Harku i Dominikut: Pajisuni për t’u marrë me armiq me gjak të trashë ose gladiatorë të tjerë. Ky do të jetë një artikull i rëndësishëm i lojës së vonë për Wukong, duke ndihmuar Shenjtorin e Madh që të ketë më shumë ndikim në luftime. Mund të zëvendësohet me Kujtesa e vdekjes nëse armiku ka shumë efekte shëruese.
 • Kërcimi i vdekjes: Siç u tha, Wukong Jo tamam një kampion tankist, kështu që artikujt rrisin dëmtimin dhe mbrojtjen
 • Këpucët Mercury: Karakteristikat e Wukong Si një kampion i nxituar, një artikull që zvogëlon kohëzgjatjen e efektit të kontrollit është shumë i dobishëm.
 • Armatura e Engjëllit: Të nxitosh për të nxitur skuadrën, duke u fshehur brenda dhe jashtë dhe të kesh një jetë më shumë, do ta ndihmojë Wukong-un të përfundojë më mirë misionin e tij.
 • Mace of Thorns Malmortius: Kur kundërshtari ka shumë dëme magjike, ky është një artikull sigurimi që ju të mos bini shumë shpejt.
 • Shpata Ma Yoomu: Një send vdekjeprurës që mund të konsiderohet kur Wukong kanë nevojë për aftësinë për të ndjekur ose për të përshpejtuar për të filluar një luftë.

Pikat e forta dhe të dobëta të Wukong

Forcë

 • Posedon dëme jashtëzakonisht të forta – si një kampion vrasës.
 • Aftësia e lartë e virtualizimit të lëvizshmërisë – dëmtim shumë i fortë i kombinuar.
 • I aftë për luftime ekipore dhe për të kapur mirë objektivat e çuditshëm.
 • Mjaft e fortë falë pjesës së brendshme Unë jam me lëkurë hekuri ndihmoni Wukong të rrisë statistikat e mbrojtjes: Armor + rezistencë magjike.
 • Padukshmëria është e pakapshme me Zogjtë grabitqarë(W) – e bën sulmin dhe arratisjen (nëse është e rrezikshme) jashtëzakonisht efektive.
 • Goditja e fundit Tornado(R) – i aftë për të shkaktuar dëme në një zonë të madhe dhe për të rrëzuar shumë objektiva => efekt i madh në përleshje të vogla dhe përleshje ekipore.

Dobësi

 • Mjaft konsumues energjie.
 • Aftësia për të pastruar pyllin është nën mesataren.
 • Më pak gjasa për t’u shëruar gjatë fazës së uljes.
 • Pak aftësi të pandalshme.
 • Gjithashtu i aftë të jetë i brishtë me dëmtim të plotë të ndërtimit.

Si të kundërshtoni Wukong

 • Shmangni afrimin shumë në përleshje ekipore në mënyrë që Tornado e Wukong të mos mund të rrëzojë objektiva të shumtë.
 • Wukong zakonisht do të përdorë Birds of Decoy pas përdorimit të Can Dau Van. Mbajeni lëvizjen tuaj për një moment për të parë nëse ai përdor Decoy.
 • Hekuri i mijëra paundëve të Wukong-ut mund të zvogëlojë armaturën tuaj për një kohë të shkurtër, prisni derisa ky efekt të shuhet përpara duelit me Wukong.
 • Oracle Transform mund t’ju japë disa informacione kur Wukong përdor Birds of Decoy.

Të gjithë mund t’i referohen asaj, pikave të dobëta kundër Wukong për të qenë në gjendje të kapni pikat e dobëta kur përballeni me këtë gjeneral.

Udhëzime se si të luani gjeneral Wukong

Lojë e hershme

 • Wukong ka një aftësi shumë të mirë dorë më dorë me shumë kampionë të tjerë gladiatorësh, sepse ai ka bonusin e armaturës nga Iron Skin dhe efektin e depërtimit të armaturës nga Thousand Scales Iron Board.
 • Kur përdorni Thousand Scales Tie Bang, diapazoni i sulmit të Wukong-ut do të jetë pak më i gjatë, përdorni atë për të therur gjakun e armikut sa herë që ata nxitojnë në fermën e minionëve.

Mes lojës

 • Me artikujt e parë, Wukong mund të qëndrojë për të shtyrë minionët dhe për të dueluar armikun, ose mund të endet, të mbështesë shokët e skuadrës në korsinë e mesme dhe në xhungël, sepse Decoy e Wukong është mjaft i dobishëm në fshehje. Megjithatë, kini kujdes për disa kampionë gladiatorësh si Fiora, Riven, ata kanë dëme superiore në krahasim me Wukong.

Lojë e vonë

 • Kjo është kur Wukong mund të ushtrojë forcën e tij më të mirë dhe varet mjaft nga lojtari. Fillimisht ai ishte një luftëtar dhe pajisjet e tij ishin më shumë të orientuara drejt luftëtarëve. Prandaj, dëmtimi i tij është shumë i madh, por në këmbim, rezistenca nuk mund të krahasohet me kampionët e tjerë të tankeve, edhe me armaturën bonus dhe rezistencën magjike nga pasivi.
 • Wukong mund të ndalojë luftimet duke u bërë i padukshëm me Decoy dhe duke arritur vijën e pasme të armikut për t’i kontrolluar ato, ose gjithashtu mund të fillojë një luftë me Decoy dhe Tornado kundër armiqve të brishtë si gjuajtësit dhe magjistarët e armikut.

Shpërthimi i gjithanshëm, i fuqishëm me aftësitë e tij e bën Wukong në këtë sezon 11 një kampion jashtëzakonisht të rrezikshëm për gjeneralët e dobët.

Koment

Përgjigju

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Guide Wukong mùa 11: Bảng ngọc bổ trợ và cách lên đồ cho Wukong . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Tham Khảo Thêm:  Suy nghĩ về ý nghĩa câu nói của Lỗ Tấn: Kì thực trên mặt đất vốn làm gì có đường, người ta đi mãi thì thành đường thôi.

Related Posts

TOP các trò chơi cực thú vị ở VinWonder Nha Trang

Nếu bạn đến VinWonders Nha Trang mà chưa biết chơi trò chơi gì hấp dẫn. Hãy để VinID chia sẻ cùng bạn những trò chơi dành cho…

Đảo Robinson Nha Trang – Hòn đảo cho người thích khám phá

Đảo Robinson Nha Trang là địa điểm du lịch hè 2023 được nhiều người yêu thích và trải nghiệm. Hòn đảo mới bắt đầu khai thác du…

Charlie Puth – Chàng ca sĩ với phong cách độc đáo, cuốn hút

Charlie Puth là ca sĩ nhạc pop người Mỹ, được mệnh danh là thần đồng âm nhạc bởi giọng hát cực hay. Anh sở hữu giọng hát…

Hè cực cháy với Charlie Puth tại đại nhạc hội 8Wonder

Lễ hội âm nhạc 8 kỳ tích – Sự kiện âm nhạc đẳng cấp quốc tế mang đến trải nghiệm “không giới hạn cảm xúc kỳ diệu…

Cách mua vé đại nhạc hội 8Wonder vừa dễ, vừa nhanh

8 Wonder Music Festival sẽ chính thức diễn ra vào ngày 22/07/2023, đây sẽ là sự kiện âm nhạc bạn không thể bỏ lỡ nếu ghé thăm…

Cẩm nang du lịch Thánh địa Mỹ Sơn chi tiết từ A đến Z

Khi nhắc đến tỉnh Quảng Nam, ai cũng sẽ nghĩ đến địa danh nổi tiếng đó là Thánh địa của con trai tôi. Vào năm 1995, Nơi…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *