Vệ Sinh Nhà Sau Xây Dựng nhanh chóng, gọn gàng, uy tín, Phục vụ 24/7

Duke kuptuar problemin e mësipërm, Five Star Industrial Hygiene Co., Ltd. ka vendosur menjëherë një ekip të specializuar në pastrimin e ndërtesave pas ndërtimit, me moton dhe kriteret e përcaktuara si “profesionale, vëmendje, çmim të arsyeshëm”, u jep klientëve gjithmonë përvojën më të mirë .

Pse duhet të pastrojmë shtëpinë pas ndërtimit?

Pra, pse keni nevojë? shërbimi i pastrimit të shtëpisë pas ndërtimiti shpejtë, i zoti, i pastër, i bukur, me reputacion profesional, shërbim i përkushtuar 24/24 orë?

 • Pas përfundimit të ndërtimit, puna shpesh mbushet me dhe, rërë, llaç, mbeturina, njolla të vogla bojë, njolla të forta në sipërfaqe xhami, korniza xhami, mure, dysheme, shkallë, kangjella. , WC, kuzhinë, pajisje të brendshme. .
 • Papastërti, pluhur i imët… pothuajse kudo në shtëpi pas përfundimit të ndërtimit.
 • Kontraktori nuk mund të dorëzojë, ose është shumë e vështirë t’ia dorëzojë produktin e përfunduar pronarit, investitorit të veprës, sepse ndërtimi i përfunduar është shumë i ndotur.

Pse duhet të pastrojmë shtëpinë pas ndërtimit?

Dëmet e pastrimit jo të duhur pas ndërtimit

– Nëse nuk e pastroni shtëpinë pas ndërtimit si duhet, jo profesionalisht, mund të hasni disa probleme si: pastrimi nuk është aq i pastër sa dëshironi, kimikatet e papërshtatshme të pastrimit mund të dëmtojnë pjesën e brendshme.mobilje dhe pajisje të montuara në shtëpi si të dëmtuara tulla, gurë të dëmtuar, xhami të dëmtuar, pajisje çeliku të dëmtuara;

– Mobiljet, tullat dhe pajisjet janë dëmtuar në mënyrë të papërshtatshme, duke ju kushtuar para për t’u zëvendësuar, ose janë shumë të pakëndshme për t’u përdorur më vonë.

– Përdorimi i stafit joprofesionist, mungesa e makinerive, kimikateve, veglave… gjithashtu ju bëjnë më të shtrenjtë për sa i përket kostove, krahasuar me marrjen në punë të një njësie pastrimi profesionale si ne.

Përfitimet e punës së pastrimit pas ndërtimit

Pastrimi i shtëpisë pas ndërtimit e ndihmon kontraktorin e ndërtimit të rishikojë gabimet e vogla në procesin e ndërtimit, në mënyrë që ata të rregullojnë dhe plotësojnë më të mirën.

Pastrimi i shtëpisë pas ndërtimit e ndihmon kontraktorin të jetë i përshtatshëm për t’ia dorëzuar shtëpinë pronarit, investitorit, duke shkurtuar kohën për të përfunduar dhe përfunduar projektin.

Punësimi i një ekipi shërbimesh profesionale pastrimi pas ndërtimit, i ndihmon kontraktorët të kursejnë më shumë kosto, në krahasim me muratorët që e bëjnë vetë. Të tilla si kursimi i kostove të punës, kostoja e makinerive dhe pajisjeve, kostoja e mjeteve kimike…

Ekipi profesional i pastrimit pas ndërtimit ka shumë avantazhe si: makineri të plota, pajisje, kimikate, mjete pastrimi… dhe veçanërisht, ka shumë përvojë në trajtimin e njollave.

Ekipi i pastrimit pas ndërtimit është profesionist falë shumë përvojës në pastrimin e përgjithshëm, por ekipi i shërbimit me të cilin punojnë dhe trajtojnë njollat, sipërfaqet materiale është shumë i sigurt, nuk shkakton dëme apo dëmtime, dëmtime në pajisje dhe ndërtesa.

Dhe gjëja më e rëndësishme e “shërbimit të pastrimit pas ndërtimit”, që është të ndihmojë kontraktorin, pronarin e shtëpisë, investitorin … të ketë një punë të përfunduar që është e PASTËR, e bukur dhe më e kënaqshme, të gjitha këto Ndani eksitimin dhe eksitimin kur hyni. një shtëpi të re.

Pastrimi i shtëpisë pas ndërtimit përfshin

Në mënyrë që puna e pastrimit pas ndërtimit të jetë standarde, duhet të ndjekim 2 hapa bazë duke përfshirë: PASTRIMI PAS NDËRTIMIT RURAL & PASTRIMI PAS NDËRTIMIT KRISTALSi në vazhdim:

Pastrimi pas ndërtimit të ashpër

Stafi i pastrimit industrial do të pastrojë pjesët e vrazhda si: grumbullimin e mbeturinave, tullat e drurit, llaçin, mbeturinat e ndërtimit, mbeturinat e brendshme, mbeturinat e ndryshme…, fshijnë dhe grumbullojnë me kujdes në thasët e plehrave, transportin e grumbulluar në vendin e caktuar.

Tham Khảo Thêm:  Nghị luận về vấn đề ô nhiễm môi trường

Hiqni shiritin në kornizën e xhamit, ngjitësin në fino të pllakave, ngjitësin në prizën elektrike etj., në mënyrë kompakte, të pastër dhe hidhni mbeturinat në vendin e duhur.

Kryerja e qërimit të grimcave të bojës, llaçit, çimentos … rënie dhe ngjitje në sipërfaqen e dyshemesë, sipërfaqes së murit, sipërfaqes së xhamit, dërrasës së skajit, shkallëve…, fshirjes dhe pastrimit të gjithë sipërfaqes së dyshemesë. shtëpi, pastrim i derës slot …, konsiderohet të jetë në rregull për sa i përket pastrimit të ashpër.

Në këtë fazë, kontraktori mund të punojë me pronarin e shtëpisë për të kryer pranimin paraprak, për të bërë korrigjime nëse është e nevojshme. Pas përfundimit të kësaj faze, vazhdoni të pastroni shtëpinë pas ndërtimit të pjesës së imët, kjo është faza përfundimtare e pastrimit për të vënë në përdorim ndërtesën.

Pastrimi pas ndërtimit të ashpër

Pastrimi pas përfundimit të ndërtimit (faza përfundimtare)

Pastrimi pas ndërtimit të pjesës së imët është faza e mëvonshme e pastrimit të pjesës së vrazhdë, pastrimi pas ndërtimit të pjesës së imët është faza e fundit, e kryer për pastrimin përfundimtar, me qëllim një dorëzim të favorshëm nga kontraktori. për pronarin, dhe pronari e merr dhe e vë në përdorim veprën.

Pastrimi i kësaj faze bëhet kryesisht nga lart poshtë, nga lart poshtë, me pak fjalë nga lart poshtë, nga brenda në jashtë.

Punët e ekipit të pastrimit pas ndërtimit të pjesës së imët përfshijnë: Fshesë me korrent të tavanit, sipërfaqen e tavanit me suva, pastrimin e pjesës së jashtme të kondicionerit, pastrimin e llambës, pastrimin e ventilatorit të tavanit, ventilatorit të murit, pastrimin e kabinetit, pastrimin. raftet, pastrimi i dyerve, pastrimi i dyerve prej xhami, pastrimi i tavolinave dhe karrigeve, pastrimi i tualeteve, mureve të tualetit, lustrimi i dyshemeve, pastrimi i dyshemeve me pllaka, pastrimi i çimentos, peshores, njollave të forta…

Thithja e qosheve dhe çarjet, thithja e peshores, papastërtia që sapo ka mbaruar goditjen e pastruesit, pasi ta pastrojë me fshesë me korrent, stafi do të vazhdojë ta rilyejë edhe një herë, ta kontrollojë me kujdes, të fshijë përsëri dyshemenë, të trajtojë dorezën pikat e mbetura… , për të përfunduar punën me librin më të pastër dhe më të bukur, duke sjellë pastërti dhe shkëlqim.

Dorëzimi dhe pranimi i higjienës pas ndërtimit

Puna e pastrimit pas ndërtimit të pjesës së imët kryhet nga lart poshtë dhe pranohet në pjesë, nëse projekti është i madh. Nëse projekti i vogël përfundon brenda një dite, puna e pastrimit do të përfundojë pas përfundimit.

Testi i pranimit pas ndërtimit kryhet nga përfaqësuesit e dy palëve, palës së ndërtimit dhe palës kontraktuese, përmbajtja e punës së parapranimit duhet të jetë në përputhje me përmbajtjen për të cilën të dy palët kanë rënë dakord sipas kontratës, ose siç është rënë dakord më parë. punojnë së bashku.

Për projektet e mëdha, të dyja palët nënshkruajnë raportin e pranimit që ka përfunduar për çdo zonë, kat, bllok…, nënshkruajnë procesverbalin, secila palë ruan një kopje si bazë për pagesën e ardhshme.

Për punimet e pastrimit të banesave të qytetit, apartamenteve, vilave etj., puna e pranimit kryhet nga të dyja palët, duke kontrolluar detajet dhe duke rënë dakord që puna e pastrimit të ketë përfunduar. Për sa i përket pjesës së pagesës, paratë e gatshme zakonisht paguhen në vend tek mbikëqyrësi i kompanisë.

> Ju mund të jeni të interesuar: Procesi i pastrimit të shtëpisë pas ndërtimit

Koha për të kryer punimet e pastrimit pas ndërtimit

Koha e punimeve të pastrimit pas ndërtimit varet nga shkalla e punës, si dhe nga vështirësia e projekteve të ndryshme të banimit. Prandaj, koha e përfundimit të sendeve të pastrimit të shtëpisë është gjithashtu e ndryshme. Zakonisht, koha e përfundimit është nga 1 deri në 5 ditë (në varësi të zonës dhe vështirësisë së secilit projekt). Kur kryeni një studim sanitar ndërtimi, departamenti i anketimit do të bëjë një vlerësim të numrit të personelit, si dhe kohën më të përshtatshme për të përfunduar punën.

Tham Khảo Thêm:  So sánh hình tượng đất nước trong hai bài thơ Đất nước của Nguyễn Đình Thi và trích đoạn Đất nước (trích trường ca "Mặt đường khát vọng") của Nguyễn Khoa Điềm.

Staf profesional për të pastruar shtëpitë pas ndërtimit. Kompania e Higjienës Industriale me Pesë Yje, duke përfshirë strukturën e mëposhtme:

+ Ekipi normal i pastrimit pas ndërtimit: nga 03 punonjës -> 15 punonjës për të kryer punën, në të cilën detyra:

+ Personeli kryen pastrim të detajuar të artikujve që do të pastrohen si: tavani, muri me tulla, muri me gurë, dyshemeja, dera kryesore, dera anësore, dritarja; derë dhe derë, pastrim xhamash, pastrim shkallësh, pastrim xhami banjo, pastrim tavoline, pastrim karrige, pastrim kabineti, pastrim llambash të të gjitha llojeve; pastroni kondicionerin, pastroni frigoriferin, pastroni sistemin elektrik, pastroni ndërprerësin; pastrimi i sistemit të tualetit, pastrimi i kuzhinës, pastrimi i raftit të këpucëve; pastroni korridorin jashtë shtëpisë, trajtoni pluhurin, fshini me korrent, mblidhni mbeturinat dhe transportoni plehrat në përputhje me rregulloret…

+ Personel profesional që përdor pastruesit industrialë të dyshemesë; makineri industriale për lustrim dyshemeje, fshesë me korrent uji, fshesë me korrent industrial; pastroni dyshemenë pas fërkimit dhe pastrimit me fshesë me korrent…

+ Organizoni disa swingers për të pastruar xhamin, pastroni xhamin e jashtëm të shtëpisë, pastroni murin e gurtë jashtë shtëpisë…

> Mund t’ju interesojë: Çfarë duhet të bëni për të pastruar një shtëpi të re pas ndërtimit?

Si të llogarisni çmimin e njësisë së referencës për shërbimin e pastrimit pas ndërtimit

Në varësi të nivelit dhe kërkesave të ndryshme të çdo projekti banimi, nevojitet pastrim; Prandaj, çmimi i llogaritur për njësi për çdo projekt është gjithashtu i ndryshëm. Normalisht, çdo ekip pastrimi industrial vendos pastrimin e shtëpisë pas ndërtimit, duke përfshirë kostot e mëposhtme:

 • Kostoja e punës: 350,000 VND/personi/ditë;
 • Amortizimi i makinerive, kimikateve, pajisjeve dhe mjeteve: 250,000 VND/person/ditë.
 • Kostoja e ekipit drejtues: 50,000 VND/person/ditë
 • Kostoja e mirëmbajtjes së operacioneve të biznesit: 50,000 VND/person/ditë
 • Çmimi total për njësi për një punonjës mesatar: 700,000 VND/person/ditë

Më lart është çmimi për njësi për një staf pastrimi me kushte normale shtëpie, pa pastrim të veçantë. Sa i përket shtëpisë me pastrime të tjera speciale, kostoja do të jetë më e lartë në varësi të llojit të kimikatit.

Pastrimi i Shtëpisë Pas Ndërtimit është i shpejtë, i rregullt, me reputacion, shërbim 24/7.

Shembujt janë si më poshtë

Për një projekt me një kohë prej 3 ditësh, me një staf prej 03 personash/ditë, kostoja totale e parashikuar do të jetë:

 • Paga = (700,000 VND x 3 punonjës) x 3 ditë = 6,300,000 VND.

Për një projekt me kohëzgjatje zbatimi 01 ditë, me staf prej 04 personash/ditë, kostoja totale e parashikuar do të jetë:

 • Paga = (700,000 VND x 4 punonjës) x 01 ditë = 2,800,000 VND.

Për një projekt me kohëzgjatje zbatimi 01 ditë, me staf prej 05 personash/ditë, kostoja totale e parashikuar do të jetë:

 • Kostoja totale e vlerësuar = (700,000 VND x 05 punonjës) x 01 ditë = 3,500,000 VND.

Normalisht, koha e pastrimit pas ndërtimit është si më poshtë:

Punime të vogla dhe të mesme pas ndërtimit si apartamente, dyqane të vogla, shtëpi të vogla dhe të mesme në qytet, zakonisht pastrim pas ndërtimit brenda 01 dite: 1,500,000 VND –> 6,000,000 VND/punë.

Për projekte të mesme dhe pak të mëdha, koha mesatare e pastrimit brenda 2 ditëve: 7,000,000 – > 10,000,000 VND/punë.

Tham Khảo Thêm:  Guide Poppy mùa 11: Bảng ngọc bổ trợ và cách lên đồ cho tướng Poppy

Punime relativisht të mëdha si vila, vila…, me shumë detaje të gdhendura me dorë, apo mure, gurë… mbulohen shumë, koha e pastrimit pas ndërtimit brenda 03 -> 05 ditëve, diapazoni i çmimeve: 15.000.000 – > 50.000.000 VND /punë.

Sa më sipër janë vetëm disa mënyra për të llogaritur çmimin e pastrimit pas ndërtimit vetëm për referencë, në mënyrë që të keni një pamje më të mirë të nivelit të çmimeve të shërbimeve të pastrimit industrial, gjatë periudhës 2020 dhe viteve të tjera. në vijim, në varësi të paqëndrueshmërisë së ekonominë dhe shumë faktorë të tjerë ndikues. Prandaj, çmimi i pastrimit të shtëpisë pas ndërtimit mund të rritet e ulet, duke ndryshuar në varësi të situatës aktuale.

Zakonisht çmimi për njësi higjiena industriale në përgjithësi dhe çmimi për njësi i shërbimeve pas ndërtimit në veçanti rritet në mënyrë të qëndrueshme nga 5% në 10% në vit.

Ose mund t’i referoheni mënyrës së llogaritjes së çmimit të pastrimit pas ndërtimit sipas M2

 • Cmimi i pastrimit pas ndertimit te apartamentit eshte rreth: 20 000 VND – 50 000 VND/m2, ne varesi te nivelit te veshtiresise, mobilje pak a shume…, por cmimi luhatet ne kufirin e mesiperm.
 • Çmimi i pastrimit pas ndërtimit të shtëpive në qytet: 15,000 VND – 30,000 VND/m2, në varësi të nivelit të vështirësisë, më pak ose më shumë sipërfaqe, në varësi të shtëpisë së qytetit;
 • Çmimi i pastrimit pas ndërtimit të vilës/vilës: 20,000 VND – 50,000 VND/m2, në varësi të sipërfaqes, kompleksitetit, nivelit të përpikshmërisë…, të vilës/vilës;
 • Punishte pastrimi, fabrika, shkolla dhe punime me sipërfaqe të madhe: çmimi për njësi nga 10,000 VND – 20,000 VND, në varësi të nivelit të vështirësisë së secilit projekt;
 • Pastrimi i xhamit pas ndërtimit të pjesës së brendshme të ndërtesës nga 10.000 VND – 15.000 VND/m2, në varësi të nivelit të vështirësisë, sipërfaqja është më e vogël ose më e madhe;
 • Pastrimi i xhamit te jashtem pas ndertimit te pallatit cmimi eshte nga 15.000 VND – 50.000 VND/m2 ne varesi te gjendjes se xhamit, nese xhami ka shume ngjites, shume boje, njolla myku,… qmimi do të jetë i lartë se zakonisht;
 • Pastrimi i dyshemeve të fabrikës pas ndërtimit, për shembull: dyshemeja me vinyl kushton 5,000 VND – 10,000 VND/m2; Kostoja e pastrimit të dyshemesë expoxy 6,000 VND – 15,000 VND/m2; pastrimi i dyshemesë prej betoni kushton 7,000 VND – 15,000 VND/m2…, në varësi të situatës aktuale gjatë rilevimit direkt;

Për ta vënë në përdorim projektin të pastër dhe të bukur, shërbimi i pastrimit pas ndërtimit është jashtëzakonisht i rëndësishëm, ndaj ju lutemi na kontaktoni menjëherë, një ekip të rinjsh, dinamikë dhe të gatshëm për të këshilluar, anketoni, kuotoni dhe shpërndani sa më shpejt për klientët; ju ndihmon të kurseni kosto, kohë, t’ju japë shpejt një punë të pastër, të bukur, aromatike, të siguroheni që të mos ketë pluhur, të mos ndikojë më në shëndetin e përdoruesve.

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Vệ Sinh Nhà Sau Xây Dựng nhanh chóng, gọn gàng, uy tín, Phục vụ 24/7 . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Cách lọc nước giếng khoan và xử lý nước giếng khơi ô nhiễm

Nước giếng khoan/ nước giếng khoan là nguồn nước được nhiều người dân từ nông thôn đến thành thị sử dụng. Tuy nhiên, trước khi đưa vào…

Bóng đèn LED – Công nghệ tiết kiệm năng lượng và lâu đời

Đèn LED – Công nghệ bền lâu, tiết kiệm điện là lựa chọn hàng đầu của các hộ gia đình và doanh nghiệp hiện nay. Đèn LED…

Mách bạn cách giặt nệm tại nhà đơn giản, nhanh chóng

Cảm giác được nằm ngủ trên tấm nệm sạch sẽ thơm tho thật dễ chịu và thư thái. Tuy nhiên, nếu nệm bẩn và có mùi khó…

Cẩn trọng khi dùng gói hút ẩm

Gói máy sấy hẳn là một vật dụng không còn xa lạ trong cuộc sống của chúng ta. Công dụng chính của nó là hạn chế độ…

Hộp hút ẩm là gì? Công dụng, cách dùng và phân biệt với tủ hút ẩm

Việt Nam là nước có khí hậu nóng ẩm đặc trưng, ​​độ ẩm không khí không chỉ gây hại cho sức khỏe con người mà còn ảnh…

Top 5 cách trị hôi chân và khử mùi hôi nhanh chóng

Bàn chân xấu là khá phổ biến những ngày này. Tuy không gây nguy hiểm đến sức khỏe nhưng bệnh hôi chân lại khiến nhiều người khó…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *